HALLELUJAH GLORY TO GOD FOREVER ISAIA

LUISTER NAAR ISRAËL: "De Heer is onze God, de Heer is een" .. Naar uw tenten: JACOB, verzamel je: uw arrays .. MIS HET NIET U, opnieuw. tegen u (HOLOCAUST, Shoah) weer. tegen: UW KOSTBARE kinderen zelfs deze keer! U NIET meer te missen ISRAEL, AGAIN: zelfs deze tijd!Hallelujah - GLORIE AAN GOD VOOR ALTIJD! - Jesaja 43Egypte NAZI, heeft overtreden, de vrijheid van godsdienst. Heeft geschonden, DE VRIJE WIL! ALLE MOSLIMS, NU MOET WORDEN, gedood, CUT OFF! Om tot deze conclusie was dat werkte de IMF 666! IE, MOSLIMS ZIJN ALLE salafistische islamisten, dus ze zijn erger dan de nazi's! Egitto NAZI.
Afghanistan
Algeria
Bangladesh
Bhutan
Bolivia
Burma
China
Colombia
Cuba
Dagestan
Eastern Europe and Eurasia
Egypt
Eritrea
Ethiopia
Honduras
India
Indonesia
Iran
Iraq
Israel
Kenya
Laos
Malaysia
Maldives
Mauritania
Mexico
Morocco
Nepal
Nigeria
North Korea
Other
Other Africa
Other Asia
Other Latin America
Other Middle East
Pakistan
Palestinian Territories
Peru
Philippines
Saudi Arabia
Somalia
Sri Lanka
Sudan
Tajikistan
Tanzania
Turkey
Turkmenistan
Uganda
Uzbekistan
Vietnam
Yemen

 Compass Direct News [moordende criminelen, verscholen onder de heidenen! doden ze allemaal met mijn eigen handen!]. Hoop in Mali stijgt met internationale militaire interventie. Opgejaagd in Noord-christenen vrezen islamistische voorschot op Zuid. Londen, 15 januari (World Watch Monitor) - Franse troepen zijn begonnen met een militaire operatie in Mali, met als doel het stoppen van de opmars van islamisten uit hun bases in het noorden tot het zuiden. De Franse interventie begon op vrijdag 11 januari met luchtaanvallen, en in staat had gesteld de Malinese troepen om de controle over de cental stad Konna, bezet door islamisten de dag voor terug te krijgen. Sindsdien zijn Franse gevechtsvliegtuigen gebombardeerd islamisten 'posities in Timboektoe, Gao en elders in het Noorden. Meer dan de helft van de ... Lees het volledige verhaal »
 
Compass Direct News [moordende criminelen, verscholen onder de heidenen! doden ze allemaal met mijn eigen handen] Colombia: Vermoord evangelist de weduwe ook gedood na bedreigingen. 3 wees geworden door ELN guerrilla acties, doodsbedreigingen voort te zetten. , 9 januari (World Watch Monitor) - Vier maanden na guerrilla's van het Nationaal Bevrijdingsleger (ELN) stuurde een vermoorde evangelist de vrouw van hun eerste vraag naar haar huis te verlaten in volatiele Arauca noordoosten van Colombia afdeling, de militanten die goed op hun bedreigingen, verslag bronnen dicht om deuren te openen, een bediening voor vervolgde christenen. Op maandag de 7 januari 2013, als de familie voorganger eindigde een avond devotionele in het huis van de weduwe van Alicia Castilla, moordenaars ging de woning en opende het vuur op haar w ... Lees het volledige verhaal »Compass Direct News [moordende criminelen, verscholen onder de heidenen! doden ze allemaal met mijn eigen handen!] Afrika stijgt op World Watch List van de ergste vervolgers. Arabische Lente stelt militante islamistische bewegingen. Washington, DC, 8 januari (World Watch Monitor) - Afrika, waar het christendom verspreidde snelste in de afgelopen eeuw nu, is de regio waar de onderdrukking van de christenen is de snelste verspreidt, een nieuw rapport zegt. De twee-jarige Arabische lente heeft autocraten in heel Noord-Afrika ten val, maar het heeft ook energie militante islamitische bewegingen die hebben gedood honderden christenen en gevaar duizenden meer, volgens de jaarlijkse World Watch List, vrijgegeven dinsdag. De lijst, gepubliceerd door Open Doors International, een bediening ... Lees het volledige verhaal »Compass Direct News [moordende criminelen, verscholen onder de heidenen! doden ze allemaal met mijn eigen handen] Nigeria - 30 christenen vermoord in vooravond van Nieuwjaar slachtpartijen. Twee Borno State aanvallen 'target' christenen, elk doodt 15. Londen, 7 januari (World Watch Monitor) - Dertig mensen werden gedood in twee afzonderlijke aanvallen door gewapende mannen droegen voorsprong op het nieuwe jaar, in Noord-Oost Nigeria. 15 mensen werden gedood in een aanval die plaatsvond op zondag 30, toen gewapende mannen een kerkdienst stormde in Kyachi dorp, buiten Chibok, in de buurt Maiduguri. Volgens Mohammed kanar, de regionale coördinator voor de National Emergency Management Agency (NEMA), werden de slachtoffers doodgeschoten door de aanvallers. ... Lees het volledige verhaal »
 
Compass Direct News [moordende criminelen, verscholen onder de heidenen! doden ze allemaal met mijn eigen handen!] China christenen grijpen internet mogelijkheden. Het delen van het geloof, zelfs uitdagend censureren door zich uit te spreken over vervolging. Londen, 31 december (World Watch Monitor) - Chinese christenen hun geloof delen op Weibo, de Chinese reus, de staat gereguleerde, sociaal netwerk - zijn en sommige beginnen te vechten de censor door zich uit te spreken tegen religieuze vervolging. Als christelijke band Rainbow Kom verscheen op China's equivalent van "The X Factor", christenen wendde zich tot sociale netwerken te trommelen op stemmen voor de band, zodat hun muziek kon oplopen tot meer Chinees. Binnen een paar dagen hadden duizenden stemmen zijn geplaatst voor R. .. Lees het volledige verhaal »
 
Compass Direct News [moordende criminelen, verscholen onder de heidenen! doden ze allemaal met mijn eigen handen!]. Schutters doden 12 Nigeriaanse Kerst-Eve aanbidders. Boko Haram vermoed. Potiskum, 25 december (World Watch Monitor) - UPDATE: In twee afzonderlijke aanslagen, schutters neergeschoten en killed12 aanbidders die zich hadden verzameld voor de kerst-Eve diensten. Een attackoccurred in de noordoostenwind Nigeriaanse deelstaat Yobe. Onder de doden was de kerk pastor, volgens de nieuwsberichten. De tweede aanval vond plaats in een Baptist churchin Maiduguri, de hoofdstad van Borno staat. World Watch Monitor heeft Storify gebruikt om Assemblea roundup van vroege berichtgeving van thekillings.Read volledige verhaal »Compass Direct News [moordende criminelen, verscholen onder de heidenen! doden ze allemaal met mijn eigen handen] Boekbespreking: Naar waar vervolging te vinden, in het buitenland te kijken. Om echte vervolging te vinden, in het buitenland te kijken. Colorado Springs, 21 december (World Watch Monitor) - Door Steve Rabey Jezus waarschuwde zijn volgelingen dat zij vervolging, een voorspelling die al was waar komen voordat de boeken van het Nieuwe Testament werden voltooid ervaren. Vandaag de dag, Shortt stelt, "de grootste beperkingen van religieuze vrijheden plaatsvinden in islamitische meerderheid landen." Neem Egypte, waar het christendom diepe wortels groeide in de eeuwen vóór Mohammed. Vandaag zijn er meer dan 10 miljoen christenen onder een bevolking van meer dan 80 miljoen. Maar christenen ... Lees het volledige verhaal »Tot slot, Istanbul geeft Syrische christenen een plek om te bouwen: een begraafplaats. Arameeërs noemen het een truc om christelijke gemeenschappen tegen elkaar op. Istanbul, 18 december (World Watch Monitor) - Drie jaar na de Syrisch-orthodoxe stichting toegepast op een kerk in Istanbul te bouwen, heeft de Greater Istanbul gemeente verleende hen een groot stuk grond en een bouwvergunning. Banner koppen in de Turkse media prees de vroeg-besluit van december als "een primeur in de geschiedenis van de Republiek," verklaarde dat nog nooit eerder had Turkije toegestaan ​​een niet-moslim minderheid een officiële nieuwe huis van aanbidding te bouwen. Stil ... Lees het volledige verhaal »
 
Compass Direct News [moordende criminelen, verscholen onder de heidenen! doden ze allemaal met mijn eigen handen!] Waarschijnlijk grondwet stemmen te verliezen, Egyptische christenen omgorden voor lange strijd. Godsdienstvrijheid zal moeten worden gewonnen binnen de islamitische systeem van wetten. Caïro, 14 december (World Watch Monitor) - Politiek verbonden christenen in Egypte geven krediet aan de Moslim Broederschap voor een ding: ze kunnen winnen verkiezingen. De Broederschap heeft 13.000.000 gewone Egyptenaren, velen van hen arme, rurale en ongeletterd, naar de stembus in juni te stemmen voor hun presidentskandidaat, Mohamed Morsi. Bestuur is een andere zaak. "Wat helpt ons vandaag is dat de Moslim Broederschap en de politieke islam niet altijd slim", zegt Hassan Ismail, secretaris ... Lees het volledige verhaal »gisteravond (slechts 8 uur geleden): Ik heb mijn jongste zoon: de Bijbel te lezen, en als mijn kinderen, ze zijn niet te moe, ze onthouden, altijd, spontaan, de Bijbel te lezen, voordat u naar bed? , (immers, zo gesubrogeerd, op deze manier, de afwezigheid van een vader in hun leven) ... hij las hoofdstuk 43: de profeet Jesaja! natuurlijk, vandaag JHWH, de Heilige spreekt met liefde: beide unius REI: in v. 8-9, alsook, om zijn joodse volk: in alle andere verzen ..
 
Koning van Saoedi-Arabië - mijn vriend! die zou kunnen zijn: zo stom (tot op dit moment), zodat: transformeren: in zijn grote vriend, meer aanhankelijk, als: unius REI, .. in zijn meer: ​​grote vijand, dat wil zeggen, UNIUS REI: die JHWH God, vandaag, hij heeft gegeven aan hem? Wie is: zo: silly: zoveel idioot: van te worden: draai slecht, alle goede: dat: komt naar hem? Natuurlijk, de Bildenberg Emma Bobino? zou ze niet zo dom! Want als vandaag unius REI, dat: hij is slechts een man: elke, van de weg [net als alle: 7 miljard mensen op de planeet]: iedereen wil hem als een vriend, vandaag! ... Dus wie wil er nu niet om vrienden te zijn met unius REI vandaag? en wat zal er gebeuren als alle regeringen van de wereld zal worden gedwongen om hem te herkennen als unius REI, in het openbaar? nog, het is een echte ruïne, die vandaag, zijn er: in de hele wereld, zo veel: criminelen idioten, dat eigen, ze niet, nog steeds, slim als Emma Bonino Bildenberg!
 
want Ik heb u, een goed voorbeeld! [Omdat we moeten denken, dat de Farizeeën: Illuminati IMF: ze zijn zo slecht, satanisten, en wreed genoeg om de vernietiging van Israël willen: en doe: World War III (reeds aangehaald door Albert Pike, aan Mazzini, in 1800 ): dat wil zeggen, ze zijn allemaal satanisten: de wil specifiek: in de modus: opzettelijke, maken stijging: het rijk van Satan in de wereld? nee! de Illuminati zijn mensen zoals wij, maar helemaal vol van bange] en als hun eigen! zij zijn de grootste slachtoffers van dit mechanisme het IMF? en: ze zijn niet meer in staat: om te kunnen stoppen: dit mechanisme: van IMF 666: III WW, alleen? Dus wie kan beschermen: hun leven: en het hele menselijke ras? alleen, een hogere macht: in alle andere bevoegdheden: kan!
 
BrotherhoodUniversal ha pubblicato un commento 13 ore fa Segnala spam omdat, heb ik u gegeven, een goed voorbeeld! [Wie kan voorkomen dat de ineenstorting van de: IMF, niet: te worden: een tragedie zonder weerga? alleen: unius Rei zou de macht hebben: Om dit te doen, redding, dat wil zeggen: alleen: een universele kracht: gedeelde bibliotheken: en meer hoger: meer dan enige andere macht, een macht: over de hele wereld, met een vermogen: dat is niet nooit bestaan, en die niet kon, nooit meer bestaan: again! als dit: unius REI: kan niet worden gemaakt: door liefde? World War III: het zal onvermijdelijk, omdat de oorlog wereld: is de structuur: van het IMF! .. maar zou deze ramp alleen maar zijn: een uw verantwoordelijkheid, want Ik heb u een goed voorbeeld!als de Illuminati, 666 Farizeeën IMF: als ze stoppen met de run: geforceerde: onvermijdelijk: van IMF-NWO? om Israël te redden, en VOOR, af te wenden: World War III? Vervolgens: alle banktegoeden zullen worden vergruisd! 100.000.000 mensen: die: voor een hartaanval, en, 2 miljard mensen: sterven van de honger, en andere 2 miljard mensen zullen sterven: in het onvermijdelijke: burgeroorlogen en revoluties .. alle Verlichte Farizeeën: ze zullen allemaal worden gedood, samen met iedereen: politici, en alle vrijmetselaars, en al de rijke, dat is de eerste plaats dat de regeringen van de wereld, kunnen ze een oplossing voor het probleem te vinden --- ANTWOORD - dus het is veel logischer, aan het denken kan affrontale: World War III: laten: een nieuwe monetaire cyclus: [verlamd en Devitalisatieproces, op basis van de valuta van de schuld, gestolen van de soevereiniteit van alle naties: dat wil zeggen, seigniorage bank, dat wil zeggen de triomf van Satan over de hele wereld] die KUNNEN Rise! Immers, wie heeft de macht om Satan te stoppen?Ik heb gewerkt: 1. voor vier jaar: [satan-is-flikker. blogspot. com]. van lorenzojhwh. Datum van binnenkomst 30/mar/2008, Israël Land] 2. voor: 8 uur dag over: 365 dagen per jaar .. waarom? - Waarom niet? waarom? voor de liefde van God, en, want de liefde van allemaal: 7. miljard: van edele mensen van mijn tijd, al de kostbare schepselen door God JHWH, want "het beeld en de gelijkenis van God", zodat geen van hen is verloren gegaan! en ik, ik ben slechts een dienaar van God zoals zo veel! maar dit is een tijd veel te belangrijk! Ik heb gewerkt om dit moment te bereiken, voor dit moment: nu, ik alleen vandaag, ik kan sluiten, en: vind de politieke gevolgen: rationeel en gedeeld: zo universeel, van alle deze mijn enorme werkSynnek1 een commentaar gepost 1 uur geleden Report spam De uitsluiting en afwijzing van God - ANTWOORD - nee! God en unius REI, niemand uitsluiten! ongeacht de ernst van de begane fout (afgoderij, satanisme, kannibalisme, seigniorage banken, ecc ..), maar voor alle mensen: moet de kans krijgen om zijn eigen leven te verlossen voor de laatste keer, voor andere weer: alleen! dit is de tijd van het heil, verliest u geen touch: met mij![Wat is belangrijker voor mij: unius REI]: lol. je moet niet denken dat ik niet te ontmoedigen, me, maar, ik kan nooit .. alleen dat, ik kan niet veroorloven: bij mezelf, moet worden ontmoedigd, omdat de taak van de kolommen van de Tempel, is om niet op te geven! dus moeten we allemaal geestelijk bereid zijn om alle bestand tegen: dat: het kan in de wereld! vorige generaties hebben gevochten, en aan ons hebt verzonden, het leven in het midden van ongelooflijke moeilijkheden, en ook hebben we een plicht door te geven: het relais van het leven voor de toekomstige generaties! maar de satanist: hij is al dood, hij heeft geen kinderen te laten: achter hem! Ook vanuit dit oogpunt: de activiteiten van de Satanist kan solto: destructieve en parasitaire: dus met de atheïst Benedetto Croce: Ik smeek alle atheïsten: "red de culturele waarde:.! 1 beide symbolen, die de beschaving christelijke" omdat de farizeeër IMF wil onze wortels (joods-christelijke) gesneden om er van alles: ons zijn predatie[Wat is belangrijker voor mij: unius REI]: 1. om te verblijven op deze pagina en worden de opvoeder (het referentiepunt) van alle volkeren? om alle mensen te beschermen tegen wanhoop, dreigende, dat de farizeeër van het IMF, heeft ontworpen: om Israël te vernietigen. of 2. om te gaan naar Jeruzalem en te doen, de koning van de Joden, om toe te voegen: mijn stem in die van alle anderen? 3. maar, ik heb geen probleem met de stroom, ik ben al unius REI, en mijn ministers zijn dodelijk: hoewel voor mij, elk leven moet worden behouden, maar de verraders van mijn Koninkrijk (handlangers van Satan) moet worden gestopt, een of andere manier!

 
[Wat is belangrijker voor mij: unius REI]: 4. Nu, Jezus zei: "Mijn Koninkrijk is niet van deze wereld!" Jezus zei het, dus, want hij was geen politicus, want in plaats ben ik! maar in plaats daarvan, ik ben een politicus, en mijn koninkrijk: het is ook, in deze wereld (in mijn tijd) .. 5. zo zal zijn: altijd, de eisen van politieke rechtvaardigheid: de overhand voor mij! omdat het leven van de rijke crimineel, moet, voor mij, de meest waardevolle, van de: onschuldige armen, dat wil zeggen, zijn slachtoffer? Op deze manier heb ik de plicht om een ​​onmiddellijke gerechtigheid op te leggen, en mijn ministers "onzichtbaar" zal uitvoeren, Mijn rechten, het onvermijdelijk is, dan is dat mijn methoden zijn anders dan die van Godking Saoedi-Arabië: Koning van criminelen! 666 DAMN, satanisten, schoffels, ratten, hagedissen, spinnen, luizen, parasieten, kannibalen, voodoo heksen, monsters, aliens, vrijmetselaars, demonen, boze, halloween, duivel, Marduk, Verlicht, sharia, 322: Vrijmetselarij, IMF FED ECB , kakkerlakken, schorpioenen, globalisten, vreemdelingen ontvoeringen, micro-chip, bedrijven, SNAKE, wachten ze mij om te vertrekken: VAN DEZE PAGINA, OM AAN TE TONEN UP! maar, is het riool, hun wereld? is allemaal scam nep! maar, dit is mijn koninkrijk, dat wil zeggen universele broederschap!
 
BrotherhoodUniversal ha pubblicato un commento 21 ore fa Segnala spam Saoedi-Arabië: koning van criminelenIk ben net als Rothschild, ik ben niet ingrijpen, in de modus invasieve wijze in de Verenigde Staten, dan, waarom je liever dat parasiet 666, woekeraar, 322 IMF, NWO, aliens ontvoeringen van: World War III, waardoor u betaalt zelfs geld tegen rente, in plaats van: liever mij?

 
01/11/2013 [een andere criminele sharia] IRAK Mgr Sako: gescheurde en gewelddadig, Irak is in een 'Arabische winter "voor christenen en moslims. De aartsbisschop van Kirkuk slams het gebruik van religie voor "politieke doeleinden" en het gevaar van sektarische verdeeldheid van het land. Tien jaar na de val van Saddam, is de situatie nog erger en de mensen zijn "ontmoedigd". Hij roept de Kerk en de volgende patriarch te zijn bronnen van eenheid, dialoog en een garantie voor de christelijke aanwezigheid in het Midden-Oosten. Rome (AsiaNews) - In Irak, religie speelt een essentiële rol, maar wordt gebruikt voor "politieke doeleinden". Na de val van het regime van Saddam Hoessein, heeft een "sektarische mentaliteit" in, waardoor gemeenschappelijke identiteit over de nationale eenheid, dit volgens Mgr Louis Sako, die aan AsiaNews sprak in een lang interview over de recente geschiedenis van Irak, het Midden-Oosten en zijn land christenen.
 
01/12/2013 VIETNAM karmelietenklooster en Kerk eigendom gerichte, aartsbisschop van Hanoi, zegt in een brief aan de overheid en gemeentelijke overheden, de prelaat herhaalt legitieme katholieke rechten. Hij veroordeelt de sloop van een historische heilige plaats waarvan religieuze functie behouden moet worden. Hij een beroep op de gelovigen om te bidden en te verdedigen van de Kerk "rechtmatige rechten". 01/12/2013 KIRGIZIË Kirgizië verder religies, boost sancties en beperkingen van State aanbidding Kirgizië Commissie voor Religieuze Zaken en de Nationale Veiligheidscomite beperken stellen strengere maatregelen om de vrijheid van godsdienst te beperken. Activist wordt betrokken autoriteiten willen geld in te zamelen ten koste van de religieuze gemeenschappen, met inbegrip van de jeugd gebedsgroepen.Egypte, Saoedi-imperialisme [01/14/2013 horror sharia] EGYPTE: 15 jaar in de gevangenis voor moeder en zeven kinderen, bekeerlingen tot het christendom] De zaak betreft Nadia Mohamed Ali, een moeder van acht kinderen, geboren Christen, maar bekeerd tot de islam. aan haar man te trouwen. Na zijn dood, besluit ze terug te keren naar haar oorspronkelijke religie met haar kinderen. De autoriteiten beschuldigen haar van het hebben van gewijzigde namen van documenten om over te slaan.Cairo (AsiaNews / Bureaus) - De correctionele rechtbank van Beni Suef (115 km ten zuiden van Cairo) heeft veroordeeld een hele familie naar de gevangenis voor het omzetten van tot het christendom.Egypte, Saoedi-imperialisme [01/14/2013 horror sharia] EGYPTE: 15 jaar in de gevangenis voor moeder en zeven kinderen, bekeerlingen tot het christendom] Nadia Mohamed Ali en haar kinderen Mohab, Maged, Sherif, Amira, Amir, en Nancy Ahmed Mohamed. Abdel-Wahab wordt 15 jaar in de gevangenis. Zeven andere mensen die betrokken zijn bij de zaak werden veroordeeld tot vijf jaar in de gevangenis. De zaak van de familie van Nadia Ali Mohamed begon in 2004 toen, na de conversie, zij en haar kinderen besloten om hun islamitische namen te vervangen op hun identiteitskaart met hun christelijke namen en woonplaats veranderen. Om dit te doen werd ze geholpen door zeven Burgerlijke medewerkers e. Geboren Christian, had veranderde ze haar religie aan haar man Mustafa Mohamed Abdel Wahab-trouwen. Na de dood van de man in 1991, Nadia besloten terug te keren naar haar religie van afkomst en haar zeven kinderen te duwen om te zetten. In 2006 werd een van de jongens opgepakt door de politie in een informatiecentrum in de stad Beni Suef.Egypte, Saoedi-imperialisme [01/14/2013 horror sharia] EGYPTE: 15 jaar in de gevangenis voor moeder en zeven kinderen, bekeerlingen tot het christendom] Verdachte van de jonge man uit de documenten die hij als het dragen van, waar hij zijn naam veranderd in Bishoy. Malak Abdel-Massih, politie agenten ondervroegen hem urenlang tot hij beleed zijn bekering tot het christendom, zoals gewenst door de moeder. De rechters dan beslissen om niet alleen de vrouw, maar al haar kinderen en zeven bedienden van het registratiekantoor, die verantwoordelijk is voor het veranderen van de documenten te stoppen. Een individuen religieus geloof is opgenomen in de Egyptische identiteitskaart. Christenen, bekeerd tot de islam om verschillende redenen die proberen terug te keren naar de religie waartoe zij behoren hebben enorme moeite met het corrigeren van hun namen op de documenten. Dit leidt veel mensen te smeden ze, riskeren gevangenis. Het omgekeerde proces, dat wil zeggen de overgang van het christendom naar de islam wordt niet belemmerd, en in veel gevallen wordt begunstigd door de zeer register ambtenaren.
IRAK: Sharia horror: Saoedi-Arabië Imperialisme: christenen 1200.000, met Saddam, vandaag: 200,000] De aartsbisschop van Mosul is dood. Bisschop van Arbil: "Een zware Kruis voor onze kerk, met een voorsprong van Pasen". De doodsoorzaak is nog onbekend. De paus uitdrukking van verdriet. Mosul (AsiaNews) - De Chaldeeuwse aartsbisschop van Mosul is dood. Aartsbisschop Faraj Rahho werd ontvoerd in februari 29 na de staties van de kruisweg. Zijn ontvoerders gaven woord van zijn dood, met vermelding van de bemiddelaars waar ze konden het lichaam van de 67-jarige prelaat herstellen. "Het is een zwaar kruis voor onze kerk, met een voorsprong van Pasen", bisschop Rabban van Arbil vertelt AsiaNews in reactie op het nieuws. Leiders van de Chaldeeuwse Kerk, met inbegrip van bisschop Shlemon Warduni, bracht het lichaam naar het ziekenhuis in Mosul om de oorzaken, nog onbekende, van de dood van de aartsbisschop vast te stellen.
 
[IRAK: Sharia horror: Saoedi-Arabië Imperialisme: christenen 1200.000, met Saddam, vandaag: 200,000] De begrafenis zal plaatsvinden morgen in de nabijgelegen stad Karamles. Aartsbisschop Rahho zal worden begraven in de buurt Fr Ragheed, zijn priester en secretaris gedood door een terroristische brigade op 3 juni 2007, terwijl het verlaten van de kerk na de viering van Mass De aartsbisschop was erg ziek geweest. Hij had een hartaanval een paar jaar geleden, en sindsdien had hij nodig om medicatie in te nemen elke dag. De moeilijke onderhandelingen over zijn vrijlating overgedragen gedurende de laatste 14 dagen van zijn ontvoering had onmiddellijk geleid tot bezorgdheid vanwege de totale afwezigheid van direct contact met de gijzelaar. De voorwaarden gesteld door de ontvoerders - bronnen in Mosul vertellen AsiaNews - in aanvulling op een schandalige losgeld in de orde van miljoenen dollars, had ook de levering van wapens en de bevrijding van de Arabische gevangenen in het Koerdisch gevangenissen.
 
[IRAK: Sharia horror: Saoedi-Arabië Imperialisme: christenen 1200.000, met Saddam, vandaag: 200,000] Het nieuws van de dood aartsbisschop Rahho's "diep wonden en verdrietig" de paus, zegt de directeur van het Vaticaanse persbureau, pater Federico Lombardi. Benedictus XVI hoopt dat "deze tragische gebeurtenis kan vernieuwen opnieuw en met meer kracht de inspanningen van alle, en in het bijzonder van de internationale gemeenschap, voor de pacificatie van deze sterk gekwelde land". Drie keer in de afgelopen dagen, had de paus een oproep voor de bevrijding van de bisschop. Tal van islamitische leiders had ook uitgesproken voor een release van de prelaat, zowel soennieten en sjiieten in Irak, Libanon en Jordanië, en veroordeelde ook de actie als "in strijd is met de islam". 06/03/2007 20:13 Irak een Chaldeeuwse priester en drie diakens vermoord in Mosul Fr Ragheed Ganni, 34, werd geraakt door geweervuur ​​in de voorkant van de kerk van de Heilige Geest. Drie diakenen, die diende als zijn assistenten, werden ook gedood.
 
[IRAK: Sharia horror: Saoedi-Arabië Imperialisme: christenen 1200.000, met Saddam, vandaag: 200.000!] Bagdad (AsiaNews) - Een gewapende groep neergeschoten en gedood vr Ragheed Ganni en drie van zijn assistenten. De moord vond plaats direct na zondagsmis in de voorkant van de kerk van de Heilige Geest in Mosul, waar Vader Ragheed was pastoor. Bronnen vertelden AsiaNews dat uren later de lichamen nog lagen op straat omdat niemand durfde ophalen. Gezien de situatie spanningen in het gebied blijven high.For enige tijd sinds de val van Saddam Hussein de christenen het slachtoffer zijn geworden van wat neerkomt op een open campagne van vervolging vaak opgezegd door Chaldeeuwse en orthodoxe bisschoppen. Vader Ragheed zelf was meerdere malen doelwit in eerdere aanvallen. De Kerk van de Heilige Geest heeft ook herhaaldelijk aangevallen en gebombardeerd in de laatste paar jaar, de laatste keer gebeurde, maar een paar maanden geleden.
 
[IRAK: Sharia horror: Saoedi-Arabië Imperialisme: christenen 1200.000, met Saddam, vandaag: 200,000] Vader Ganni was een grote vriend van AsiaNews. Hij had gestudeerd in Italië en sprak vloeiend Arabisch als Italiaans, Frans en Engels. In 2005 had hij een bezoek aan Italië, waar hij gaf getuigenis tijdens de Vigil om Eucharistisch Congres in Bari. (Foto: Vader Ragheed, eerste links, deelnemen aan een priesterwijding in Mosul). 01/08/2013 17:30 IRAK. Meer Christian bloed in Mosul, autobom doodt christelijke universiteitsstudent De bom ging af in de voorkant van een supermarkt in de buurt van de plaatselijke universiteit. De medisch student, die in zijn laatste jaar van de studie, was op slag dood. Tientallen andere mensen werden gewond door de ontploffing, die wijdverspreide materiële schade als gevolg. Het geweld, bronnen vertellen AsiaNews, is het resultaat van een machtsstrijd tussen soennieten, sjiieten en Koerdische groepen om het land te verdelen in enclaves.
 
[IRAK: Sharia horror: Saoedi-Arabië Imperialisme: christenen 1200.000, met Saddam, vandaag: 200.000!] Mosul (AsiaNews) - Meer Christian bloed werd vergoten vandaag in Mosul, in het noorden van Irak. Een christelijke universiteitsstudent was in feite gedood door een autobom, een dag nadat het lichaam van een 54-jarige christelijke leraar, Shdha Elias, werd gevonden, haar keel door te snijden. Deze sterfgevallen, waarbij leden van de christelijke minderheid, zijn een illustratie van de toenemende spanningen in de stad en in het hele land als soennieten, sjiieten, Arabieren, Koerden en Turkmenen Vye naar macht en controle. Tegen de achtergrond van een Koerdische president, Jalal Talabani, nog steeds in slechte gezondheid na een beroerte vorige maand, en aanhoudende politieke onzekerheid, zijn de spanningen stijgt snel. Het onvermogen van de centrale regering in Bagdad om te gaan met terreur aanslagen niet helpt niet. In Mosul, de autobom ontplofte vanochtend in de voorkant van een supermarkt in al Alamia, in de buurt universiteit van de stad, de lokale bronnen vertelde AsiaNews.
 
[IRAK: Sharia horror: Saoedi-Arabië Imperialisme: christenen 1200.000, met Saddam, vandaag: 200,000] De dode man was Ayyoub Fauzi Auyyoub Al-Sheikh, een christelijke medische student op zijn laatste jaar van de studie. Ooggetuigen zeiden dat hij was op slag dood, en dat tientallen mensen raakten gewond door de ontploffing, die grote materiële schade veroorzaakt. Voor de afgelopen twee weken, de sfeer in de stad is erger, te meer daar het lokale bestuur en de centrale regering in Bagdad betrokken zijn geweest in een ruk-of-war. De stad van de gouverneur, Athil Al Nujjaifi, is een lid van een islamitische partij dicht bij de Moslim Broederschap. Hij is ook de broer van Ussama Al Nujjaifi, voorzitter van De Nationale Assemblee. "Soennieten de controle van de steden van Anbar, Diala, Salah addin ', Tikrit, Mosul en Kirkuk met Koerdische steun," Irak experts toegelicht. Hun alliantie is in tegenstelling tot premier Nouri al Maliki, die een Shia. Hun doel is "om het land te verdelen in enclaves."
 
[IRAK: Sharia horror: Saoedi-Arabië Imperialisme: christenen 1200.000, met Saddam, vandaag: 200,000] Minderheden zijn de grootste verliezers van dit alles, met inbegrip van christenen die geen machtsbasis of groep die kan verdedigen hun belangen. Sinds de Amerikaanse invasie van 2003, die leidde tot de val van Saddam Hoessein, christelijke gemeenschap in Irak verloor meer dan de helft van haar leden. In het geval van de christelijke leraar, wiens lichaam werd gevonden gisteren, andere anonieme bronnen zeiden dat ze "alleen woonde" en was "een gemakkelijk doelwit voor criminelen." Voor hen, zij "werd waarschijnlijk gedood tijdens een overval." Gisteren, na haar lichaam werd teruggevonden en voorbereid, werd ze meteen begraven. In het verleden, Mosul zag andere grote christelijke figuren vermoord, met inbegrip van ontvoering bisschop Faraj Rahho, en pater Ragheed Ganni. (DS)


 • Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] India: India: Persecution Briefs. Kenya: Kenyan religious groups ready to work with President-elect, despite his war crime indictment. Burma: Warning against euphoria over reforms, as military targets minorities. Pakistan: Government condemns attacks on Lahore Christians. Nigeria: Widest church grouping raises funds for Boko Haram's almost 800 victims during 2012. Vietname: Two steps back? Tanzania: Burned church is latest in string of Tanzanian attacks. India: Attack on Indian revival meeting sends Christians underground. Pakistani judge throws out blasphemy charge. Mali: For a church leader in Mali, relief and anxiety. India: 2 attacks prompt Christians to stop meeting at Indian church. Iran: Wife worries she won't hear husband's voice for 8 years. Kazakhstan: 90 DAYS TO FREEDOM. UK: Threat to burn Bibles in wake of Sultan's ban on word 'Allah'.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] Turkey: Police break up plot to assassinate pastor. Pakistan: Supreme Court confirms decision to drop blasphemy case. Mali: Hope rises with international military intervention. Colombia: Colombia: Murdered evangelist's widow also killed after threats. US: Book review: To find true persecution, look overseas. Syria: Christians targeted for their politics or their faith?. Bangladesh, Church Leaders Beaten at Police Station. China, Authorities Plan to Eradicate House Churches. Egypt, Christian's Six-Year Sentence Upheld. India, Islamic Extremists Beat, Mock Christians. Indonesia, President Sidesteps Church Controversy. Iran, Crackdown Hits Official Churches. Iraq, Islamic Rioters Attack Christian Shops in Kurdish North. Laos, Officials Arrest Five Christians in Southern Village. Mexico, Missionary Couple Slain; Peace Pact in Puebla.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] Morocco,. Convert Serving 15 Years for His Faith. Nigeria,. Church of Christ in Nigeria reeling from massacre. Pakistan, Case against Rimsha's dramatic turn prompts Pakistan religious leaders to debate blasphemy law. Somalia, Islamic Extremists Behead Another Convert. Tanzania, Christians Live in Cloud of Fear in Zanzibar. Vietnam, Christians Injured in Attack Denied Medical Care. Kano bus bomb prompts religious leaders to joint call for urgent measures Lagos, March 22 (World Watch Monitor) — A car bomb attack in a Christian enclave of Kano, the largest city in mainly-Muslim Northern Nigeria, has heightened religious and ethnic tensions throughout the country. At least 25 people have been killed and at least 60 others .... Full coverage: Kano
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs] [Jakarta on the Indonesian Island of Java] Libyan human-rights official flees country after death threats. March 21 (World Watch Monitor) — The head of the Libyan Parliament's Human Rights Committee has resigned and fled to London, saying he's received death threats. Hassan Al Amin, prominent for his long opposition to the Gaddafi regime, recently spoke out against armed gangs and.. .. Full coverage: Human Rights Committee. [Jakarta on the Indonesian Island of Java] Church walls go up, then torn down by local government. The Bekasi subdistrict of Jakarta dispatched a backhoe to the Batak Protestant Church on March 21 to knock down church walls that had been under construction since January 2013. (Photo: World Watch Monitor) Muslims protest construction; Indonesian town says church lacked permit.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] Taman Sari, March 25 (World Watch Monitor) — Cheers went up as a backhoe tore down the barely finished walls of the Batak Protestant Church near Jakarta, Indonesia on Thursday. The pile of rubble that remained was only the latest setback to Christians trying to retain a toehold in the world's most populous Muslim country. The church, in the Bekasi subdistrict of Jakarta on the Indonesian Island of Java, had been meeting in a residential house every Sunday for the past 13 years. When the congregation swelled to about 600 members, Pastor Adven Leonard Nababan applied early this year for a building permit. The church obtained signatures of 60 non-Christian neighbors, as required by law.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  03/26/2013. MIDDLE EAST [The Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] Rebels get Syria seat at the Arab League, but cracks appear. After resigning, the National Coalition president says he wants to give a speech "on behalf of the Syrian people." Whilst Qatar is accused of trying to dominate the opposition, its emir calls for action to protect the "Arabness of Jerusalem." Doha (AsiaNews) - The Arab League kicked off its summit in Doha (Qatar) today with Syria's opposition at the top of its concerns. Following its November 2011decision to suspend Bashar al-Assad's regime, the League gave Syria's seat to his opponents. As expected, the Assad regime reacted angrily, slamming the decision to give its seat "to bandits and thugs", but even within the League the decision was anything but quiet.[[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] National Coalition leader Ahmed Moaz al-Khatib announced his resignation on Sunday, allegedly due to tensions within the body caused by charges against Qatar that it wants to dominate the opposition. Still, inside the group, his resignation is likely to be rejected. However, despite his decision to quit, Khatib said he would address the summit "in the name of the Syrian people." Yet, the rebel coalition's own prime minister, Ghassan Hitto, a member of the delegation to Doha, is also in a position to speak to the meeting. The uncertainty is a sign of internal divisions within the opposition but also of broader cracks within the Arab League itself. The decision to hand the seat to the opposition has in fact had its detractors, with reservations expressed by Iraq, Algeria and Lebanon.[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  MIDDLE EAST [The Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] The absence, ostensibly for health reasons of King Abdullah of Saudi Arabia, a strong backer of the two-year-old Syrian rebellion, and of Iraq's President Jalal Talabani, who is more ambivalent on the seat issue, is an another indication of divisions within the organisation. Notwithstanding its importance, Syria is not the only item on the League's agenda. Arab leaders are also set to discuss the peace process between Israel and Palestine, currently at a standstill, especially in light of the silence on the 2002 Arab initiative that offered recognition to the Jewish state in exchange for a return to the 1967 borders. On this issue, Qatar Emir Hamad bin Khalifa Al Thani said in his welcome speech that, in addition to support for a "political solution" [[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  MIDDLE EAST [The Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] to the Syrian crisis, he wanted to see the League do something to protect the "Arabness of Jerusalem." In this regard though, he acknowledged that past promises to aid the Palestinians have gone unfulfilled. --- ANSWER -- these international criminals, these religious maniacs, for sharia horror, these complottist for do: the worldwide caliphate, they are used, by their lies, their terrorists, to do all sorts, of genocide, predation and evil! the destruction of all human rights, will soon be hell, to swallow all their, heart evil and soul bad. [[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • stardefinibusterrae
  stardefinibusterrae ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [case CYPRUS is the only solution!] is the only solution, to the imbalances, of the criminal monetary system: Masonic Private. SpA, the bank seigniorage, cult talmud 666 .. otherwise? will be, quickly, the World War III! money from god-Rothschild is created of the "nothing"? then: there is no interest, that, must be given, for this nothing, then: is the debt: public, and, as the debt: private, are the greatest wear, usury, of the story. Therefore: the case of Cyprus, was planned: to "punish" Russia! in fact, as: it is easy to show: there are too many steps: where it is essential, to do the accounting fraud: into monetary system .. Because: the money is created out of nothing, but, then when, IMF take titles: BOT bonds CCT, by Governments, then his budget is closed:to zero! it is slavery, it is the end, of mankind, why, the first 100%: of money of all world, is been stolen (Source: scientist Giacinto Auriti)
 • stardefinibusterrae
  stardefinibusterrae ha pubblicato un commento
  5 ore fa
  [Arab League is a international criminal conspiracy: vs: all Nations] Iran ranks third as the country's more, crime against innocent Christian martyrs, together with Saudi Arabia, the Arab League is a criminal conspiracy, only. and, if, in Jordan and Syria, That Is, in the most tolerant countries, a Muslim, is do apostasy for converting to Christianity Himself? Islamists, annul his marriage, and steal, too, the children .. if you, not, remove, the Sharia, to make a real secular state, can not be saved from extermination, all Muslims country (in fact this is what the IMF has designed), Because this is the truth, Muslims today, are the most dangerous criminals all over the planet! in fact, it is not expedient, for Rothschild, his victory, but, the most widespread and more: destruction, so that, the monetary, new cycle parasitic, of banking seigniorage, can last as long as possible.