archbishop of Mosul is dead. Bishop of Arbil

LISTEN TO ISRAEL: "Chúa là Thiên Chúa chúng ta, Đức Giê-hô-va là một trong những" .. Lều trại CỦA BẠN: JACOB, Tập hợp của bạn: mảng của bạn .. KHÔNG MISS YOU, một lần nữa. chống lại bạn (Holocaust, Shoah) một lần nữa. chống lại: TRẺ EM QUÝ CỦA BẠN NGAY CẢ LÚC NÀY! Bạn không bỏ lỡ ISRAEL Một lần nữa, AGAIN: NGAY CẢ LÚC NÀY!Hallelujah - Vinh danh Chúa mãi mãi! - Êsai 43Ai Cập Đức Quốc xã, đã vi phạm, tự do tôn giáo. Đã vi phạm, NGƯỜI! Tất cả mọi người Hồi giáo, NOW, TẤT CẢ PHẢI, bị giết, cắt! Đến kết luận này, là làm việc IMF 666! IE, người Hồi giáo là tất cả người Hồi giáo Salafi, do đó họ là tồi tệ hơn Đức quốc xã! EGITTO Đức Quốc xã.
 
Compass Direct News [tên tội phạm giết người, ẩn giữa các quốc gia! giết tất cả chúng với bàn tay của riêng tôi. Hy vọng trong tăng Mali với sự can thiệp quân sự quốc tế. Săn đuổi ở Bắc, các Kitô hữu sợ trước Hồi giáo vào Nam. London, 15 tháng 1 (World Watch Monitor) - quân Pháp đã phát động một chiến dịch quân sự ở Mali, nhằm ngăn chặn sự tiến bộ của người Hồi giáo từ các căn cứ của họ ở miền Bắc vào Nam. Can thiệp của Pháp bắt đầu vào thứ Sáu, Jan 11 với các cuộc không kích, và đã cho phép quân đội Mali giành lại quyền kiểm soát thị trấn đơn vị trọng lượng của Konna, bị chiếm đóng bởi người Hồi giáo ngày hôm trước. Kể từ đó, các máy bay chiến đấu Pháp đã ném bom các vị trí của người Hồi giáo ở Timbuktu, Gao và các nơi khác ở miền Bắc. Hơn một nửa số ... Đọc câu chuyện đầy đủ »
 
Compass Direct News [tên tội phạm giết người, ẩn giữa các quốc gia! giết tất cả chúng với bàn tay của riêng tôi] Cô-lôm-bi-a: truyền giáo Murdered của góa phụ cũng bị giết sau khi các mối đe dọa. 3 mồ côi do hành động ELN du kích, đe dọa tử vong tiếp tục. , Tháng Giêng 9 (Thế giới sách Monitor) - Bốn tháng sau khi quân du kích của các Giải phóng Quốc gia Quân đội (ELN) gửi vợ một nhà truyền giáo bị sát hại của nhu cầu 1 của họ để từ bỏ nhà của cô dễ bay hơi đông bắc Cô-lôm-bi-a của Arauca bộ phận, các chiến binh đã thực hiện tốt các mối đe dọa báo cáo, họ gần để mở rộng nguồn, một bộ các Kitô hữu bị ngược đãi. Hôm thứ Hai, Jan thứ 7 2013, mục sư của gia đình đã hoàn thành một đạo đức buổi tối trong nhà của bà góa Alicia Castilla, sát thủ vào nhà và nổ súng vào w cô ... Đọc câu chuyện đầy đủ »Compass Direct News [tên tội phạm giết người, ẩn giữa các quốc gia! giết tất cả chúng với bàn tay của riêng tôi] Phi tăng trên Danh sách Watch thế giới của kẻ đàn áp tồi tệ nhất! Mùa xuân Arab trao quyền cho phong trào chiến binh Hồi giáo. Washington, DC, 08 tháng 1 (World Watch Monitor) - Châu Phi, nơi Kitô giáo bành trướng nhanh nhất trong thế kỷ trước, bây giờ là khu vực nơi sự áp bức của các Kitô hữu đang lan rộng nhanh nhất, một báo cáo mới cho biết. Mùa xuân đã hai tuổi Ả Rập lật đổ những kẻ chuyên quyền trên khắp Bắc Phi, nhưng nó cũng đã năng lượng phong trào chiến binh Hồi giáo đã giết chết hàng trăm của các Kitô hữu và gây nguy hiểm cho hàng ngàn người khác, theo Danh sách Xem Thế giới hàng năm, công bố hôm nay. Danh sách, được xuất bản bởi Open Doors quốc tế, bộ ... Đọc câu chuyện đầy đủ »Compass Direct News [tên tội phạm giết người, ẩn giữa các quốc gia! giết tất cả chúng với bàn tay của riêng tôi] Nigeria - 30 người thiệt mạng trong đêm trước của cuộc thảm sát năm mới. Hai cuộc tấn công Borno Nhà nước 'mục tiêu' Kitô hữu, mỗi giết chết 15. London, ngày 07 tháng 1 (World Watch Monitor) - Ba mươi người đã thiệt mạng trong hai vụ tấn công riêng biệt được thực hiện bởi những người đàn ông có vũ trang trước của năm mới, Đông Bắc Nigeria. 15 người đã thiệt mạng trong một cuộc tấn công duy nhất xảy ra vào ngày 30 Chủ nhật, khi người đàn ông có vũ trang đã xông vào một dịch vụ nhà thờ ở làng Kyachi, bên ngoài Chibok, gần Maiduguri. Theo Mohammed Kanar, điều phối viên khu vực cho Cơ quan quản lý khẩn cấp quốc gia (NEMA), các nạn nhân đã bị bắn bởi những kẻ tấn công. ... Đọc câu chuyện đầy đủ »
 
Compass Direct News [tên tội phạm giết người, ẩn giữa các quốc gia! giết tất cả chúng với bàn tay của riêng tôi] của Kitô hữu Trung Quốc nắm bắt cơ hội internet. Chia sẻ đức tin, thậm chí thách thức kiểm duyệt bằng cách lên tiếng về đàn áp. London, 31 tháng 12 (World Watch Monitor) - Kitô hữu Trung Quốc đang chia sẻ đức tin của mình trên Weibo của Trung Quốc khổng lồ, nhà nước quy định, mạng xã hội và một số đang bắt đầu thách thức kiểm duyệt bằng cách lên tiếng chống lại đàn áp tôn giáo. Khi Christian ban nhạc Cầu vồng Hãy đến xuất hiện trên tương đương với Trung Quốc của "The X Factor", Kitô hữu đã chuyển sang mạng xã hội để kêu gọi bỏ phiếu cho ban nhạc để âm nhạc của họ có thể đạt được nhiều người Trung Quốc. Trong vòng một vài ngày, hàng ngàn phiếu bầu đã được đăng cho R. .. Đọc câu chuyện đầy đủ »
 
Compass Direct News [tên tội phạm giết người, ẩn giữa các quốc gia! giết tất cả chúng với bàn tay của riêng tôi. Các tay súng giết chết 12 Nigeria Giáng sinh-Eve tín đồ. Boko Haram bị nghi ngờ. Potiskum, 25 tháng mười hai (World Watch Monitor) - UPDATE: Trong hai vụ tấn công riêng biệt, các tay súng bắn và killed12 tín đồ đã tụ tập cho dịch vụ Giáng sinh-Eve. Một attackoccurred ở bang đông bắc Nigeria của Yobe. Trong số người chết là mục sư của nhà thờ, theo báo cáo tin tức. Cuộc tấn công thứ hai xảy ra tại một churchin Baptist Maiduguri, thủ phủ của tiểu bang Borno. World Watch Monitor đã sử dụng Storify roundup assemblea tin tức đầu của câu chuyện đầy đủ thekillings.Read »Compass Direct News [tên tội phạm giết người, ẩn giữa các quốc gia! giết tất cả chúng với bàn tay của riêng tôi] sách: Để tìm thấy đàn áp thực sự, trường nước ngoài. Để tìm thấy đàn áp thực sự, trường nước ngoài. Colorado Springs, ngày 21 tháng 12 (World Watch Monitor) - By Steve Rabey Chúa Giêsu đã cảnh báo những người theo ông rằng họ sẽ bị đàn áp, một dự đoán đã trở thành sự thật trước khi cuốn sách của Tân Ước đã được hoàn thành. Hôm nay, Shortt lập luận, "những hạn chế lớn nhất về tự do tôn giáo diễn ra ở các nước đa số Hồi giáo." Lấy Ai Cập, nơi Thiên Chúa giáo lớn rễ sâu trong các thế kỷ trước khi Mohammed. Ngày nay, có hơn 10 triệu Kitô hữu trong một dân số hơn 80 triệu. Nhưng người Kitô hữu ... Đọc câu chuyện đầy đủ »Cuối cùng, Istanbul cho Syria Kitô hữu một nơi để xây dựng một nghĩa trang. Syriacs gọi nó là một mưu đồ để pit cộng đồng Kitô hữu với nhau. Istanbul, 18 Tháng 12 (World Watch Monitor) - Ba năm sau khi một nền tảng Chính Thống Syria được áp dụng để xây dựng một nhà thờ ở Istanbul, Istanbul Greater Thành phố đã cấp cho họ một âm mưu lớn của đất và giấy phép xây dựng. Tiêu đề Banner trong các phương tiện truyền thông Thổ Nhĩ Kỳ ca ngợi quyết định-December đầu là "lần đầu tiên trong lịch sử của nước Cộng hòa" tuyên bố không bao giờ trước khi đã Thổ Nhĩ Kỳ cho phép một dân tộc thiểu số không theo đạo Hồi để xây dựng một ngôi nhà chính thức mới của sự thờ phượng. Stil ... Đọc câu chuyện đầy đủ »
 
Compass Direct News [tên tội phạm giết người, ẩn giữa các quốc gia! giết tất cả chúng với bàn tay của riêng tôi có khả năng để mất phiếu hiến pháp, các Kitô hữu Ai Cập bao vây cho công cuộc đấu tranh. Tự do tôn giáo sẽ có được chiến thắng trong hệ thống pháp luật Hồi giáo. Cairo, ngày 14 tháng 12 (World Watch Monitor) - chính trị kết nối các Kitô hữu ở Ai Cập cung cấp tín dụng Brotherhood Hồi giáo cho một điều: họ có thể giành chiến thắng cuộc bầu cử. Brotherhood có 13.000.000 người Ai Cập bình thường, nhiều người trong số họ nghèo, nông thôn và mù chữ, các cuộc thăm dò vào tháng Sáu để bỏ phiếu cho ứng cử viên tổng thống của họ, Mohamed Morsi. Cầm quyền đã là một vấn đề khác nhau. "Những gì đang giúp chúng ta hôm nay là Huynh đệ Hồi giáo và chính trị Hồi giáo không phải lúc nào cũng thông minh", ông Hassan Ismail, thư ký ... Đọc câu chuyện đầy đủ »đêm qua (8 giờ trước): Tôi đã thấy con trai út của tôi: để đọc Kinh Thánh, và nếu con của tôi, họ không quá mệt mỏi, họ nhớ, luôn luôn, tự phát, để đọc Kinh Thánh, trước khi đi ngủ? , (sau khi tất cả, subrogated như vậy, theo cách này, sự vắng mặt của một người cha trong cuộc sống của họ) ... ông đã được đọc chương 43: tiên tri Isaia! tất nhiên, hôm nay Đức Giê-hô-va, Chúa Thánh nói với tình yêu: cả hai REI unius: trong câu 8-9, cũng như cho những người Do Thái của mình trong tất cả các câu khác ..
 
King of Saudi Arabia - bạn của tôi! những người có thể là: ngu ngốc (cho đến khi, vào thời điểm này), để biến đổi: người bạn lớn của ông, tình cảm hơn, như: unius REI, .. nữa, ông lại: kẻ thù lớn, tức là, UNIUS REI: Đưc Giê-hô-va Đức Chúa Trời, hôm nay, Ngài đã trao cho anh ta? Ai là thằng ngốc vậy: ngớ ngẩn: rất nhiều: từ trở thành: biến xấu, tất cả đều tốt: rằng: đến với anh ta? Tất nhiên, Bildenberg Emma Bobino? cô sẽ không ngu ngốc như vậy! Bởi vì nếu hôm nay unius REI, rằng: anh ta chỉ là một người đàn ông: có, đường [như tất cả: 7 tỷ người trên hành tinh]: tất cả mọi người muốn anh ta, như một người bạn, ngày hôm nay! ... Vì vậy, những người không muốn làm bạn với unius REI ngày hôm nay? , và những gì sẽ xảy ra khi tất cả các chính phủ trên thế giới sẽ bị buộc phải công nhận anh là unius REI, công khai? Chưa hết, nó là một ruin thực sự, mà hiện nay, có trên thế giới, rất nhiều: bọn tội phạm ngu ngốc, rằng, sở hữu, họ không phải là, vẫn còn, thông minh như Emma Bonino Bildenberg!
 
bởi vì, tôi đã đưa cho bạn, một ví dụ tốt! [Bởi vì chúng tôi phải suy nghĩ, rằng người Pha-ri-si: Illuminati IMF: họ là xấu như vậy, Satanists, và tàn bạo, đủ để mong muốn sự phá hủy của Israel và làm: Chiến tranh thế giới thứ III (đã được trích dẫn bởi Albert Pike, Mazzini, năm 1800 ): đó là, họ tất cả các Satanists: ý đặc biệt: trong chế độ: cố ý, làm gia tăng: đế chế của Satan trên thế giới? không! Illuminati là người như chúng ta, nhưng hoàn toàn đầy đủ của sợ hãi và nếu riêng của họ: họ là những nạn nhân chính của cơ chế này của IMF? và họ không có khả năng hơn để có thể dừng lại: cơ chế này: IMF 666: III WW, một mình? Vì vậy, những người có thể bảo vệ: cuộc sống của họ và toàn thể nhân loại? chỉ một quyền lực cao hơn: trong tất cả các quyền hạn khác: có thể!
 
BrotherhoodUniversal ha pubblicato un commento 13 quặng fa Segnala thư rác bởi vì, tôi đã đưa cho bạn, một ví dụ tốt! Ai có thể ngăn chặn điều đó, sự sụp đổ của: IMF, chứ không phải để trở thành một thảm kịch không có tiền lệ? chỉ: unius Rei có thể có sức mạnh: Để làm điều này, cứu hộ, tức là: chỉ: một quyền lực phổ quát: condivise chia sẻ: cao hơn: hơn bất cứ quyền lực khác, một sức mạnh: tất cả các nơi trên thế giới, một sức mạnh mà không phải là không bao giờ tồn tại, và có thể không bao giờ nhiều tồn tại: một lần nữa! nếu điều này: unius REI: không thể được tạo ra bởi tình yêu? Chiến tranh thế giới thứ III: nó sẽ là không thể tránh khỏi bởi vì các cuộc chiến tranh thế giới: là cấu trúc của Quỹ Tiền tệ Quốc tế (IMF)! .. nhưng thảm họa này sẽ có được: một trách nhiệm của bạn, bởi vì, tôi đã đưa cho bạn một ví dụ tốt!nếu Illuminati, 666 người Pharisêu IMF: nếu họ ngừng chạy cưỡng bức: không thể tránh khỏi: IMF-NWO? để tiết kiệm Israel, FOR, ngăn chặn: Chiến tranh thế giới thứ III? sau đó: tất cả các khoản tiền gửi ngân hàng sẽ được tan rã! 100.000.000 người: die: đau tim, và, 2 tỷ người: chết vì đói, và khác 2 tỷ người sẽ chết không thể tránh khỏi: chiến tranh và những cuộc cách mạng dân sự .. tất cả các người Pha-ri-si Giác Ngộ: tất cả họ sẽ bị giết chết, cùng với tất cả mọi người: chính trị gia, và tất cả những hội viên của HTĐ, và tất cả những người giàu có, có nghĩa là, đầu tiên, đó, chính phủ các nước trên thế giới, họ có thể tìm thấy một giải pháp cho vấn đề này --- ĐÁP - vì vậy nó hợp lý hơn rất nhiều, tư duy có thể affrontale: thế giới War III: cho phép: một chu kỳ tiền tệ mới: tê liệt và devitalizing, dựa trên đồng tiền của khoản nợ, bị đánh cắp chủ quyền của tất cả các quốc gia: đó là, quyền của lảnh chúa ngân hàng, tức là chiến thắng của Satan trên toàn thế giới có thể có thể tăng lên! sau khi tất cả, những người có sức mạnh để ngăn chặn Satan?Tôi đã làm việc: 1. [satan-là-faggot: trong bốn năm. blogspot. com]. lorenzojhwh. Ngày nhập cảnh 30/mar/2008, Israel Country] 2. : 8 giờ ngày: khoảng 365 ngày một năm .. tại sao? - Tại sao? tại sao? cho tình yêu của Thiên Chúa, và cho tình yêu của tất cả: 7. tỷ USD, của con người quý báu thời gian của tôi, tất cả các sinh vật quý giá của Thiên Chúa của Đức Giê-hô-va, "hình ảnh và giống như Thiên Chúa", vì vậy không ai trong số họ bị mất! và tôi, tôi chỉ là một người tôi tớ của Thiên Chúa giống như rất nhiều! nhưng đây là một thời gian quá quan trọng! Tôi đã làm việc cho đến thời điểm này, thời điểm này: bây giờ, tôi chỉ ngày hôm nay, tôi có thể kết luận, và: tìm thấy những hậu quả chính trị: hợp lý và chia sẻ: để phổ quát, của tất cả các công việc này rất lớn của tôiSynnek1 đăng một bình luận 1 giờ trước Report spam Việc loại trừ và bị từ chối của Thiên Chúa - ĐÁP - không! Thiên Chúa và unius REI, không loại trừ bất cứ ai! không có vấn đề mức độ nghiêm trọng của hành vi vi phạm (ngẫu tượng, Satan, kẻ ăn thịt người, quyền của lảnh chúa ngân hàng, ecc ..), nhưng cho tất cả mọi người: phải có cơ hội để chuộc lại cuộc sống của chính mình thời gian qua, một lần nữa: chỉ! đây là thời điểm của sự cứu rỗi, bạn không bị mất liên lạc với tôi![Điều gì là quan trọng hơn đối với tôi: unius REI]: lol. bạn không phải suy nghĩ đó, tôi không ngăn cản, tôi, nhưng tôi có thể không bao giờ .. chỉ có vậy, tôi không thể đủ khả năng: bản thân mình, được khuyến khích, bởi vì nhiệm vụ của các cột của đền thờ, là không từ bỏ! như vậy, tất cả chúng ta đều phải được chuẩn bị tinh thần để chịu được tất cả: rằng: nó có thể được trên thế giới! các thế hệ trước đã chiến đấu, và đã gửi cho chúng tôi, cuộc sống ở giữa những khó khăn không thể tin được, và cũng có thể, chúng tôi có một nhiệm vụ để vượt qua sự tiếp sức của cuộc sống cho các thế hệ tương lai! nhưng kẻ thờ quỷ Satan: là anh đã chết, anh không có con để lại: đằng sau! Cũng từ quan điểm này: các hoạt động của những kẻ thờ quỷ Satan có thể solto: phá hoại và ký sinh trùng: do đó với người vô thần Benedetto Croce: Tôi cầu xin tất cả các người vô thần: "lưu các giá trị văn hóa:. 1 cả hai biểu tượng, đó, nền văn minh Kitô giáo" bởi vì các người Biệt Phái IMF muốn cắt giảm nguồn gốc của mình (Do Thái-Kitô) để làm cho tất cả chúng tôi ăn thịt của mình[Gì là quan trọng hơn đối với tôi: unius REI]: 1. ở lại trên trang này, và là nhà giáo dục (điểm tham chiếu) của tất cả các dân tộc? để bảo vệ tất cả mọi người khỏi tuyệt vọng, sắp xảy ra, rằng các người Pha-ri-si của Quỹ Tiền tệ Quốc tế (IMF), đã thiết kế: để tiêu diệt Israel. hoặc, 2. đi đến Giê-ru-sa-lem và làm, vua của người Do Thái, để thêm: Giọng của tôi, cho rằng, tất cả những người khác? 3. nhưng, tôi không có một vấn đề với sức mạnh, tôi đã unius REI, và các bộ trưởng của tôi là chết người: mặc dù đối với tôi, mỗi cuộc sống đều phải được bảo quản, tuy nhiên, những kẻ phản bội của Vương quốc của tôi (đồng lõa của Satan) phải được dừng lại, nào đó!

 
[Gì là quan trọng hơn đối với tôi: unius REI: 4. bây giờ, Chúa Giêsu đã nói: "vương quốc của tôi không phải là của thế giới này!" Chúa Giêsu đã nói, vì vậy, bởi vì ông là một chính trị gia, như thay vì tôi! nhưng thay vào đó, tôi là một chính trị gia, và vương quốc của tôi: nó cũng là, trong thế giới này (trong thời gian của tôi) .. 5. như vậy sẽ là: luôn luôn, những đòi hỏi của công lý chính trị: để chiến thắng đối với tôi! bởi vì, cuộc sống của tội phạm giàu có, nên, đối với tôi, quý giá nhất: vô tội nghèo, đó là nạn nhân của mình? Bằng cách này, tôi có nhiệm vụ phải áp dụng một công lý ngay lập tức, và các bộ trưởng của tôi "vô hình" sẽ thực hiện, bản án của tôi, nó là không thể tránh khỏi, sau đó, phương pháp của tôi là khác nhau từ những người của Thiên Chúavua Ả-rập Xê-út: Vua của bọn tội phạm! 666 Damn, Satanists, cuốc, chuột, thằn lằn, nhện, chí, ký sinh trùng, ăn thịt người, phù thủy voodoo, quái vật, người ngoài hành tinh, Tam, ma quỷ, ác, halloween, ma quỷ, Marduk, giác ngộ, sharia, 322: Tam, IMF FED ECB , gián, bọ cạp, globalists, người ngoài hành tinh bắt cóc, con chip vi, các tập đoàn, SNAKE, họ đang chờ tôi LEAVE: từ trang này, để hiển thị UP! nhưng, là cống thoát nước, thế giới của họ? là tất cả các giả lừa đảo! nhưng, đây là vương quốc của tôi, tức là tình huynh đệ đại!
 
BrotherhoodUniversal ha pubblicato un commento 21 quặng fa Segnala thư rác Ả-rập Xê-út: king của bọn tội phạmTôi như Rothschild, tôi không can thiệp, theo cách chế độ xâm lấn ở Hoa, sau đó, tại sao bạn thích rằng 666 ký sinh trùng, lãi cao, 322 IMF, NWO, người ngoài hành tinh bắt cóc của: Chiến tranh thế giới thứ III, mà làm cho bạn phải trả ngay cả tiền bạc với lãi suất, thay vì: thích tôi?

 
2013/01/11 [khác sharia hình sự] IRAQ Đức Cha Sako: tàn phá và bạo lực, Iraq là một "mùa đông Ả Rập" cho các Kitô hữu và người Hồi giáo. Đức Tổng Giám Mục của Kirkuk slam việc sử dụng tôn giáo cho "mục đích chính trị" và nguy cơ của các bộ phận tôn giáo của đất nước. Mười năm sau khi sự sụp đổ của Saddam, tình hình tồi tệ hơn và mọi người đang "buồn phiền". Ông kêu gọi Giáo Hội và tộc trưởng tiếp theo là nguồn đối thoại, thống nhất và đảm bảo cho sự hiện diện Kitô giáo ở Trung Đông. - Rome (AsiaNews) - Tại Iraq, tôn giáo đóng một vai trò thiết yếu nhưng được sử dụng cho "mục đích chính trị". Sau sự sụp đổ của chế độ Saddam Hussein, một "giáo phái tư duy" đã thiết lập trong, đẩy bản sắc xã trên đoàn kết dân tộc, theo Đức Cha Louis Sako, nói với AsiaNews trong một cuộc phỏng vấn dài về lịch sử gần đây của Iraq, Trung Đông và của đất nước ông Kitô hữu.
 
2013/01/12 VIỆT NAM tu viện Cát Minh và tài sản Giáo Hội nhắm mục tiêu, tổng giám mục giáo phận Hà Nội nói Trong một bức thư gửi cho các cơ quan chính phủ và các thành phố trực thuộc Trung ương, các vị giám chức nhắc lại quyền lợi chính đáng Công giáo. Ông lên án việc phá dỡ một nơi thiêng liêng lịch sử có chức năng tôn giáo cần được bảo tồn. Ông kêu gọi các tín hữu cầu nguyện và bảo vệ của Giáo Hội "quyền hợp pháp". 2013/01/12 Kyrgyzstan Kyrgyzstan để hạn chế tôn giáo hơn nữa, hình phạt tăng và giới hạn về Kyrgyzstan của Ủy ban Nhà nước tôn thờ Tôn giáo và Ủy ban An ninh Quốc gia đề xuất các biện pháp cứng rắn hơn để hạn chế tự do thờ phượng. Hoạt động liên quan đến các cơ quan có thẩm quyền để quyên góp tiền tại các chi phí của các cộng đồng tôn giáo, bao gồm cả các nhóm cầu nguyện thanh niên.Ai Cập, chủ nghĩa đế quốc Ả Rập [2013/01/14 kinh dị sharia] Ai Cập: 15 năm tù cho mẹ và bảy người con, chuyển đổi sang Thiên Chúa giáo] Các trường hợp liên quan đến Nadia Mohamed Ali, một người mẹ của tám người con, sinh Kitô giáo, nhưng chuyển sang đạo Hồi. kết hôn với chồng. Sau khi ông chết, cô quyết định quay trở lại tôn giáo gốc của mình với đứa con của bà. Các nhà chức trách cáo buộc của cô có tên thay đổi trên tài liệu để bỏ qua thủ tục.Cairo (AsiaNews / Agencies) - Toà án hình sự của Beni Suef (115 km về phía nam Cairo) đã kết án cả gia đình đến nhà tù để chuyển đổi sang Thiên Chúa giáo.Ai Cập, chủ nghĩa đế quốc Ả Rập [2013/01/14 kinh dị sharia] Ai Cập: 15 năm tù cho mẹ và bảy người con, chuyển đổi sang Thiên Chúa giáo] Nadia Mohamed Ali và các con cô Mohab, Maged, Sherif, Amira, Amir, và Nancy Ahmed Mohamed. Abdel-Wahab sẽ dành 15 năm trong tù. Bảy người khác có liên quan trong trường hợp bị kết án năm năm tù giam. Trường hợp của gia đình Nadia Ali Mohamed bắt đầu vào năm 2004, sau khi chuyển đổi, cô và các con cô đã quyết định thay thế các tên Hồi giáo của họ trên chứng minh của họ với những cái tên Kitô giáo của họ và thành phố của sự thay đổi nơi cư trú. Để làm điều này, cô đã được hỗ trợ bởi bảy nhân viên văn phòng e Registry. Sinh Kitô giáo, cô đã thay đổi tôn giáo của mình kết hôn với chồng Mustafa Mohamed Abdel-Wahab. Sau cái chết của người đàn ông vào năm 1991, Nadia đã quyết định trở về tôn giáo của mình về nguồn gốc và đẩy trẻ em 7 để chuyển đổi. Trong năm 2006, một trong những cậu bé bị cảnh sát bắt trong một trung tâm thông tin ở thành phố Beni Suef.Ai Cập, chủ nghĩa đế quốc Ả Rập [2013/01/14 kinh dị sharia] Ai Cập: 15 năm tù cho mẹ và bảy người con, chuyển đổi sang Thiên Chúa giáo] Nghi ngờ người đàn ông trẻ từ các tài liệu ông mang theo, ông đã thay đổi tên của nó để Bishoy. Malak Abdel-Massih, cảnh sát đã thẩm vấn ông hàng giờ đồng hồ cho đến khi anh thú nhận chuyển đổi sang Thiên Chúa giáo như mong muốn của người mẹ. Ban giám khảo sau đó quyết định để ngăn chặn không chỉ là phụ nữ, nhưng tất cả các con và bảy nhân viên từ văn phòng đăng ký, chịu trách nhiệm cho việc thay đổi các tài liệu. Một đức tin tôn giáo cá nhân được liệt kê trong chứng minh Ai Cập. Kitô hữu, chuyển sang đạo Hồi vì các lý do khác nhau mà cố gắng để trở về tôn giáo mà họ thuộc về gặp khó khăn rất lớn trong việc điều chỉnh tên của họ vào các tài liệu. Điều này dẫn đến nhiều người giả mạo, mạo hiểm tù. Quá trình ngược lại, tức là chuyển đổi từ Thiên Chúa giáo sang đạo Hồi không được cản trở, và trong nhiều trường hợp được ưa chuộng bởi các quan chức rất Registry.
IRAQ: Sharia kinh dị: Ả-rập Xê-út nghĩa đế quốc: 1200.000 Kitô hữu, với Saddam, hôm nay: 200.000 Tổng giám mục của Mosul là chết. Đức Giám mục của Arbil: "Một cây thập giá nặng đối với Giáo Hội của chúng tôi, trước Phục Sinh". Nguyên nhân cái chết vẫn chưa rõ. Biểu hiện của nỗi buồn của Đức giáo hoàng. Mosul (AsiaNews) - Đức Tổng Giám mục Chaldean Mosul là chết. Đức Tổng Giám mục Faraj Rahho đã bị bắt cóc hôm 29 tháng 2 vừa qua sau khi Đàng Thánh Giá. Kẻ bắt cóc của ông đã đưa ra lời về cái chết của ông, cho thấy các chất trung gian nơi họ có thể phục hồi cơ thể của vị giám chức 67 tuổi. "Nó là một cây thập giá nặng đối với Giáo Hội của chúng tôi, trước lễ Phục sinh", Đức Giám Mục Rabban của Arbil nói với AsiaNews phản ứng với tin tức. Nhà lãnh đạo của Giáo Hội nghi lễ Canđê, bao gồm cả Đức Giám mục Shlemon Warduni, mang lại cơ thể bệnh viện tại Mosul để xác định nguyên nhân, vẫn còn chưa biết, cái chết của tổng giám mục.
 
[IRAQ: Sharia kinh dị: Ả-rập Xê-út nghĩa đế quốc: 1200.000 Kitô hữu, với Saddam, hôm nay: 200.000] tang lễ sẽ được tổ chức vào ngày mai tại thành phố gần đó Karamles. Đức Tổng Giám mục Rahho sẽ được chôn cất gần cha Ragheed, linh mục và thư ký của ông bị giết bởi một lữ đoàn khủng bố ngày 03 tháng 6 năm 2007, trong khi rời khỏi nhà thờ sau khi cử hành Thánh Lễ Tổng giám mục đã bị bệnh rất nặng. Ông đã trải qua một cơn đau tim một vài năm trước đây, và kể từ đó ông đã cần thiết phải dùng thuốc mỗi ngày. Các cuộc đàm phán khó khăn cho phát hành của mình tiến về phía trước trong vòng 14 ngày qua bị bắt cóc của ông đã ngay lập tức tăng mối lo ngại vì sự vắng mặt tổng xúc trực tiếp với con tin. Các điều kiện đặt ra bởi những kẻ bắt cóc - nguồn tại Mosul nói với AsiaNews - Ngoài ra một khoản tiền chuộc thái trên thứ tự của hàng triệu đô la, cũng bao gồm việc cung cấp vũ khí và giải phóng các tù nhân Ả Rập được tổ chức trong các nhà tù của người Kurd.
 
[IRAQ: Sharia kinh dị: Ả-rập Xê-út nghĩa đế quốc: 1200.000 Kitô hữu, với Saddam, hôm nay: 200,000!] Tin tức về cái chết của Đức Tổng Giám Mục Rahho "sâu sắc vết thương và buồn" Đức Giáo Hoàng, cho biết giám đốc văn phòng báo chí Vatican, Cha Federico Lombardi. Đức Thánh Cha Benedict XVI hy vọng rằng "sự kiện bi thảm này có thể đổi mới một lần nữa và với lực lượng lớn hơn những nỗ lực của tất cả, và đặc biệt của cộng đồng quốc tế, bình định đất nước này rất nhiều dằn vặt". Ba lần trong những ngày gần đây, Đức Thánh Cha đã đưa ra lời kêu gọi cho sự giải thoát của giám mục. Nhiều nhà lãnh đạo Hồi giáo đã lên tiếng cho bản phát hành của vị giám chức, cả người Sunni và Shiite, Iraq, Lebanon, Jordan, và cũng lên án các hành động như là "trái với đạo Hồi". 2007/06/03 20:13 IRAQ Một linh mục Chaldean và ba phó tế thiệt mạng ở Mosul cha Ragheed Ganni, 34, bị trúng tiếng súng ở phía trước của Giáo Hội của Chúa Thánh Thần. Ba phó tế, người từng là trợ lý của ông, cũng bị giết chết.
 
[IRAQ: Sharia kinh dị: Ả-rập Xê-út nghĩa đế quốc: 1200.000 Kitô hữu, với Saddam, hôm nay: 200.000] Baghdad (AsiaNews) - Một nhóm vũ trang bị bắn hạ và giết chết cha Ragheed Ganni và ba phụ tá của ông. Các vụ giết người diễn ra ngay sau khi Thánh Lễ Chúa Nhật ở phía trước của Giáo Hội của Chúa Thánh Thần ở Mosul, nơi cha Ragheed là linh mục coi xứ. Các nguồn tin nói với AsiaNews rằng giờ sau đó các cơ quan vẫn còn nằm trên đường phố vì không ai dám lấy chúng. Với những căng thẳng tình hình trong khu vực vẫn high.For một thời gian kể từ sự sụp đổ của Saddam Hussein Kitô hữu đã trở thành nạn nhân của những số tiền để mở một chiến dịch đàn áp thường lên án của Chaldean và các giám mục Chính thống giáo. Cha Ragheed mình đã được nhắm mục tiêu nhiều lần trong các cuộc tấn công trước đó. Giáo Hội của Chúa Thánh Thần cũng đã được liên tục tấn công và ném bom trong vài năm qua, lần cuối cùng xảy ra nhưng một vài tháng trước.
 
[IRAQ: Sharia kinh dị: Ả-rập Xê-út nghĩa đế quốc: 1200.000 Kitô hữu, với Saddam, hôm nay: 200.000] Cha Ganni là một người bạn lớn của AsiaNews. Ông đã nghiên cứu ở Ý và đã thông thạo tiếng Ả Rập cũng như Ý, Pháp và tiếng Anh. Năm 2005, ông đã đến thăm Ý, nơi ông đã cho lời khai trong Đêm Vọng Đại Hội Thánh Thể ở Bari. (Ảnh: Cha Ragheed đầu tiên trái, tham gia vào chức linh mục tại Mosul). 2013/01/08 17:30 Irắc. Christian máu tại Mosul, xe bom giết chết Christian sinh viên đại học quả bom phát nổ ở phía trước của một siêu thị gần trường đại học địa phương. Sinh viên y khoa, trong năm học cuối cùng của ông, đã bị giết chết ngay lập tức. Hàng chục người khác bị thương trong vụ nổ, gây ra thiệt hại vật chất phổ biến rộng rãi. Bạo lực, các nguồn tin nói với AsiaNews, là kết quả của một cuộc đấu tranh quyền lực giữa người Sunni, Shia và người Kurd nhóm để chia đất nước thành các vùng đất.
 
[IRAQ: Sharia kinh dị: Ả-rập Xê-út nghĩa đế quốc: 1200.000 Kitô hữu, với Saddam, hôm nay: 200.000] Mosul (AsiaNews) - More máu Thiên Chúa giáo đã đổ ra ngày hôm nay tại Mosul, miền bắc Iraq. Một sinh viên đại học Kitô giáo trong thực tế, bị giết bởi một quả bom xe, một ngày sau khi cơ thể của một giáo viên 54 tuổi của người Công Giáo, Shdha Elias, đã được tìm thấy, cổ họng của cô bị cắt. Các ca tử vong, liên quan đến các thành viên của các dân tộc thiểu số Kitô giáo, là một minh chứng cho những căng thẳng gia tăng trong thành phố và trên khắp đất nước là người Sunni, Shias, người Ả Rập, người Kurd và Turkmen vye cho quyền lực và sự kiểm soát. Trong bối cảnh của một tổng thống người Kurd, Jalal Talabani, vẫn có sức khỏe kém sau khi bị một tháng đột quỵ cuối cùng, và bất ổn chính trị kéo dài, căng thẳng đang nhanh chóng tăng lên. Sự bất lực của chính quyền trung ương ở Baghdad để đối phó với các cuộc tấn công khủng bố là không giúp đỡ. Mosul, quả bom xe phát nổ sáng nay ở phía trước của một siêu thị ở al Alamia, gần trường đại học của thành phố, các nguồn tin địa phương nói với AsiaNews.
 
[IRAQ: Sharia kinh dị: Ả-rập Xê-út nghĩa đế quốc: 1200.000 Kitô hữu, với Saddam, hôm nay: 200,000 người bị bắn chết Ayyoub Fauzi Auyyoub Al Sheikh, một sinh viên y khoa năm học cuối cùng của Christian. Những người chứng kiến ​​cho biết ông đã chết ngay lập tức, và rằng hàng chục người bị thương từ vụ nổ, gây ra thiệt hại vật chất lớn. Trong hai tuần qua, bầu không khí trong thành phố đã trở nên tồi tệ hơn, nhiều hơn như vậy kể từ khi chính quyền địa phương và chính quyền trung ương ở Baghdad đã được tham gia vào một tàu kéo chiến tranh. Các thống đốc của thành phố, Athil Al Nujjaifi, là một thành viên của một đảng Hồi giáo gần Brotherhood Hồi giáo. Ông cũng là anh trai của Ussama Al Nujjaifi, loa của Quốc hội. "Người Sunni kiểm soát các thành phố Anbar, Diala, addin Salah ', Tikrit, Mosul và Kirkuk với hỗ trợ người Kurd Iraq các chuyên gia giải thích. Liên minh của họ là đối lập với Thủ tướng Nouri al Maliki, Shia. Mục đích của họ là "chia đất nước thành các ốc đảo."
 
[IRAQ: Sharia kinh dị: Ả-rập Xê-út nghĩa đế quốc: 1200.000 Kitô hữu, với Saddam, hôm nay: 200.000] Dân là người thua cuộc lớn nhất từ ​​tất cả những điều này, bao gồm cả những người Kitô hữu không có căn cứ quyền lực hoặc nhóm đó có thể bảo vệ lợi ích của họ. Kể từ khi Mỹ xâm lược năm 2003, dẫn đến sự sụp đổ của Saddam Hussein, cộng đồng Kitô hữu Iraq bị mất hơn một nửa số thành viên của mình. Trong trường hợp của giáo viên Kitô giáo, mà cơ thể đã được tìm thấy hôm qua, các nguồn tin ẩn danh khác nói rằng cô "sống một mình" và là "một mục tiêu dễ dàng cho bọn tội phạm." Đối với họ, cô "có lẽ đã bị giết trong một vụ cướp." Hôm qua, sau khi cơ thể của cô đã được phục hồi và chuẩn bị, bà được chôn cất ngay lập tức. Trong quá khứ, Mosul thấy các nhân vật chính khác Kitô giáo bị sát hại, bao gồm bắt cóc Faraj Bishop Rahho, và cha Ragheed Ganni. (DS)


YouTube

YouTube Spotlight

997862 iscritti
163418351 visualizzazioni video
LISTEN TO ISRAEL: "THE LORD IS OUR GOD, THE LORD IS ONE" .. TO YOUR TENTS: JACOB, GATHER YOUr: YOUR ARRAYS .. DO NOT MISS YOU, again. against you (HOLOCAUST, Shoah) again. against: YOUR PRECIOUS CHILDREN EVEN THIS TIME! YOU DO NOT MISS ISRAEL AGAIN, AGAIN: EVEN THIS TIME!!
HALLELUJAH - GLORY TO GOD FOREVER! - ISAIAH 43

 Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!]. Hope in Mali rises with international military intervention. Hunted down in North, Christians fear Islamist advance on South. London, January 15 (World Watch Monitor) — French troops have launched a military operation in Mali, aiming at stopping the advance of Islamists from their bases in the north to the South. The French intervention started on Friday, Jan. 11 with air strikes, and had enabled the Malian troops to regain control of the cental town of Konna, occupied by Islamists the day before. Since then, French warplanes have been bombing Islamists' positions in Timbuktu, Gao and elsewhere in the North. More than half of... Read full story »
 Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] Colombia: Murdered evangelist's widow also killed after threats. 3 orphaned by ELN guerrillas' actions, death threats continue. , January 9 (World Watch Monitor) — Four months after guerrillas of the National Liberation Army (ELN) sent a murdered evangelist's wife their first demand to abandon her home in northeast Colombia's volatile Arauca department, the militants made good on their threats, report sources close to Open Doors, a ministry to persecuted Christians. On Monday, Jan 7th 2013, as the family's pastor finished an evening devotional in the home of widow Alicia Castilla, assassins entered the home and opened fire on her w... Read full story »
Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] Africa rises on World Watch List of worst persecutors. Arab Spring empowers militant Islamist movements. Washington, D.C., January 8 (World Watch Monitor) — Africa, where Christianity spread fastest during the past century, now is the region where oppression of Christians is spreading fastest, a new report says. The two-year-old Arab Spring has toppled autocrats across Northern Africa, but it also has energized militant Islamist movements that have killed hundreds of Christians and endanger thousands more, according to the annual World Watch List, released Tuesday. The list, published by Open Doors International, a ministry... Read full story »
Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] Nigeria - 30 Christians killed in eve of New Year massacres. Two Borno State attacks 'target' Christians, each kills 15. London, January 7 (World Watch Monitor) — Thirty people were killed in two separate attacks carried out by armed men ahead of the New Year, in North-eastern Nigeria. 15 people were killed in a single attack which occurred on Sunday 30th, when armed men stormed a church service in Kyachi village, outside Chibok, near Maiduguri. According to Mohammed Kanar, the regional coordinator for the National Emergency Management Agency (NEMA), the victims were shot by the attackers. ... Read full story »
 Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] China's Christians seize internet opportunities. Sharing of faith, even challenging censor by speaking out on persecution. London, December 31 (World Watch Monitor) — Chinese Christians are sharing their faith on Weibo, China's giant, state-regulated, social network -- and some are beginning to challenge the censor by speaking out against religious persecution. When Christian band Rainbow Come appeared on China's equivalent of "The X Factor," Christians turned to social networking to drum up votes for the band so their music could reach more Chinese. Within a few days, thousands of votes had been posted for R... Read full story »
 Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!]. Gunmen kill 12 Nigerian Christmas-Eve worshipers. Boko Haram suspected. Potiskum, December 25 (World Watch Monitor) — UPDATE: In two separate attacks, gunmen shot and killed12 worshippers who had gathered for Christmas-Eve services. One attackoccurred in the northeaster Nigerian state of Yobe. Among the dead was the church's pastor, according to news reports. The second attack occurred at a Baptist churchin Maiduguri, the capital of Borno state. World Watch Monitor has used Storify to assemblea roundup of early news coverage of thekillings.Read full story »
Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] Book review: To find true persecution, look overseas. To find true persecution, look overseas. Colorado Springs, December 21 (World Watch Monitor) — By Steve Rabey Jesus warned his followers that they would experience persecution, a prediction that was already coming true before the books of the New Testament were completed. Today, Shortt argues, "the greatest curbs on religious freedoms take place in Muslim majority countries." Take Egypt, where Christianity grew deep roots in the centuries before Mohammed. Today, there are more than 10 million Christians among a population of more than 80 million. But Christians... Read full story »
Finally, Istanbul gives Syriac Christians a place to build: a cemetery. Syriacs call it a ploy to pit Christian communities against each other. Istanbul, December 18 (World Watch Monitor) — Three years after a Syrian Orthodox foundation applied to build a church in Istanbul, the Greater Istanbul Municipality has granted them a large plot of land and a building permit. Banner headlines in the Turkish media praised the early-December decision as "a first in the history of the Republic," declaring that never before had Turkey allowed a non-Muslim minority to build an official new house of worship. Stil... Read full story »
 Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] Likely to lose constitution vote, Egyptian Christians gird for long struggle. Religious freedom will have to be won within Islamic system of laws. Cairo, December 14 (World Watch Monitor) — Politically connected Christians in Egypt give credit to the Muslim Brotherhood for one thing: they can win elections. The Brotherhood got 13 million ordinary Egyptians, many of them poor, rural and illiterate, to the polls in June to vote for their presidential candidate, Mohamed Morsi. Governing has been a different matter. "What is helping us today is that the Muslim Brotherhood and political Islam are not always clever," said Hassan Ismail, secretary ... Read full story »

last night (just 8 hours ago): I have seen my youngest son: to read the Bible, and if my children, they're not too tired?, they remember, always, spontaneously, to read the Bible, before going to bed, (after all, subrogated so, in this way, the absence of a father in their life) ... he was reading chapter 43: the prophet Isaiah! of course, today YHWH, the Holy speaks with love: both unius REI: in v. 8-9, as well as, to his Jewish people: in all the other verses ..
 King of Saudi Arabia - my friend! who might be: so dumb(until, at this point), so as to: transform: in his big friend, more affectionate, as: unius REI,.. in his more: big enemy, ie, UNIUS REI: which YHWH God, today, HE has given to him? Who is: so: silly: so much idiot: from become: turn bad, all good: that: is coming to him? Of course, the Bildenberg Emma Bobino? she would not be so stupid! Because if today unius REI, that: he is just a man: any, of the road [like all: 7 billion people on the planet]: everyone wants him, as a friend, today! ... So who would not want to be friends with unius REI today? and, what will happen when all the governments of the world will be forced to recognize him as unius REI, publicly? yet, it is a real ruin, which, today, there are: in all the world, so many: criminals idiots, that, own, them are not, still, smart as Emma Bonino Bildenberg!

because, I have given you, a good example! [Because we have to think, that the Pharisees: Illuminati IMF: they are so bad, Satanists, and cruel enough to desire the destruction of Israel: and do: World War III (already cited by Albert Pike, to Mazzini, in 1800): that is, they are all Satanists: the will specifically: in mode: intentional, make rise: the empire of Satan in the world? no! the Illuminati are people like us, but totally full of scared!] and if their own: they are the main victims of this mechanism the IMF? and: they are not more able: to be able to stop: this mechanism: of IMF 666: III WW, alone? So who can protect: their lives: and the whole human race? only, a higher power: in all other powers: can!
 BrotherhoodUniversal ha pubblicato un commento 13 ore fa Segnala spam because, I have given you, a good example! [Who can prevent that, the collapse of the: IMF, not: to become: a tragedy without precedent? only: unius Rei could have the power: To do this, rescue, ie: only: a universal power: shared condivise: and more higher: over any other power!, a power: all over the world, a power: which is not never existed, and which could not, never more exist: again! if this: unius REI: can not be created: by love? World War III: it will be inevitable because the war world: is the structure: of the IMF! .. but, this disaster would have been only: an your responsibility, because, I have given you a good example!

if the Illuminati, 666 Pharisees IMF: if they stop the run: forced: inevitable: of IMF-NWO? to save Israel, and FOR, avert: World War III? then: all bank deposits will be disintegrated! 100,000,000 people: die: for heart attack, and, 2 billion people: die of hunger, and other 2 billion people will die: in the inevitable: civil wars and revolutions .. all Enlightened Pharisees: they will all be killed, along with everyone: politicians, and all Masons, and all the rich, that is, first, that, the governments of the world, they can find a solution to the problem --- ANSWER - - so it is much more logical, to thinking can affrontale: world War III: to allow: a new monetary cycle: [paralyzed and devitalizing, based on the currency of the debt, stolen the sovereignty of all nations: that is, seigniorage bank, ie the triumph of Satan over the world] who can BE ABLE TO RISE! after all, who has the power to stop Satan?

I have worked: 1. for four years: [satan-is-faggot. blogspot. com]. of lorenzojhwh. Date of entry 30/mar/2008, Israel Country] 2. for: 8 hours at day: about: 365 days a year .. why? - Why? why? for love of God, and: for love of all: 7. billion: of precious human beings of my time, all the precious creatures made ​​by God YHWH, for "the image and likeness of God", so that none of them is lost! and I, I am only a servant of God like so many! but this is a time much too important! I have worked to reach this moment, for this moment: now, I only today, I can conclude, and: find the political consequences: rational and shared: so universal, of all this mine enormous work

Synnek1 posted a comment 1 hour ago Report spam The exclusion and rejection of God - ANSWER - no! God and unius REI, do not exclude anyone! no matter the seriousness of the misconduct (idolatry, satanism, cannibalism, seigniorage banking, ecc..), but , to all people: must be given the chance to redeem his own life for the last time, for other once again: only! this is the time of salvation, you do not lose touch: with me!

[What is more important for me: unius REI]: lol. you must not think that, I do not discourage, me, but, I can never .. only that, I can not afford: to myself, to be discouraged, because the task of the columns of the Temple, is to not give up! so, we must all be prepared spiritually to withstand all: that: it can be in the world! previous generations have fought, and have sent to us, life in the midst of incredible difficulties, and also, we have a duty to pass: the relay of life for future generations! but the Satanist: he is already dead, he has no children to leave: behind him! Also from this point of view: the activities of the Satanist can be solto: destructive and parasitic: therefore with the atheist Benedetto Croce: I beg all atheists: "save the cultural value: 1. both of symbols, which, civilization Christian! "because the Pharisee IMF wants to cut our roots (Judeo-Christian) in order to make of all: us his predation

[What is more important for me: unius REI]: 1. to stay on this page, and be the educator (the reference point) of all peoples? to protect all people from despair, imminent, that the Pharisee of the IMF, has designed: to destroy Israel. or, 2. to go to Jerusalem and to do, the king of the Jews, to add: my voice, to that, of all the others? 3. but, I do not have a problem with the power, I am already unius REI, and my ministers are deadly: although for me, every life must be preserved, however, the traitors of my Kingdom (accomplices of Satan) must be stopped, somehow!

 [What is more important for me: unius REI]: 4. now, Jesus said: "My kingdom is not of this world!" Jesus said it, so, because he was not a politician, as instead I am! but instead, I am a politician, and my kingdom: it is also, in this world (in my time) .. 5. so will be: always, the demands of political justice: to prevail for me! because, the life of the rich criminal, should, for me, the most precious, of the: innocent poor, that is, his victim? In this way, I have a duty to impose an immediate justice, and my ministers "invisible" will execute, my judgments, it is inevitable, then, that my methods are different from those of God
king Saudi Arabia: King of criminals! 666 DAMN, Satanists, hoes, rats, lizards, spiders, lice, parasites, cannibals, voodoo witches, monsters, aliens, freemasons, demons, evil, halloween, devil, Marduk, Enlightened, sharia, 322: Freemasonry, IMF FED ECB, COCKROACHES, SCORPIONS, globalists, aliens abductions, micro chip, corporations, SNAKE, THEY ARE wAITING FOR ME TO LEAVE: FROM THIS PAGE, IN ORDER TO SHOW UP! but, is the sewer, their world? is all scam fake! but, this is my kingdom, ie universal brotherhood!
 BrotherhoodUniversal ha pubblicato un commento 21 ore fa Segnala spam Saudi Arabia: king of criminals
I'm like Rothschild, I am not intervene, in mode invasive manner in the States, then, why you prefer that parasite 666, usurer, 322 IMF, NWO, aliens abductions of: World War III, which makes you pay even money at interest, instead of: prefer me?

 01/11/2013[another criminal sharia] IRAQ Mgr Sako: torn and violent, Iraq is in an "Arab winter" for Christians and Muslims. The archbishop of Kirkuk slams the use of religion for "political purposes" and the danger of sectarian division of the country. Ten years after the fall of Saddam, the situation is worse and people are "disheartened". He calls on the Church and the next patriarch to be sources of unity, dialogue and a guarantee for the Christian presence in the Middle East. Rome (AsiaNews) - In Iraq, religion plays an essential role but is used for "political purposes". Following the fall of Saddam Hussein's regime, a "sectarian mindset" has set in, pushing communal identity over national unity, this according to Mgr Louis Sako, who spoke to AsiaNews in a long interview about the recent history of Iraq, the Middle East and his country's Christians.

01/12/2013 VIETNAM Carmelite monastery and Church property targeted, archbishop of Hanoi says In a letter to government and municipal authorities, the prelate reiterates legitimate Catholic rights. He condemns the demolition of an historic sacred place whose religious function should be preserved. He appeals to the faithful to pray and defend the Church's "rightful rights". 01/12/2013 KYRGYZSTAN Kyrgyzstan to restrict further religions, boost penalties and limits on worship Kyrgyzstan's State Commission for Religious Affairs and its National Security Committee propose tougher measures to restrict freedom of worship. Activist is concerned the authorities want to raise money at the expense of religious communities, including youth prayer groups.

Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.] The case concerns Nadia Mohamed Ali, a mother of eight children, born Christian, but converted to Islam to marry her husband. After his death, she decides to return to her original religion with her children. The authorities accuse her of having changed names on documents to skip procedure.
Cairo (AsiaNews / Agencies) - The criminal court of Beni Suef (115 km south of Cairo) has sentenced an entire family to prison for converting to Christianity.

Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.] Nadia Mohamed Ali and her children Mohab, Maged, Sherif, Amira, Amir, and Nancy Ahmed Mohamed abdel-Wahab will spend 15 years in prison. Seven other people involved in the case were sentenced to five years in prison. The case of the family of Nadia Ali Mohamed began in 2004 when, after the conversion, she and her children decided to replace their Muslim names on their identity cards with their Christian names and city of residence change. To do this she was aided by seven Registry office employees e. Born Christian, she had changed her religion to marry her husband Mustafa Mohamed Abdel-Wahab. After the man's death in 1991, Nadia decided to return to her religion of origins and to push her seven children to convert. In 2006, one of the boys was arrested by police in an information center in the city of Beni Suef.

Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.]  Suspicious of the young man from the documents he as carrying, where he had changed its name to Bishoy Malak Abdel-Massih, police agents interrogated him for hours until he confessed his conversion to Christianity as desired by the mother. The judges then decide to stop not only the woman, but all of her children and seven clerks from the registration office, responsible for changing the documents. An individuals religious faith is listed in Egyptian identity cards. Christians, converted to Islam for various reasons that attempt to return to the religion to which they belong have enormous difficulty in correcting their names on the documents. This leads many people to forge them, risking prison. The reverse process, ie the transition from Christianity to Islam is not hindered, and in many cases is favored by the very Registry officials.

 • Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] India: India: Persecution Briefs. Kenya: Kenyan religious groups ready to work with President-elect, despite his war crime indictment. Burma: Warning against euphoria over reforms, as military targets minorities. Pakistan: Government condemns attacks on Lahore Christians. Nigeria: Widest church grouping raises funds for Boko Haram's almost 800 victims during 2012. Vietname: Two steps back? Tanzania: Burned church is latest in string of Tanzanian attacks. India: Attack on Indian revival meeting sends Christians underground. Pakistani judge throws out blasphemy charge. Mali: For a church leader in Mali, relief and anxiety. India: 2 attacks prompt Christians to stop meeting at Indian church. Iran: Wife worries she won't hear husband's voice for 8 years. Kazakhstan: 90 DAYS TO FREEDOM. UK: Threat to burn Bibles in wake of Sultan's ban on word 'Allah'.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] Turkey: Police break up plot to assassinate pastor. Pakistan: Supreme Court confirms decision to drop blasphemy case. Mali: Hope rises with international military intervention. Colombia: Colombia: Murdered evangelist's widow also killed after threats. US: Book review: To find true persecution, look overseas. Syria: Christians targeted for their politics or their faith?. Bangladesh, Church Leaders Beaten at Police Station. China, Authorities Plan to Eradicate House Churches. Egypt, Christian's Six-Year Sentence Upheld. India, Islamic Extremists Beat, Mock Christians. Indonesia, President Sidesteps Church Controversy. Iran, Crackdown Hits Official Churches. Iraq, Islamic Rioters Attack Christian Shops in Kurdish North. Laos, Officials Arrest Five Christians in Southern Village. Mexico, Missionary Couple Slain; Peace Pact in Puebla.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] Morocco,. Convert Serving 15 Years for His Faith. Nigeria,. Church of Christ in Nigeria reeling from massacre. Pakistan, Case against Rimsha's dramatic turn prompts Pakistan religious leaders to debate blasphemy law. Somalia, Islamic Extremists Behead Another Convert. Tanzania, Christians Live in Cloud of Fear in Zanzibar. Vietnam, Christians Injured in Attack Denied Medical Care. Kano bus bomb prompts religious leaders to joint call for urgent measures Lagos, March 22 (World Watch Monitor) — A car bomb attack in a Christian enclave of Kano, the largest city in mainly-Muslim Northern Nigeria, has heightened religious and ethnic tensions throughout the country. At least 25 people have been killed and at least 60 others .... Full coverage: Kano
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs] [Jakarta on the Indonesian Island of Java] Libyan human-rights official flees country after death threats. March 21 (World Watch Monitor) — The head of the Libyan Parliament's Human Rights Committee has resigned and fled to London, saying he's received death threats. Hassan Al Amin, prominent for his long opposition to the Gaddafi regime, recently spoke out against armed gangs and.. .. Full coverage: Human Rights Committee. [Jakarta on the Indonesian Island of Java] Church walls go up, then torn down by local government. The Bekasi subdistrict of Jakarta dispatched a backhoe to the Batak Protestant Church on March 21 to knock down church walls that had been under construction since January 2013. (Photo: World Watch Monitor) Muslims protest construction; Indonesian town says church lacked permit.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] Taman Sari, March 25 (World Watch Monitor) — Cheers went up as a backhoe tore down the barely finished walls of the Batak Protestant Church near Jakarta, Indonesia on Thursday. The pile of rubble that remained was only the latest setback to Christians trying to retain a toehold in the world's most populous Muslim country. The church, in the Bekasi subdistrict of Jakarta on the Indonesian Island of Java, had been meeting in a residential house every Sunday for the past 13 years. When the congregation swelled to about 600 members, Pastor Adven Leonard Nababan applied early this year for a building permit. The church obtained signatures of 60 non-Christian neighbors, as required by law.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  03/26/2013. MIDDLE EAST [The Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] Rebels get Syria seat at the Arab League, but cracks appear. After resigning, the National Coalition president says he wants to give a speech "on behalf of the Syrian people." Whilst Qatar is accused of trying to dominate the opposition, its emir calls for action to protect the "Arabness of Jerusalem." Doha (AsiaNews) - The Arab League kicked off its summit in Doha (Qatar) today with Syria's opposition at the top of its concerns. Following its November 2011decision to suspend Bashar al-Assad's regime, the League gave Syria's seat to his opponents. As expected, the Assad regime reacted angrily, slamming the decision to give its seat "to bandits and thugs", but even within the League the decision was anything but quiet.[[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] National Coalition leader Ahmed Moaz al-Khatib announced his resignation on Sunday, allegedly due to tensions within the body caused by charges against Qatar that it wants to dominate the opposition. Still, inside the group, his resignation is likely to be rejected. However, despite his decision to quit, Khatib said he would address the summit "in the name of the Syrian people." Yet, the rebel coalition's own prime minister, Ghassan Hitto, a member of the delegation to Doha, is also in a position to speak to the meeting. The uncertainty is a sign of internal divisions within the opposition but also of broader cracks within the Arab League itself. The decision to hand the seat to the opposition has in fact had its detractors, with reservations expressed by Iraq, Algeria and Lebanon.[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  MIDDLE EAST [The Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] The absence, ostensibly for health reasons of King Abdullah of Saudi Arabia, a strong backer of the two-year-old Syrian rebellion, and of Iraq's President Jalal Talabani, who is more ambivalent on the seat issue, is an another indication of divisions within the organisation. Notwithstanding its importance, Syria is not the only item on the League's agenda. Arab leaders are also set to discuss the peace process between Israel and Palestine, currently at a standstill, especially in light of the silence on the 2002 Arab initiative that offered recognition to the Jewish state in exchange for a return to the 1967 borders. On this issue, Qatar Emir Hamad bin Khalifa Al Thani said in his welcome speech that, in addition to support for a "political solution" [[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  MIDDLE EAST [The Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] to the Syrian crisis, he wanted to see the League do something to protect the "Arabness of Jerusalem." In this regard though, he acknowledged that past promises to aid the Palestinians have gone unfulfilled. --- ANSWER -- these international criminals, these religious maniacs, for sharia horror, these complottist for do: the worldwide caliphate, they are used, by their lies, their terrorists, to do all sorts, of genocide, predation and evil! the destruction of all human rights, will soon be hell, to swallow all their, heart evil and soul bad. [[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • stardefinibusterrae
  stardefinibusterrae ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [case CYPRUS is the only solution!] is the only solution, to the imbalances, of the criminal monetary system: Masonic Private. SpA, the bank seigniorage, cult talmud 666 .. otherwise? will be, quickly, the World War III! money from god-Rothschild is created of the "nothing"? then: there is no interest, that, must be given, for this nothing, then: is the debt: public, and, as the debt: private, are the greatest wear, usury, of the story. Therefore: the case of Cyprus, was planned: to "punish" Russia! in fact, as: it is easy to show: there are too many steps: where it is essential, to do the accounting fraud: into monetary system .. Because: the money is created out of nothing, but, then when, IMF take titles: BOT bonds CCT, by Governments, then his budget is closed:to zero! it is slavery, it is the end, of mankind, why, the first 100%: of money of all world, is been stolen (Source: scientist Giacinto Auriti)
 • stardefinibusterrae
  stardefinibusterrae ha pubblicato un commento
  5 ore fa
  [Arab League is a international criminal conspiracy: vs: all Nations] Iran ranks third as the country's more, crime against innocent Christian martyrs, together with Saudi Arabia, the Arab League is a criminal conspiracy, only. and, if, in Jordan and Syria, That Is, in the most tolerant countries, a Muslim, is do apostasy for converting to Christianity Himself? Islamists, annul his marriage, and steal, too, the children .. if you, not, remove, the Sharia, to make a real secular state, can not be saved from extermination, all Muslims country (in fact this is what the IMF has designed), Because this is the truth, Muslims today, are the most dangerous criminals all over the planet! in fact, it is not expedient, for Rothschild, his victory, but, the most widespread and more: destruction, so that, the monetary, new cycle parasitic, of banking seigniorage, can last as long as possible.


IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The archbishop of Mosul is dead. Bishop of Arbil: "A heavy Cross for our Church, ahead of Easter". The cause of death is still unknown. The pope's expression of sorrow. Mosul (AsiaNews) - The Chaldean archbishop of Mosul is dead. Archbishop Faraj Rahho was kidnapped last February 29 after the Stations of the Cross. His kidnappers gave word of his death, indicating to the mediators where they could recover the body of the 67-year-old prelate. "It is a heavy Cross for our Church, ahead of Easter", Bishop Rabban of Arbil tells AsiaNews in response to the news. Leaders of the Chaldean Church, including Bishop Shlemon Warduni, brought the body to the hospital in Mosul to ascertain the causes, still unknown, of the archbishop's death.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The funeral will be held tomorrow in the nearby city of Karamles. Archbishop Rahho will be buried near Fr Ragheed, his priest and secretary killed by a terrorist brigade on June 3, 2007, while leaving the church after celebrating Mass. The archbishop had been very sick. He had suffered a heart attack a few years ago, and since then he had needed to take medication every day. The difficult negotiations for his release carried forward over the past 14 days of his kidnapping had immediately raised concern because of the total absence of direct contact with the hostage. The conditions posed by the kidnappers - sources in Mosul tell AsiaNews - in addition to an outrageous ransom on the order of millions of dollars, had also included the provision of weapons and the liberation of Arab prisoners held in Kurdish prisons.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!]The news of Archbishop Rahho's death "profoundly wounds and saddens" the pope, says the director of the Vatican press office, Fr Federico Lombardi. Benedict XVI hopes that "this tragic event may renew once again and with greater force the efforts of all, and in particular of the international community, for the pacification of this greatly tormented country". Three times in recent days, the pope had launched an appeal for the liberation of the bishop. Numerous Muslim leaders had also spoken out for the prelate's release, both Sunnis and Shiites, in Iraq, Lebanon, and Jordan, and also condemned the action as "contrary to Islam". 06/03/2007 20:13 IRAQ A Chaldean priest and three deacons killed in Mosul Fr Ragheed Ganni, 34, was hit by gunfire in front of the Church of the Holy Spirit. Three deacons, who served as his aides, were also killed.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!]Baghdad (AsiaNews) -- An armed group gunned down and killed Fr Ragheed Ganni and three of his aides. The murder took place right after Sunday mass in front of the Church of the Holy Spirit in Mosul where Father Ragheed was parish priest. Sources told AsiaNews that hours later the bodies were still lying in the street because no one dared retrieve them. Given the situation tensions in the area remain high.For some time since the fall of Saddam Hussein Christians have become victims of what amounts to an open campaign of persecution often denounced by Chaldean and Orthodox bishops. Father Ragheed himself had been targeted several times in previous attacks. The Church of the Holy Spirit has also been repeatedly attacked and bombed in the last few years, the last time occurred but a few months ago.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Father Ganni was a great friend of AsiaNews. He had studied in Italy and was fluent in Arabic as well as Italian, French and English. In 2005 he had visited Italy where he gave testimony during the Vigil to Eucharistic Congress in Bari. (Photo: Father Ragheed, first left, participating in a priestly ordination in Mosul). 01/08/2013 17:30 IRAQ. More Christian blood in Mosul, car bomb kills Christian university student The bomb went off in front of a supermarket near the local university. The medical student, who was in his last year of study, was killed instantly. Dozens of other people were hurt in the blast, which caused widespread material damage. The violence, sources tell AsiaNews, is the result of a power struggle between Sunni, Shia and Kurdish groups to divide the country into enclaves.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Mosul (AsiaNews) - More Christian blood was shed today in Mosul, northern Iraq. A Christian university student was in fact killed by a car bomb, a day after the body of a 54-year-old Christian teacher, Shdha Elias, was found, her throat cut. These deaths, involving members of the Christian minority, are an illustration of the rising tensions in the city and across the country as Sunnis, Shias, Arabs, Kurds and Turkmen vye for power and control. Against a backdrop of a Kurdish president, Jalal Talabani, still in poor health after suffering a stroke last month, and persistent political uncertainty, tensions are fast rising. The inability of the central government in Baghdad to cope with terrorist attacks is not helping either. In Mosul, the car bomb exploded this morning in front of a supermarket in al Alamia, near the city's university, local sources told AsiaNews.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The dead man was Ayyoub Fauzi Auyyoub Al Sheikh, a Christian medical student on his last year of study. Eyewitnesses said he died instantly, and that dozens of people were wounded from the blast, which caused major material damages. For the past two weeks, the atmosphere in the city has been getting worse, the more so since the local administration and the central government in Baghdad have been involved in a tug-of-war. The city's governor, Athil Al Nujjaifi, is a member of an Islamist party close to the Muslim Brotherhood. He is also the brother of Ussama Al Nujjaifi, speaker of the National Assembly. "Sunnis control the cities of Anbar, Diala, Salah addin', Tikrit, Mosul and Kirkuk with Kurdish support," Iraq experts explained. Their alliance is in opposition to Prime Minister Nouri al Maliki, who is a Shia. Their aim is "to divide the country into enclaves."

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Minorities are the biggest losers from all this, including Christians who have no power base or group that can defend their interests. Since the US invasion of 2003, which led to the fall of Saddam Hussein, Iraq's Christian community lost more than half of its members. In the case of the Christian teacher, whose body was found yesterday, other anonymous sources said that she "lived alone" and was "an easy target for criminals." For them, she "was probably killed during a robbery." Yesterday, after her body was recovered and prepared, she was buried right away. In the past, Mosul saw other major Christian figures murdered, including abducted Bishop Faraj Rahho, and Fr Ragheed Ganni. (DS)
 

 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  1 secondo fa
  Isaiah 43.12. I have revealed and saved and proclaimed -> WHO INVENTED THE IMF: seigniorage banking: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? wanted to destroy: all the whole human race! wanted to destroy: the Judeo Christian has absolutely hated the human race, and had no respect for his children, he is the same: that, in 1200, through black magic: 1. gave a body to demons: to make the aliens, and is the same, That, 2. has Achieved: the sheet Shroud: of Turin: to Represent impossible to hope: for ALL the souls of hell! Israel's Only Savior - my YHWH .. LISTEN TO ISRAEL: "THE LORD IS OUR GOD, THE LORD IS ONE" .. TO YOUR TENTS: JACOB, GATHER YOUR: YOUR ARRAYS .. DO NOT MISS YOU, again. against you (HOLOCAUST, Holocaust) again. against: YOUR PRECIOUS CHILDREN EVEN THIS TIME! YOU DO NOT MISS ISRAEL AGAIN, AGAIN: EVEN THIS TIME! HALLELUJAH - GLORY TO GOD FOREVER! - ISAIAH 43
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  29 secondi fa
  Isaiah 43. But now, this is what the Lord says— he who created you, Jacob, he who formed you, Israel: "Do not fear, for I have redeemed you; I have summoned you by name; you are mine. WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? 2. When you pass through the waters, I will be with you; and when you pass through the rivers, they will not sweep over you. When you walk through the fire, you will not be burned; the flames will not set you ablaze.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  1 minuto fa
  Isaiah 43.. But now, this is what the Lord says—3. For I am the Lord your God, the Holy One of Israel, your Savior; I give Egypt for your ransom, Cush[a] and Seba in your stead. 4. Since you are precious and honored in my sight, and because I love you, I will give people in exchange for you, nations in exchange for your life. 5. Do not be afraid, for I am with you; I will bring your children from the east and gather you from the west.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? 6. I will say to the north, 'Give them up!' and to the south, 'Do not hold them back.' Bring my sons from afar and my daughters from the ends of the earth— 7. everyone who is called by my name, whom I created for my glory, whom I formed and made." 8. Lead out those who have eyes but are blind, who have ears but are deaf. 9. All the nations gather together and the peoples assemble. Which of their gods foretold this and proclaimed to us the former things? Let them bring in their witnesses to prove they were right, so that others may hear and say, "It is true."
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  2 minuti fa
  WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? 10. "You are my witnesses," declares the Lord, "and my servant whom I have chosen, so that you may know and believe me and understand that I am he. Before me no god was formed, nor will there be one after me. 11. I, even I, am the Lord, and apart from me there is no savior. 12. I have revealed and saved and proclaimed. I, and not some foreign god among you. You are my witnesses," declares the Lord, "that I am God. 13. Yes, and from ancient days I am he. No one can deliver out of my hand. When I act, who can reverse it?" God's Mercy and Israel's Unfaithfulness
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  3 minuti fa
  WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? 14. This is what the Lord says— your Redeemer, the Holy One of Israel: "For your sake I will send to Babylon and bring down as fugitives all the Babylonians,[b] in the ships in which they took pride. 15. I am the Lord, your Holy One, Israel's Creator, your King." 16. This is what the Lord says, he who made a way through the sea, a path through the mighty waters, 17. who drew out the chariots and horses, the army and reinforcements together, and they lay there, never to rise again, extinguished, snuffed out like a wick: 18. "Forget the former things; do not dwell on the past.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? 19. See, I am doing a new thing! Now it springs up; do you not perceive it? I am making a way in the wilderness and streams in the wasteland. 20. The wild animals honor me, the jackals and the owls, because I provide water in the wilderness and streams in the wasteland, to give drink to my people, my chosen, 21. the people I formed for myself, that they may proclaim my praise. 22. "Yet you have not called on me, Jacob, you have not wearied yourselves for[c] me, Israel. 23. You have not brought me sheep for burnt offerings, nor honored me with your sacrifices. I have not burdened you with grain offerings nor wearied you with demands for incense.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  4 minuti fa
  WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism?. 24. You have not bought any fragrant calamus for me, or lavished on me the fat of your sacrifices. But you have burdened me with your sins and wearied me with your offenses.25. "I, even I, am he who blots out your transgressions, for my own sake, and remembers your sins no more.26. Review the past for me, let us argue the matter together; state the case for your innocence.27. Your first father sinned; those I sent to teach you rebelled against me.28. So I disgraced the dignitaries of your temple; I consigned Jacob to destruction[d] and Israel to scorn.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  6 minuti fa
  Isaiah 43.12. I have revealed and saved and proclaimed - WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? wanted to destroy:all the whole human race! wanted to destroy: the Judeo Christian has absolutely hated the human race, and had no respect for his children, he is the same: that, in 1200, through black magic: 1. gave a body to demons: to make the aliens, and is the same, that, 2. has achieved: the sheet Shroud: of Turin: to represent a hope impossible: for ALL the souls of hell! CHI HA INVENTATO IL SATANISMO DEL FMI? ha voluto distruggere: tutto il genere umano! ha voluto distruggere: la civiltà giudeo cristiana: ha odiato in modo assoluto il genere umano, e non ha avuto nessun rispetto per i suoi figli, lui è lo stesso che: nel 1200, attraverso, la magia nera: 1. ha dato un corpo ai demoni: per fare gli alieni, ed è lo stesso, che, 2. ha ottenuto: il lenzuolo sindonico di Torino:
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  20 minuti fa
  Israel's Only Savior -- my JHWH
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  22 minuti fa
  LISTEN TO ISRAEL: "THE LORD IS OUR GOD, THE LORD IS ONE" .. TO YOUR TENTS: JACOB, GATHER YOUr: YOUR ARRAYS .. DO NOT MISS YOU, again. against you (HOLOCAUST, Shoah) again. against: YOUR PRECIOUS CHILDREN EVEN THIS TIME! YOU DO NOT MISS ISRAEL AGAIN, AGAIN: EVEN THIS TIME!! HALLELUJAH - GLORY TO GOD FOREVER! - ISAIAH 43
 • KAINXIHD
  KAINXIHD ha pubblicato un commento
  24 minuti fa
  Morning to some night to other, different time zones duh. 8:15 AM
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  27 minuti fa
  [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The archbishop of Mosul is dead. Bishop of Arbil: "A heavy Cross for our Church, ahead of Easter". The cause of death is still unknown. The pope's expression of sorrow. Mosul (AsiaNews) - The Chaldean archbishop of Mosul is dead. Archbishop Faraj Rahho was kidnapped last February 29 after the Stations of the Cross. His kidnappers gave word of his death, indicating to the mediators where they could recover the body of the 67-year-old prelate. "It is a heavy Cross for our Church, ahead of Easter", Bishop Rabban of Arbil tells AsiaNews in response to the news. Leaders of the Chaldean Church, including Bishop Shlemon Warduni, brought the body to the hospital in Mosul to ascertain the causes, still unknown, of the archbishop's death.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  27 minuti fa
  [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The funeral will be held tomorrow in the nearby city of Karamles. Archbishop Rahho will be buried near Fr Ragheed, his priest and secretary killed by a terrorist brigade on June 3, 2007, while leaving the church after celebrating Mass. The archbishop had been very sick. He had suffered a heart attack a few years ago, and since then he had needed to take medication every day. The difficult negotiations for his release carried forward over the past 14 days of his kidnapping had immediately raised concern because of the total absence of direct contact with the hostage. The conditions posed by the kidnappers - sources in Mosul tell AsiaNews - in addition to an outrageous ransom on the order of millions of dollars, had also included the provision of weapons and the liberation of Arab prisoners held in Kurdish prisons.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  27 minuti fa
  [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!]The news of Archbishop Rahho's death "profoundly wounds and saddens" the pope, says the director of the Vatican press office, Fr Federico Lombardi. Benedict XVI hopes that "this tragic event may renew once again and with greater force the efforts of all, and in particular of the international community, for the pacification of this greatly tormented country". Three times in recent days, the pope had launched an appeal for the liberation of the bishop. Numerous Muslim leaders had also spoken out for the prelate's release, both Sunnis and Shiites, in Iraq, Lebanon, and Jordan, and also condemned the action as "contrary to Islam". 06/03/2007 20:13 IRAQ A Chaldean priest and three deacons killed in Mosul Fr Ragheed Ganni, 34, was hit by gunfire in front of the Church of the Holy Spirit. Three deacons, who served as his aides, were also killed.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  27 minuti fa
  [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!]Baghdad (AsiaNews) -- An armed group gunned down and killed Fr Ragheed Ganni and three of his aides. The murder took place right after Sunday mass in front of the Church of the Holy Spirit in Mosul where Father Ragheed was parish priest. Sources told AsiaNews that hours later the bodies were still lying in the street because no one dared retrieve them. Given the situation tensions in the area remain high.For some time since the fall of Saddam Hussein Christians have become victims of what amounts to an open campaign of persecution often denounced by Chaldean and Orthodox bishops. Father Ragheed himself had been targeted several times in previous attacks. The Church of the Holy Spirit has also been repeatedly attacked and bombed in the last few years, the last time occurred but a few months ago.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  28 minuti fa
  [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Father Ganni was a great friend of AsiaNews. He had studied in Italy and was fluent in Arabic as well as Italian, French and English. In 2005 he had visited Italy where he gave testimony during the Vigil to Eucharistic Congress in Bari. (Photo: Father Ragheed, first left, participating in a priestly ordination in Mosul). 01/08/2013 17:30 IRAQ. More Christian blood in Mosul, car bomb kills Christian university student The bomb went off in front of a supermarket near the local university. The medical student, who was in his last year of study, was killed instantly. Dozens of other people were hurt in the blast, which caused widespread material damage. The violence, sources tell AsiaNews, is the result of a power struggle between Sunni, Shia and Kurdish groups to divide the country into enclaves.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  28 minuti fa
  [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Mosul (AsiaNews) - More Christian blood was shed today in Mosul, northern Iraq. A Christian university student was in fact killed by a car bomb, a day after the body of a 54-year-old Christian teacher, Shdha Elias, was found, her throat cut. These deaths, involving members of the Christian minority, are an illustration of the rising tensions in the city and across the country as Sunnis, Shias, Arabs, Kurds and Turkmen vye for power and control. Against a backdrop of a Kurdish president, Jalal Talabani, still in poor health after suffering a stroke last month, and persistent political uncertainty, tensions are fast rising. The inability of the central government in Baghdad to cope with terrorist attacks is not helping either. In Mosul, the car bomb exploded this morning in front of a supermarket in al Alamia, near the city's university, local sources told AsiaNews.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  29 minuti fa
  [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The dead man was Ayyoub Fauzi Auyyoub Al Sheikh, a Christian medical student on his last year of study. Eyewitnesses said he died instantly, and that dozens of people were wounded from the blast, which caused major material damages. For the past two weeks, the atmosphere in the city has been getting worse, the more so since the local administration and the central government in Baghdad have been involved in a tug-of-war. The city's governor, Athil Al Nujjaifi, is a member of an Islamist party close to the Muslim Brotherhood. He is also the brother of Ussama Al Nujjaifi, speaker of the National Assembly. "Sunnis control the cities of Anbar, Diala, Salah addin', Tikrit, Mosul and Kirkuk with Kurdish support," Iraq experts explained. Their alliance is in opposition to Prime Minister Nouri al Maliki, who is a Shia. Their aim is "to divide the country into enclaves."
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  29 minuti fa
  [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Minorities are the biggest losers from all this, including Christians who have no power base or group that can defend their interests. Since the US invasion of 2003, which led to the fall of Saddam Hussein, Iraq's Christian community lost more than half of its members. In the case of the Christian teacher, whose body was found yesterday, other anonymous sources said that she "lived alone" and was "an easy target for criminals." For them, she "was probably killed during a robbery." Yesterday, after her body was recovered and prepared, she was buried right away. In the past, Mosul saw other major Christian figures murdered, including abducted Bishop Faraj Rahho, and Fr Ragheed Ganni. (DS)
 • liiiilliiiil
  liiiilliiiil ha pubblicato un commento
  38 minuti fa
  埃及,沙特帝国主义[2013年1月14日的恐怖伊斯兰教]埃及:15年在监狱中的母亲和七个孩子,皈依基督教此案涉及纳迪娅·穆罕默德·阿里,八个孩子 的母亲,出生基督教,但改信伊斯兰教她的丈夫结婚。他去世后,她决定回到她和她的孩子的原始宗教。当局指责她改了个名字的文件,跳过程序。开罗(亚洲新闻 /通讯社) - 刑事法院(开罗以南115公里的贝尼苏韦夫)判处整个家庭监狱皈依基督教。
 • liiiilliiiil
  liiiilliiiil ha pubblicato un commento
  38 minuti fa
  埃及,沙乌地帝国主义[2013年1月14日的恐怖伊斯兰教]埃及:15年在监狱中的母亲和七个孩子,把他作为承载,在那里他了更名为Bishoy的基督 教]可疑的年轻男子从文件。马拉克·阿卜杜勒·Massih,警方人员询问了他几个小时,直到他承认他皈依基督教的母亲所期望的。法官决定停止不仅是女 人,但她的孩子和7的登记办公室文员,负责改变的文件。个人对宗教信仰的上市,在埃及的身份证。基督徒皈依伊斯兰教,由于种种原因,试图返回到宗教,他们 属于哪家有巨大的困难,纠正他们的名字的文件。这导致很多人伪造,冒着监狱。相反的过程,即从基督教到伊斯兰教的过渡,不妨碍,在很多情况下是非常的书记 官处官员的青睐。
 • liiiilliiiil
  liiiilliiiil ha pubblicato un commento
  39 minuti fa
  埃及,沙特帝国主义[2013年1月14日的恐怖伊斯兰教]埃及:15年在监狱中的母亲和七个孩子,转换为基督教] Nadia和她的孩子们,马吉德·穆罕默德·阿里Mohab,谢里夫,阿米拉,阿米尔和南希·艾哈迈德穆罕默德·阿卜杜勒 - 瓦哈卜将花费15年的监禁。七,其他人涉案人员分别被判处5年徒刑。阿里·穆罕默德·纳迪亚的家庭的情况下,开始在2004年的时候,在转换后,她和她的 孩子决定他们的身份证,以取代他们的穆斯林名字与他们的基督教的名称和城市的居住变化。要做到这一点,她是7个登记处员工Ë出生于基督教的帮助下,她改变 了她嫁给她的丈夫穆斯塔法·穆罕默德·阿卜杜勒 - 瓦哈卜的宗教。纳迪亚人的死亡在1991年后,决定回到她的宗教起源和她的七个孩子推到转换。 2006年,城市贝尼苏韦夫在信息中心的一个男孩被警方逮捕。
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  40 minuti fa
  Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.] The case concerns Nadia Mohamed Ali, a mother of eight children, born Christian, but converted to Islam to marry her husband. After his death, she decides to return to her original religion with her children. The authorities accuse her of having changed names on documents to skip procedure. Cairo (AsiaNews / Agencies) - The criminal court of Beni Suef (115 km south of Cairo) has sentenced an entire family to prison for converting to Christianity.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  40 minuti fa
  Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.] Nadia Mohamed Ali and her children Mohab, Maged, Sherif, Amira, Amir, and Nancy Ahmed Mohamed abdel-Wahab will spend 15 years in prison. Seven other people involved in the case were sentenced to five years in prison. The case of the family of Nadia Ali Mohamed began in 2004 when, after the conversion, she and her children decided to replace their Muslim names on their identity cards with their Christian names and city of residence change. To do this she was aided by seven Registry office employees e. Born Christian, she had changed her religion to marry her husband Mustafa Mohamed Abdel-Wahab. After the man's death in 1991, Nadia decided to return to her religion of origins and to push her seven children to convert. In 2006, one of the boys was arrested by police in an information center in the city of Beni Suef.
 • kingIsraelUniusREI
  kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento
  40 minuti fa
  Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.] Suspicious of the young man from the documents he as carrying, where he had changed its name to Bishoy Malak Abdel-Massih, police agents interrogated him for hours until he confessed his conversion to Christianity as desired by the mother. The judges then decide to stop not only the woman, but all of her children and seven clerks from the registration office, responsible for changing the documents. An individuals religious faith is listed in Egyptian identity cards. Christians, converted to Islam for various reasons that attempt to return to the religion to which they belong have enormous difficulty in correcting their names on the documents. This leads many people to forge them, risking prison. The reverse process, ie the transition from Christianity to Islam is not hindered, and in many cases is favored by the very Registry officials.