murderous criminals, hidden among the nations

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: "Ο Κύριος είναι ο Θεός μας, ο Κύριος είναι ένας» .. Στις σκηνές σας: JACOB, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ σας: συστοιχίες ΣΑΣ .. ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ, πάλι. εναντίον σας (ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, Shoah) και πάλι. κατά: ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ! Να μην χάσετε ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΠΑΛΙ: ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ αυτή τη φορά!
Αλληλούια - Δόξα στο Θεό για πάντα! - ΗΣΑΊ'ΑΣ 43
Αίγυπτος ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ, έχει παραβιάσει, την ελευθερία της θρησκείας. Έχει παραβιάσει, την ελεύθερη βούληση! Όλοι οι μουσουλμάνοι, ΤΩΡΑ, όλα πρέπει να είναι, ΣΚΟΤΩΣΕ, ΚΟΨΤΕ! Σε αυτό το συμπέρασμα, ήταν ότι λειτούργησε το ΔΝΤ 666! IE, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ισλαμιστές Salafi, ως εκ τούτου, είναι χειρότεροι από τους Ναζί! Egitto ΝΑΖΙ.
 Compass Direct News [δολοφονική εγκληματίες, κρυμμένο ανάμεσα στα έθνη! να τους σκοτώσει όλους με τα χέρια μου!]. Ελπίδα στο Μάλι αυξήσεις με διεθνή στρατιωτική επέμβαση. Κυνηγημένος κάτω στη Βόρεια, οι Χριστιανοί φοβούνται ισλαμιστές εκ των προτέρων για τη Νότια. Λονδίνο, 15 Ιανουαρίου (World Watch Monitor) - Γαλλικά στρατεύματα έχουν ξεκινήσει μια στρατιωτική επιχείρηση στο Μάλι, με στόχο να σταματήσει την προέλαση των ισλαμιστών από τις βάσεις τους στο βόρειο προς το Νότο. Η γαλλική παρέμβαση ξεκίνησε στις την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου με αεροπορικές επιδρομές, και επέτρεψε τις Μάλι στρατεύματα να επανακτήσουν τον έλεγχο της πόλης του κομβικά Konna, καταλαμβάνεται από τους ισλαμιστές η ημέρα πριν. Από τότε, τα γαλλικά πολεμικά αεροσκάφη έχουν βομβαρδίζει θέσεις ισλαμιστών στο Τιμπουκτού, Gao και σε άλλα μέρη του Βορρά. Περισσότεροι από τους μισούς ... Διαβάστε την πλήρη ιστορία »
 Compass Direct News [δολοφονική εγκληματίες, κρυμμένο ανάμεσα στα έθνη! να τους σκοτώσει όλους με τα χέρια μου] Κολομβία: Δολοφονήθηκε ευαγγελιστής χήρα του επίσης σκοτώθηκαν μετά από απειλές. 3 ορφανά από ενέργειες ELN αντάρτες », συνεχίζουν τις απειλές θανάτου. , 9 Ιανουαρίου (World Watch Monitor) - Τέσσερις μήνες μετά αντάρτες του Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού (ELN) έστειλε τη γυναίκα ενός δολοφονήθηκε ευαγγελιστής για πρώτη ζήτηση τους να εγκαταλείψει το σπίτι της σε πτητικές Arauca βορειοανατολικά της Κολομβίας τμήμα, οι μαχητές έκανε καλή για τις απειλές, την έκθεσή τους πηγές κοντά στο Open Doors, ένα υπουργείο για διωκόμενους χριστιανούς. Την Δευτέρα 7 του Ιανουαρίου του 2013, ως πάστορας της οικογένειας τελειώσει ένα λατρευτικό το βράδυ στο σπίτι της χήρας Alicia Castilla, δολοφόνοι μπήκαν στο σπίτι και άνοιξαν πυρ εναντίον της w ... Διαβάστε την πλήρη ιστορία »
Compass Direct News [δολοφονική εγκληματίες, κρυμμένο ανάμεσα στα έθνη! να τους σκοτώσει όλους με τα χέρια μου!] Αφρική αυξάνεται στη Λίστα παρακολούθησης Παγκόσμια χειρότερη διώκτες. Αραβική Άνοιξη εξουσιοδοτεί μαχητική ισλαμικά κινήματα. Washington, DC, 8 Ιανουαρίου (World Watch Monitor) - Αφρική, όπου ο Χριστιανισμός εξαπλώθηκε ταχύτερα κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, τώρα είναι η περιοχή όπου η καταπίεση των Χριστιανών εξαπλώνεται ταχύτερα, μια νέα έκθεση λέει. Οι δύο-year-old Αραβική Άνοιξη έχει ανατρέψει δικτάτορες σε όλη τη Βόρεια Αφρική, αλλά έχει επίσης ενεργοποιημένο μαχητική ισλαμικά κινήματα που έχουν σκοτώσει εκατοντάδες Χριστιανοί και να θέσει σε κίνδυνο χιλιάδες περισσότερο, σύμφωνα με την ετήσια λίστα Παρακολουθήστε Παγκόσμιο, που κυκλοφόρησε την Τρίτη. Ο κατάλογος, που δημοσιεύθηκε από το Open Doors International, ένα υπουργείο ... Διαβάστε την πλήρη ιστορία »
Compass Direct News [δολοφονική εγκληματίες, κρυμμένο ανάμεσα στα έθνη! να τους σκοτώσει όλους με τα χέρια μου] Νιγηρία - 30 Χριστιανοί σκοτώθηκαν σε παραμονή του Νέου Έτους σφαγές. Χριστιανοί «στόχος» Δύο επιθέσεις κράτος Borno, σκοτώνει κάθε 15. Λονδίνο, 7 Ιανουαρίου (World Watch Monitor) - Τριάντα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δύο χωριστές επιθέσεις πραγματοποιούνται από ενόπλους πριν από την Πρωτοχρονιά, στη Βόρειο-ανατολική Νιγηρία. 15 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε μια ενιαία επίθεση που σημειώθηκε την Κυριακή 30, όταν ένοπλοι εισέβαλαν σε υπηρεσία εκκλησία στο χωριό Kyachi, έξω Chibok, κοντά στο Μαϊντουγκούρι. Σύμφωνα με τον Μοχάμεντ Kanar, ο περιφερειακός συντονιστής για την Εθνική Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (NEMA), τα θύματα πυροβολήθηκαν από τους επιτιθέμενους. ... Διαβάστε την πλήρη ιστορία »
 Compass Direct News [δολοφονική εγκληματίες, κρυμμένο ανάμεσα στα έθνη! να τους σκοτώσει όλους με τα χέρια μου!] Χριστιανοί της Κίνας αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες στο internet. Ανταλλαγή πίστη, ακόμα και προκλητική λογοκρισία μιλώντας έξω από τη δίωξη. Λονδίνο, 31 Δεκεμβρίου (World Watch Monitor) - κινέζων Χριστιανών μοιράζονται την πίστη τους στο Weibo, γίγαντας της Κίνας, ρυθμιζόμενο από το κράτος, κοινωνικό δίκτυο - και μερικοί έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την λογοκρισία μιλώντας έξω από θρησκευτικές διώξεις. Όταν χριστιανική Rainbow Ελάτε μπάντα εμφανίστηκε στο ισοδύναμο της Κίνας "The X Factor", χριστιανοί στράφηκαν προς την κοινωνική δικτύωση για να παίξει τύμπανο επάνω ψήφους για τη ζώνη, ώστε η μουσική τους θα μπορούσε να φθάσει πιο κινέζικη γλώσσα. Μέσα σε λίγες μέρες, χιλιάδες ψήφους είχαν αναρτηθεί για R. .. Διαβάστε την πλήρη ιστορία »
 Compass Direct News [δολοφονική εγκληματίες, κρυμμένο ανάμεσα στα έθνη! να τους σκοτώσει όλους με τα χέρια μου!]. Ένοπλοι σκοτώνουν 12 Νιγηρίας Χριστούγεννα-Εύα προσκυνητές. Boko Haram υποψία. Potiskum, 25 Δεκεμβρίου (World Watch Monitor) - UPDATE: Σε δύο ξεχωριστές επιθέσεις, ένοπλοι πυροβόλησαν και killed12 πιστούς που είχαν συγκεντρωθεί για τα Χριστούγεννα-Εύα υπηρεσίες. Ένα attackoccurred στην πολιτεία της Νιγηρίας ΒΑ του νησιού Γιόμπε. Μεταξύ των νεκρών ήταν πάστορας της εκκλησίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Η δεύτερη επίθεση σημειώθηκε σε Βαπτιστή churchin Μαϊντουγκούρι, η πρωτεύουσα του κράτους Borno. World Watch Monitor έχει χρησιμοποιηθεί Storify να assemblea Roundup της έγκαιρη κάλυψη των ειδήσεων thekillings.Read πλήρη ιστορία »
Compass Direct News [δολοφονική εγκληματίες, κρυμμένο ανάμεσα στα έθνη! να τους σκοτώσει όλους με τα χέρια μου] Βιβλιοπαρουσίαση: Για να βρει την αληθινή διώξεις, κοιτάξτε στο εξωτερικό. Για να βρει την αληθινή διώξεις, κοιτάξτε στο εξωτερικό. Κολοράντο Σπρινγκς, 21 Δεκεμβρίου (World Watch Monitor) - Με τον Steve Rabey Ιησούς προειδοποίησε τους οπαδούς του ότι θα βιώσουν διώξεις, μια πρόβλεψη που ήδη γίνεται πραγματικότητα πριν από τα βιβλία της Καινής Διαθήκης είχαν ολοκληρωθεί. Σήμερα, Shortt υποστηρίζει, «οι μεγαλύτερες κράσπεδα για τις θρησκευτικές ελευθερίες πραγματοποιηθεί στις μουσουλμανικές χώρες πλειοψηφία." Πάρτε την Αίγυπτο, όπου ο Χριστιανισμός εξαπλώθηκε τόσο βαθιές ρίζες στους αιώνες πριν από τον Μωάμεθ. Σήμερα, υπάρχουν περισσότερα από 10 εκατομμύρια Χριστιανοί σε πληθυσμό πάνω από 80 εκατομμύρια. Αλλά οι Χριστιανοί ... Διαβάστε την πλήρη ιστορία »
Τέλος, Κωνσταντινούπολη δίνει συριακή Χριστιανοί μια θέση για να δημιουργήσετε: ένα νεκροταφείο. Σύροι αποκαλούν ένα τέχνασμα για να pit χριστιανικές κοινότητες εναντίον του άλλου. Κωνσταντινούπολη, 18 Δεκεμβρίου (World Watch Monitor) - Τρία χρόνια μετά την ίδρυσή της Συρίας Ορθόδοξη εφαρμόζεται για την οικοδόμηση μιας εκκλησίας στην Κωνσταντινούπολη, η μεγαλύτερη Δήμου Κωνσταντινούπολης έχει χορηγήσει ένα μεγάλο οικόπεδο και άδεια οικοδομής. Πηχυαίους τίτλους στα τουρκικά μέσα ενημέρωσης εξήρε την πρόωρη Δεκεμβρίου απόφαση ως «ένα πρώτο στην ιστορία της Δημοκρατίας», δηλώνοντας ότι ποτέ πριν δεν είχε επιτραπεί η Τουρκία μια μη-μουσουλμανική μειονότητα να οικοδομήσουμε μια επίσημη νέο σπίτι της λατρείας. Stil ... Διαβάστε την πλήρη ιστορία »
 Compass Direct News [δολοφονική εγκληματίες, κρυμμένο ανάμεσα στα έθνη! να τους σκοτώσει όλους με τα χέρια μου!] Πιθανόν να χάσουν σύνταγμα ψηφοφορία, Αιγυπτίων Χριστιανών ζώνομαι για μακροχρόνιο αγώνα. Θρησκευτική ελευθερία θα πρέπει να κερδίσει μέσα στον ισλαμικό σύστημα των νόμων. Κάιρο, 14 Δεκεμβρίου (World Watch Monitor) - Πολιτικά συνδέεται Χριστιανών στην Αίγυπτο δώσει πίστωση στους Αδελφούς Μουσουλμάνους για ένα πράγμα: πως μπορούν να κερδίσουν τις εκλογές. Η Αδελφότητα πήρε 13.000.000 κοινές Αιγυπτίους, πολλοί από τους φτωχούς, αγροτικές και αναλφάβητοι, στις κάλπες τον Ιούνιο για να ψηφίσουν υποψήφιο για την προεδρία τους, Mohamed Morsi. Διοικητικό έχει ένα διαφορετικό θέμα. "Αυτό που μας βοηθούν σήμερα είναι ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα και το πολιτικό Ισλάμ δεν είναι πάντα έξυπνο", δήλωσε ο Χασάν Ισμαήλ, γραμματέας ... Διαβάστε την πλήρη ιστορία »

χθες το βράδυ (ακριβώς πριν από 8 ώρες): Έχω δει νεότερος γιος μου: να διαβάσει την Αγία Γραφή, και αν τα παιδιά μου, δεν είστε πολύ κουρασμένοι, θα θυμάστε, πάντα, αυθόρμητα, να διαβάσει την Αγία Γραφή, πριν πάτε για ύπνο; , (μετά από όλα, υποκαθίστανται έτσι, με αυτό τον τρόπο, η απουσία ενός πατέρα στη ζωή τους) ... διάβαζε κεφάλαιο 43: ο προφήτης Ησαΐας! Φυσικά, σήμερα YHWH, η Ιερά μιλά με αγάπη: τα δύο unius REI: στο ν. 8-9, καθώς και, σε εβραϊκό λαό του: σε όλες τις άλλες στίχους ..
 Ο βασιλιάς της Σαουδικής Αραβίας - ο φίλος μου! που θα μπορούσε να είναι: τόσο χαζός (μέχρι, σε αυτό το σημείο), έτσι ώστε να: μεταμορφώσει: σε μεγάλο φίλο του, πιο στοργική, όπως: unius REI, .. σε περισσότερα του: μεγάλο εχθρό, δηλαδή, UNIUS REI: Γιαχβέ ο Θεός που, σήμερα, έχει δώσει σ 'αυτόν; Ποιος είναι: έτσι: ανόητη: τόσο ηλίθιος: από γίνει: γυρίστε κακό, όλα καλά: ότι: έρχεται σ 'αυτόν; Φυσικά, η Emma Bildenberg Bobino; αυτή δεν θα ήταν τόσο ηλίθιος! Γιατί αν σήμερα unius REI, ότι: είναι απλά ένας άνθρωπος: κάθε, του δρόμου [όπως όλοι: 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι στον πλανήτη]: ο καθένας τον θέλει, ως φίλος, σήμερα! ... Έτσι, ο οποίος δεν θα ήθελε να είναι φίλοι με unius REI σήμερα; και, τι θα συμβεί όταν όλες οι κυβερνήσεις του κόσμου θα αναγκαστεί να τον αναγνωρίσει ως unius REI, δημοσίως; όμως, είναι μια πραγματική καταστροφή, η οποία, σήμερα, υπάρχουν: σε όλο τον κόσμο, τόσα πολλά: ηλίθιοι εγκληματίες, δηλαδή, το δικό τους δεν είναι, ακόμη, ως έξυπνος Emma Bonino Bildenberg!

γιατί, σας έχω δώσει, ένα καλό παράδειγμα! [Επειδή έχουμε να σκεφτούμε, ότι οι Φαρισαίοι: Illuminati ΔΝΤ: δεν είναι τόσο κακό, σατανιστές, και αρκετά σκληρή για να επιθυμούν την καταστροφή του Ισραήλ: και να κάνετε: Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο (το οποίο αναφέρεται ήδη από τον Albert Pike, να Mazzini, το 1800 ): δηλαδή, δεν είναι όλες οι σατανιστές: η θέληση συγκεκριμένα: σε λειτουργία: εκ προθέσεως, να αυξάνεται: η αυτοκρατορία του Σατανά στον κόσμο; όχι! το Illuminati είναι άνθρωποι σαν κι εμάς, αλλά τελείως γεμάτη φόβο] και εάν η δική τους! είναι τα κύρια θύματα αυτού του μηχανισμού του ΔΝΤ; και: δεν είναι σε θέση: να είναι σε θέση να σταματήσει: ο μηχανισμός αυτός: του ΔΝΤ 666: WW ΙΙΙ, μόνο; Έτσι, ο οποίος μπορεί να προστατεύσει: τη ζωή τους: και ολόκληρη η ανθρώπινη φυλή; μόνο, μια ανώτερη δύναμη: σε όλες τις άλλες δυνάμεις: μπορεί!
 BrotherhoodUniversal ha un commento pubblicato 13 μεταλλεύματος fa Segnala spam, διότι, σου έχω δώσει, ένα καλό παράδειγμα! [Ποιος μπορεί να αποτρέψει ότι, η κατάρρευση της: ΔΝΤ, όχι: για να γίνει: μια τραγωδία χωρίς προηγούμενο; μόνο: unius Rei θα μπορούσε να έχει την εξουσία: Για να το κάνετε αυτό, διάσωση, δηλαδή: μόνο: μια παγκόσμια δύναμη: κοινόχρηστο condivise: υψηλότερες και περισσότερο: πάνω από οποιαδήποτε άλλη εξουσία, μια εξουσία: σε όλο τον κόσμο, μια δύναμη: η οποία δεν είναι ποτέ δεν υπήρξε, και η οποία δεν θα μπορούσε ποτέ, περισσότερο υπάρχουν: και πάλι! αν αυτό: unius REI: δεν μπορεί να δημιουργηθεί: από την αγάπη; Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο: θα είναι αναπόφευκτη, διότι ο κόσμος του πολέμου: είναι η δομή: το ΔΝΤ! .. αλλά, αυτή η καταστροφή θα ήταν μόνο: η δική σας ευθύνη, γιατί, σας έχω δώσει το καλό παράδειγμα!

αν το Illuminati, 666 Φαρισαίοι ΔΝΤ: αν σταματήσει το τρέξιμο: καταναγκαστικής: αναπόφευκτο: του ΔΝΤ-NWO; για να σώσει το Ισραήλ, και για, αποτροπή: Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο; τότε: όλες οι τραπεζικές καταθέσεις θα διαλυθεί! 100.000.000 άνθρωποι: die: για καρδιακή προσβολή, και, 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι: πεθαίνουν από την πείνα, και άλλα 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα πεθάνουν: στα αναπόφευκτο: εμφύλιους πολέμους και επαναστάσεις .. όλα τα Φωτισμένα Φαρισαίοι: όλοι θα σκοτωθεί, μαζί με όλους: τους πολιτικούς, και όλοι οι Τέκτονες, και όλοι οι πλούσιοι, που είναι, πρώτον, ότι, οι κυβερνήσεις του κόσμου, μπορούν να βρουν μια λύση στο πρόβλημα --- ΑΠΑΝΤΗΣΗ - γι 'αυτό είναι πολύ πιο λογικό, στη σκέψη μπορεί να affrontale: Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο: να επιτρέψει: ένα νέο νομισματικό κύκλο: [παραλύσει και devitalizing, βάσει του νομίσματος του χρέους, έκλεψε την κυριαρχία όλων των εθνών: δηλαδή, κυριαρχικό δικαίωμα τράπεζα, δηλαδή τον θρίαμβο του Σατανά όλο τον κόσμο] Ποιος μπορεί να είναι σε θέση να αυξηθεί! μετά από όλα, ο οποίος έχει τη δύναμη να σταματήσουν τον Σατανά;

Έχω εργαστεί: 1. για τέσσερα χρόνια: [Σατανά-είναι-αδερφή. blogspot. com]. lorenzojhwh του. Ημερομηνία έναρξης 30/mar/2008, Ισραήλ Χώρα] 2. για: 8 ώρες την ημέρα: περίπου: 365 ημέρες το χρόνο .. γιατί; - Γιατί; γιατί; για την αγάπη του Θεού, και: για την αγάπη όλων: 7. δισεκατομμύρια των πολύτιμων ανθρώπων της εποχής μου, όλα τα πολύτιμα πλάσματα που ο Θεός Γιαχβέ, για "την εικόνα και ομοίωση του Θεού", έτσι ώστε κανένα από αυτά δεν έχει χαθεί! και εγώ, είμαι μόνο ένας υπηρέτης του Θεού, όπως τόσοι πολλοί! αλλά αυτό είναι μια εποχή πάρα πολύ σημαντικό! Έχω εργαστεί για να φτάσει αυτή τη στιγμή, για αυτή τη στιγμή: Τώρα, έχω μόνο σήμερα, μπορώ να συμπεράνω, και: βρείτε τις πολιτικές συνέπειες: ορθολογική και μοιράστηκαν: τόσο καθολική, από όλο αυτό το τεράστιο έργο ορυχείο

Synnek1 δημοσιεύτηκε ένα σχόλιο 1 ώρα πριν Έκθεση spam Ο αποκλεισμός και η απόρριψη του Θεού - ΑΠΑΝΤΗΣΗ - όχι! Ο Θεός και unius REI, δεν αποκλείουν κανέναν! δεν έχει σημασία η σοβαρότητα του παραπτώματος (ειδωλολατρία, Σατανισμός, ο κανιβαλισμός, κυριαρχικό δικαίωμα τραπεζικό, ecc ..), αλλά, σε όλους τους ανθρώπους: πρέπει να δοθεί η ευκαιρία να εξαγοράσει τη ζωή του για τελευταία φορά, για άλλη μια φορά και πάλι: μόνο! αυτή είναι η ώρα της σωτηρίας, δεν χάνουν την επαφή: μαζί μου!

[Τι είναι πιο σημαντικό για μένα: unius REI]: lol. δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι, δεν αποθαρρύνει μου, αλλά ποτέ δεν μπορεί να .. μόνο ότι, δεν μπορώ να αντέξουν οικονομικά: για τον εαυτό μου, να αποθαρρύνονται, επειδή το έργο των κιόνων του ναού, είναι να μην παραιτηθεί! έτσι, πρέπει όλοι να προετοιμασθεί πνευματικά για να αντέξουν όλα: ότι: μπορεί να είναι στον κόσμο! προηγούμενες γενιές έχουν αγωνιστεί και έχουν σταλεί σε μας, η ζωή στη μέση της απίστευτης δυσκολίες, και επίσης, έχουμε καθήκον να περάσει: το ρελέ της ζωής για τις μελλοντικές γενιές! αλλά ο Σατανιστής: αυτός είναι ήδη νεκρός, δεν έχει παιδιά να φύγουν: πίσω του! Επίσης, από αυτή την άποψη: οι δραστηριότητες της Σατανιστής μπορεί να Solto: καταστροφική και παρασιτικές: ως εκ τούτου με την άθεος Benedetto Croce: ικετεύω όλους τους άθεους: «σώσει την πολιτιστική αξία:.! 1 τόσο από τα σύμβολα, τα οποία, πολιτισμός Χριστιανός" επειδή ο Φαρισαίος ΔΝΤ θέλει να κόψει τις ρίζες μας (ιουδαιο-χριστιανική), προκειμένου να κάνουν όλοι: μας θήρευση του

[Τι είναι πιο σημαντικό για μένα: unius REI]: 1. να μείνετε σε αυτή τη σελίδα, και να είναι ο εκπαιδευτικός (το σημείο αναφοράς) όλων των λαών; για την προστασία όλων των ατόμων από την απελπισία, επικείμενη, ότι ο Φαρισαίος του ΔΝΤ, έχει σχεδιαστεί: να καταστρέψει το Ισραήλ. ή, 2. να πάει στην Ιερουσαλήμ και να το κάνουμε, ο βασιλιάς των Ιουδαίων, για να προσθέσει: η φωνή μου, για το ότι, από όλα τα άλλα; 3. αλλά, δεν έχω πρόβλημα με την εξουσία, είμαι ήδη unius REI, και οι υπουργοί μου είναι θανατηφόρα: αν και για μένα, κάθε ζωή πρέπει να διατηρηθεί, ωστόσο, οι προδότες του Βασιλείου μου (συνεργούς του Σατανά) θα πρέπει να σταματήσει, κατά κάποιο τρόπο!

 [Τι είναι πιο σημαντικό για μένα: unius REI]: 4. Τώρα, ο Ιησούς είπε: «Η βασιλεία μου δεν είναι αυτού του κόσμου!" Ο Ιησούς είπε, έτσι, επειδή αυτός δεν ήταν ένας πολιτικός, ως αντί είμαι! αλλά αντ 'αυτού, είμαι πολιτικός, και η βασιλεία μου: είναι επίσης, σε αυτόν τον κόσμο (στην ώρα μου) .. 5. έτσι θα είναι: πάντα, οι απαιτήσεις της πολιτικής δικαιοσύνης: να επικρατήσει για μένα! επειδή, η ζωή της πλούσιας ποινικών, θα πρέπει, για μένα, το πιο πολύτιμο, του: αθώα φτωχούς, δηλαδή, το θύμα του; Με τον τρόπο αυτό, έχω καθήκον να επιβάλει την άμεση δικαιοσύνη, και οι υπουργοί μου "αόρατη" θα εκτελέσει, τις αποφάσεις μου, είναι αναπόφευκτο, λοιπόν, ότι οι μέθοδοι μου είναι διαφορετικές από εκείνες του Θεού
βασιλιάς Σαουδική Αραβία: Ο βασιλιάς των εγκληματιών! 666 δεκάρα, σατανιστές, τσάπες, αρουραίοι, σαύρες, αράχνες, ψείρες, παράσιτα, κανίβαλοι, μάγισσες βουντού, τέρατα, εξωγήινους, μασόνους, τους δαίμονες, το κακό, αποκριές, διάβολος, Marduk, Φωτισμένο, σαρία, 322: Ελευθεροτεκτονισμός, ΔΝΤ ΕΚΤ FED , κατσαρίδες, SCORPIONS, της παγκοσμιοποίησης, οι αλλοδαποί απαγωγές, μικρο-τσιπ, εταιρείες, SNAKE, σας περιμένουν για να φύγω: Από τη σελίδα αυτή, για να δείξουν UP! αλλά, είναι το αποχετευτικό δίκτυο, τον κόσμο τους; είναι όλα ψεύτικα απάτη! αλλά, αυτό είναι το βασίλειό μου, δηλαδή καθολική αδελφότητα!
 BrotherhoodUniversal ha un commento pubblicato 21 μεταλλεύματος fa Segnala το spam Σαουδική Αραβία: Ο βασιλιάς των εγκληματιών
Είμαι όπως Rothschild, δεν είμαι παρέμβει, στη λειτουργία επεμβατική τρόπο στα κράτη, τότε, γιατί προτιμάτε ότι παράσιτο 666, τοκογλύφο, 322 ΔΝΤ, NWO, απαγωγές αλλοδαπών από: Γ 'Παγκόσμιο Πόλεμο, που σε κάνει να πληρώσει ακόμη και τα χρήματα με τόκο, αντί του: εγώ προτιμώ;

 01/11/2013 [άλλη εγκληματική σαρία] ΙΡΑΚ Mgr Sako: σκισμένα και βίαια, το Ιράκ βρίσκεται σε "αραβικό χειμώνα" για τους Χριστιανούς και τους Μουσουλμάνους. Ο αρχιεπίσκοπος του Κιρκούκ χτυπά τη χρησιμοποίηση της θρησκείας για «πολιτικούς λόγους» και τον κίνδυνο της θρησκευτικής διαίρεσης της χώρας. Δέκα χρόνια μετά την πτώση του Σαντάμ, η κατάσταση είναι χειρότερη και οι άνθρωποι είναι «κατάθλιψη». Ζητεί από την Εκκλησία και το επόμενο πατριάρχη να είναι πηγές της ενότητας, διάλογο και την εγγύηση για τη χριστιανική παρουσία στη Μέση Ανατολή. Ρώμη (AsiaNews) - Στο Ιράκ, η θρησκεία παίζει σημαντικό ρόλο, αλλά χρησιμοποιείται για «πολιτικούς λόγους». Μετά την πτώση του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν, μια "θρησκευτική νοοτροπία» έχει θέσει σε, ωθώντας κοινόχρηστο ταυτότητα πάνω από την εθνική ενότητα, αυτό σύμφωνα με Mgr Louis Sako, ο οποίος μίλησε για AsiaNews σε μια μεγάλη συνέντευξη για την πρόσφατη ιστορία του Ιράκ, η Μέση Ανατολή και της χώρας του Χριστιανών.

01/12/2013 ΒΙΕΤΝΑΜ Carmelite μοναστήρι και την περιουσία στόχο Εκκλησίας, αρχιεπίσκοπος του Ανόι λέει Σε επιστολή του προς την κυβέρνηση και τις δημοτικές αρχές, ο ιεράρχης επαναλαμβάνει νόμιμα δικαιώματα καθολικός. Ο καταδικάζει την κατεδάφιση ενός ιστορικού ιερός τόπος του οποίου θρησκευτική λειτουργία θα πρέπει να διατηρηθεί. Ο εκκλήσεις στους πιστούς να προσευχηθούν και να υπερασπιστεί "νόμιμο δικαίωμα" της Εκκλησίας. 01/12/2013 ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ Κιργιστάν να περιορίσει περαιτέρω τις θρησκείες, τις κυρώσεις ώθηση και τα όρια της κρατικής επιτροπής λατρεία της Κιργιζίας για την Θρησκευμάτων και Εθνικής Ασφάλειας της Επιτροπής να προτείνει τη λήψη αυστηρότερων μέτρων για τον περιορισμό της ελευθερίας της λατρείας. Ακτιβιστής ανησυχεί τις αρχές επιθυμούν να αντλήσουν κεφάλαια σε βάρος των θρησκευτικών κοινοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων προσευχής της νεολαίας.

Αίγυπτος, η Σαουδική ιμπεριαλισμός [01/14/2013 φρίκη σαρία] ΑΙΓΥΠΤΟΣ: 15 χρόνια στη φυλακή για τη μητέρα και επτά παιδιά, μετατρέπει στο χριστιανισμό] Η υπόθεση αφορά Νάντια Μοχάμεντ Άλι, μια μητέρα οκτώ παιδιών, γεννημένος χριστιανός, αλλά προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ. να παντρευτεί τον άντρα της. Μετά το θάνατό του, αποφασίζει να επιστρέψει στην αρχική θρησκεία της με τα παιδιά της. Οι αρχές κατηγορούν την αλλαγή του έχουν ονόματα σχετικά με τα έγγραφα για να παρακάμψετε τη διαδικασία.
Κάιρο (AsiaNews / Γραφεία) - Το ποινικό δικαστήριο του Beni Suef (115 χλμ νότια του Καΐρου) έχει καταδικαστεί μια ολόκληρη οικογένεια στη φυλακή για τη μετατροπή στο χριστιανισμό.

Αίγυπτος, η Σαουδική ιμπεριαλισμός [01/14/2013 φρίκη σαρία] ΑΙΓΥΠΤΟΣ: 15 χρόνια στη φυλακή για τη μητέρα και επτά παιδιά, μετατρέπει στο χριστιανισμό] Νάντια Μοχάμεντ Άλι και τα παιδιά της Mohab, Maged, Sherif, Amira, Αμίρ, και Nancy Ahmed Mohamed. Abdel-Wahab θα περάσουν 15 χρόνια στη φυλακή. Επτά άλλα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση καταδικάστηκαν σε πέντε χρόνια φυλάκιση. Η περίπτωση της οικογένειας της Nadia Ali Mohamed ξεκίνησε το 2004, όταν, μετά τη μετατροπή, η ίδια και τα παιδιά της, αποφάσισε να αντικαταστήσει μουσουλμανικά ονόματα τους στις ταυτότητες τους με χριστιανικά ονόματα τους και την πόλη της αλλαγής κατοικίας. Για να το κάνετε αυτό που βοηθήθηκε από επτά Μητρώου ηλεκτρονικού γραφείου των εργαζομένων. Γεννημένος Χριστιανός, είχε αλλάξει θρησκεία της να παντρευτεί τον άντρα της Mustafa Mohamed Abdel-Wahab. Μετά το θάνατο του άντρα της το 1991, η Νάντια αποφάσισε να επιστρέψει στη θρησκεία της προέλευσης και να ωθήσει τα επτά παιδιά της για να μετατρέψετε. Το 2006, ένα από τα αγόρια, συνελήφθη από την αστυνομία στο κέντρο πληροφόρησης της πόλης του Beni Suef.

Αίγυπτος, η Σαουδική ιμπεριαλισμός [01/14/2013 φρίκη σαρία] ΑΙΓΥΠΤΟΣ: 15 χρόνια στη φυλακή για τη μητέρα και επτά παιδιά, μετατρέπει στο χριστιανισμό] Ύποπτες του νεαρού άνδρα από τα έγγραφα που φέρουν ως, όπου είχε αλλάξει το όνομά της σε Bishoy. Malak Abdel-Massih, πράκτορες της αστυνομίας τον ανέκριναν για ώρες μέχρι που ομολόγησε τη μετατροπή του στο χριστιανισμό ως επιθυμητή από τη μητέρα. Οι δικαστές στη συνέχεια να αποφασίσει να σταματήσει όχι μόνο τη γυναίκα, αλλά όλα τα παιδιά της και επτά υπάλληλοι από το γραφείο εγγραφής, υπεύθυνος για την αλλαγή των εγγράφων. Ένας άτομα θρησκευτική πίστη είναι εισηγμένη στο αιγυπτιακό ταυτότητες. Χριστιανοί, προσηλυτίστηκαν στο Ισλάμ, για διάφορους λόγους που προσπαθούν να επιστρέψουν στην θρησκεία στην οποία ανήκουν έχουν τεράστια δυσκολία στο να διορθωθούν τα ονόματά τους σχετικά με τα έγγραφα. Αυτό οδηγεί πολλούς ανθρώπους να σφυρηλατήσει τους, διακινδυνεύοντας φυλακή. Η αντίστροφη διαδικασία, δηλαδή η μετάβαση από τον Χριστιανισμό στο Ισλάμ δεν παρεμποδίζεται, και σε πολλές περιπτώσεις ευνοείται από τις πολύ μητρώου υπαλλήλων.


ΙΡΑΚ: Σαρία φρίκη: Σαουδική Αραβία Ιμπεριαλισμός: χριστιανοί 1200.000, με τον Σαντάμ, σήμερα: 200,000] Ο αρχιεπίσκοπος της Μοσούλης είναι νεκρός. Επίσκοπος του Αρμπίλ: "Ένα βαρύ σταυρό για την Εκκλησία μας, μπροστά από το Πάσχα". Η αιτία του θανάτου είναι ακόμα άγνωστη. Έκφραση του Πάπα της θλίψης. Μοσούλη (AsiaNews) - Η Χαλδαίων αρχιεπίσκοπος της Μοσούλης είναι νεκρός. Αρχιεπίσκοπος Faraj Ραχό απήχθη τον περασμένο Φεβρουάριο 29 μετά τις Σταθμοί του Σταυρού. Απαγωγείς του έδωσε τον λόγο του θανάτου του, δείχνοντας στους διαμεσολαβητές, όπου θα μπορούσε να ανακτήσει το σώμα του 67-year-old ιεράρχης. "Πρόκειται για ένα βαρύ Σταυρό για την Εκκλησία μας, μπροστά από το Πάσχα", Επίσκοπος Rabban του Αρμπίλ λέει AsiaNews σε απάντηση στις ειδήσεις. Οι ηγέτες της Εκκλησίας των Χαλδαίων, συμπεριλαμβανομένων Επίσκοπος Shlemon Warduni, έφερε το σώμα στο νοσοκομείο της Μοσούλης να εξακριβωθούν οι αιτίες, ακόμα άγνωστη, από το θάνατο του αρχιεπισκόπου.

[ΙΡΑΚ: Σαρία φρίκη: Σαουδική Αραβία Ιμπεριαλισμός: χριστιανοί 1200.000, με τον Σαντάμ, σήμερα: 200,000] Η κηδεία θα πραγματοποιηθεί αύριο στην κοντινή πόλη της Karamles. Αρχιεπίσκοπος Ραχό θα ταφεί κοντά π. Ragheed, ιερέας και γραμματέας του σκοτώθηκαν από μια τρομοκρατική ταξιαρχία στις 3 Ιούνη του 2007, αφήνοντας την εκκλησία μετά τον εορτασμό Μασαχουσέτης Ο αρχιεπίσκοπος ήταν πολύ άρρωστος. Είχε υποστεί καρδιακή προσβολή πριν από λίγα χρόνια, και από τότε χρειάστηκε να παίρνουν φάρμακα καθημερινά. Οι δύσκολες διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του μεταφέρεται κατά τη διάρκεια των τελευταίων 14 ημερών από την απαγωγή του είχε εγείρει ανησυχία, διότι αμέσως από την παντελή απουσία της άμεσης επαφής με τον όμηρο. Οι όροι που θέτουν οι απαγωγείς - πηγές στη Μοσούλη πω AsiaNews - εκτός από μια εξωφρενική λύτρα της τάξης των εκατομμυρίων δολαρίων, είχε συμπεριλάβει επίσης την παροχή όπλων και την απελευθέρωση των Αράβων κρατουμένων που κρατούνται σε φυλακές Κούρδων.

[ΙΡΑΚ: Σαρία φρίκη: Σαουδική Αραβία Ιμπεριαλισμός: χριστιανοί 1200.000, με τον Σαντάμ, σήμερα: 200,000] Η είδηση ​​του θανάτου του Αρχιεπισκόπου Ραχό του "βαθιά τραύματα και λυπεί" ο πάπας, λέει ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Βατικανού, π. Φεντερίκο Λομπάρντι. Βενέδικτος XVI ελπίζει ότι "το τραγικό αυτό συμβάν μπορεί να ανανεώσει για μια ακόμη φορά και με μεγαλύτερη ισχύ τις προσπάθειες όλων, και ιδίως της διεθνούς κοινότητας, για την ειρήνευση αυτής της πολύ βασανισμένη χώρα". Τρεις φορές τις τελευταίες ημέρες, ο Πάπας είχε απευθύνει έκκληση για την απελευθέρωση του επισκόπου. Πολλοί μουσουλμάνοι ηγέτες είχαν επίσης μιλήσει για την απελευθέρωση του ιεράρχη, και οι δύο σουνίτες και σιίτες στο Ιράκ, το Λίβανο, την Ιορδανία και, και, επίσης, καταδίκασε την ενέργεια ως "αντίθετη στο Ισλάμ". 06/03/2007 20:13 ΙΡΑΚ Ένας ιερέας Χαλδαίων και τρεις διακόνους σκοτώθηκαν στη Μοσούλη π. Ragheed Ganni, 34, χτυπήθηκε από πυρά μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Πνεύματος. Τρεις διάκονοι, ο οποίος υπηρέτησε ως βοηθούς του, σκοτώθηκαν επίσης.

[ΙΡΑΚ: Σαρία φρίκη: Σαουδική Αραβία Ιμπεριαλισμός: χριστιανοί 1200.000, με τον Σαντάμ, σήμερα: 200.000!] Βαγδάτη (AsiaNews) - Μια ένοπλη ομάδα πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε π. Ragheed Ganni και τρεις από τους βοηθούς του. Η δολοφονία έλαβε χώρα αμέσως μετά μάζα Κυριακή μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Πνεύματος στη Μοσούλη όπου Πατέρα Ragheed ήταν ιερέας. Πηγές λένε ότι AsiaNews ώρες αργότερα οι σοροί βρίσκονται ακόμα στο δρόμο, επειδή κανείς δεν τόλμησε να τα ανακτήσετε. Με δεδομένες τις εντάσεις κατάσταση στην περιοχή παραμένει high.For κάποιο χρόνο μετά την πτώση του Σαντάμ Χουσεΐν Χριστιανοί έχουν γίνει θύματα ποια ποσά σε μια ανοικτή εκστρατεία δίωξης συχνά καταγγελθεί από Χαλδαίων και ορθόδοξοι επίσκοποι. Πατέρας Ragheed ο ίδιος είχε γίνει στόχος πολλές φορές σε προηγούμενες επιθέσεις. Η Εκκλησία του Αγίου Πνεύματος έχει επίσης επανειλημμένα επιτέθηκαν και βομβάρδισαν τα τελευταία χρόνια, η τελευταία φορά που συνέβη, αλλά πριν από μερικούς μήνες.

[ΙΡΑΚ: Σαρία φρίκη: Σαουδική Αραβία Ιμπεριαλισμός: χριστιανοί 1200.000, με τον Σαντάμ, σήμερα: 200,000] Πατέρας Ganni ήταν ένας πολύ καλός φίλος του AsiaNews. Είχε σπουδάσει στην Ιταλία και ήταν σε άπταιστα αραβικά, καθώς και ιταλικά, γαλλικά και αγγλικά. Το 2005 είχε επισκεφθεί την Ιταλία, όπου έδωσε κατάθεση κατά τη διάρκεια της Αγρυπνία για την ευχαριστιακή Συνέδριο στο Μπάρι. (Φωτογραφία: Ragheed Πατέρα, πρώτα αριστερά, συμμετέχοντας σε μια ιερατική χειροτονία στη Μοσούλη). 01/08/2013 17:30 ΙΡΑΚ. Περισσότερα Christian αίματος σε Μοσούλη, παγιδευμένου αυτοκινήτου σκοτώνει Χριστιανός φοιτητής Η βόμβα εξερράγη μπροστά από ένα σούπερ μάρκετ κοντά στο τοπικό πανεπιστήμιο. Ο φοιτητής της ιατρικής, ο οποίος ήταν στο τελευταίο έτος των σπουδών του, σκοτώθηκε ακαριαία. Δεκάδες άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη, η οποία προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές. Η βία, πηγές λένε AsiaNews, είναι το αποτέλεσμα ενός αγώνα εξουσίας μεταξύ σουνιτών, σιιτών και Κούρδων ομάδες να διαιρέσει τη χώρα σε θύλακες.

[ΙΡΑΚ: Σαρία φρίκη: Σαουδική Αραβία Ιμπεριαλισμός: χριστιανοί 1200.000, με τον Σαντάμ, σήμερα: 200.000!] Μοσούλη (AsiaNews) - Περισσότερα χριστιανικό αίμα χύθηκε σήμερα στη Μοσούλη, στο βόρειο Ιράκ. Ο Χριστιανός φοιτητής ήταν στην πραγματικότητα σκοτώθηκε από έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο, μια ημέρα μετά από το σώμα ενός 54-year-old χριστιανός δάσκαλος, Shdha Ηλία, βρέθηκε, κόψτε το λαιμό της. Οι θάνατοι αυτοί, με τη συμμετοχή των μελών της χριστιανικής μειονότητας, είναι μια απεικόνιση της αύξησης των εντάσεων στην πόλη και σε όλη τη χώρα ως Σουνίτες, Σιίτες, τους Άραβες, Κούρδους και Τουρκομάνους Vye για την εξουσία και τον έλεγχο. Με φόντο έναν πρόεδρο Κούρδων, Τζαλάλ Ταλαμπανί, ακόμα σε κακή κατάσταση υγείας μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο τον περασμένο μήνα, και επίμονη πολιτική αβεβαιότητα, οι εντάσεις αυξάνονται γρήγορα. Η αδυναμία της κεντρικής κυβέρνησης στη Βαγδάτη για να αντιμετωπίσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις δεν βοηθά ούτε. Στη Μοσούλη, το παγιδευμένο αυτοκίνητο εξερράγη σήμερα το πρωί μπροστά από ένα σούπερ μάρκετ στο al Alamia, κοντά στο πανεπιστήμιο της πόλης, τοπικές πηγές είπαν AsiaNews.

[ΙΡΑΚ: Σαρία φρίκη: Σαουδική Αραβία Ιμπεριαλισμός: χριστιανοί 1200.000, με τον Σαντάμ, σήμερα: 200,000] Ο νεκρός ήταν Ayyoub Fauzi Auyyoub Al Sheikh, ένας Χριστιανός φοιτητής ιατρικής στο τελευταίο έτος των σπουδών του. Αυτόπτες μάρτυρες είπε ότι πέθανε αμέσως, και ότι δεκάδες άνθρωποι τραυματίστηκαν από την έκρηξη, η οποία προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές. Για τις δύο τελευταίες εβδομάδες, η ατμόσφαιρα στην πόλη έχει πάρει χειρότερα, πολύ περισσότερο από την τοπική αυτοδιοίκηση και την κεντρική κυβέρνηση στη Βαγδάτη έχουν εμπλακεί σε ένα ρυμουλκό-του-πολέμου. Κυβερνήτης της πόλης, Athil Al Nujjaifi, είναι μέλος ενός ισλαμικού κόμματος κοντά στην Μουσουλμανική Αδελφότητα. Είναι επίσης ο αδελφός του Αλ Ussama Nujjaifi, ομιλητής της Εθνοσυνέλευσης. "Σουνίτες ελέγχουν τις πόλεις της Ανμπάρ, Diala, Salah addin», Τικρίτ, το Κιρκούκ και Μοσούλη με την υποστήριξη των Κούρδων, "εξήγησε Ιράκ εμπειρογνώμονες. Συμμαχία τους είναι σε αντίθεση προς τον πρωθυπουργό Νούρι αλ Μαλίκι, ο οποίος είναι Σιίτες. Ο στόχος τους είναι "να διαιρέσει τη χώρα σε θύλακες."

[ΙΡΑΚ: Σαρία φρίκη: Σαουδική Αραβία Ιμπεριαλισμός: χριστιανοί 1200.000, με τον Σαντάμ, σήμερα: 200,000] μειονότητες είναι οι μεγαλύτεροι χαμένοι από όλα αυτά, συμπεριλαμβανομένων των χριστιανών οι οποίοι δεν έχουν καμία βάση δύναμη ή ομάδα που μπορεί να υπερασπίσουν τα συμφέροντά τους. Από την εισβολή των ΗΠΑ το 2003, η οποία οδήγησε στην πτώση του καθεστώτος του Σαντάμ Χουσεΐν, χριστιανική κοινότητα του Ιράκ έχασε περισσότερο από το ήμισυ των μελών του. Στην περίπτωση της χριστιανικής δάσκαλος, του οποίου το σώμα βρέθηκε χθες, άλλες ανώνυμες πηγές, δήλωσε ότι «ζούσε μόνη της" και ήταν "ένας εύκολος στόχος για τους εγκληματίες." Γι 'αυτούς, ότι "πιθανότατα σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια μιας ληστείας". Χθες, μετά το σώμα της ανακτήθηκε και παρασκευάζονται, θάφτηκε αμέσως. Στο παρελθόν, η Μοσούλη είδε άλλες μεγάλες χριστιανικές μορφές δολοφονήθηκαν, συμπεριλαμβανομένων απαχθεί Επίσκοπος Faraj Ραχό, και π. Ragheed Ganni. (DS)

YouTube
YouTube Spotlight

997862 iscritti

163418351 visualizzazioni video

LISTEN TO ISRAEL: "THE LORD IS OUR GOD, THE LORD IS ONE" .. TO YOUR TENTS: JACOB, GATHER YOUr: YOUR ARRAYS .. DO NOT MISS YOU, again. against you (HOLOCAUST, Shoah) again. against: YOUR PRECIOUS CHILDREN EVEN THIS TIME! YOU DO NOT MISS ISRAEL AGAIN, AGAIN: EVEN THIS TIME!!
HALLELUJAH - GLORY TO GOD FOREVER! - ISAIAH 43

 Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!]. Hope in Mali rises with international military intervention. Hunted down in North, Christians fear Islamist advance on South. London, January 15 (World Watch Monitor) — French troops have launched a military operation in Mali, aiming at stopping the advance of Islamists from their bases in the north to the South. The French intervention started on Friday, Jan. 11 with air strikes, and had enabled the Malian troops to regain control of the cental town of Konna, occupied by Islamists the day before. Since then, French warplanes have been bombing Islamists' positions in Timbuktu, Gao and elsewhere in the North. More than half of... Read full story »
 Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] Colombia: Murdered evangelist's widow also killed after threats. 3 orphaned by ELN guerrillas' actions, death threats continue. , January 9 (World Watch Monitor) — Four months after guerrillas of the National Liberation Army (ELN) sent a murdered evangelist's wife their first demand to abandon her home in northeast Colombia's volatile Arauca department, the militants made good on their threats, report sources close to Open Doors, a ministry to persecuted Christians. On Monday, Jan 7th 2013, as the family's pastor finished an evening devotional in the home of widow Alicia Castilla, assassins entered the home and opened fire on her w... Read full story »
Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] Africa rises on World Watch List of worst persecutors. Arab Spring empowers militant Islamist movements. Washington, D.C., January 8 (World Watch Monitor) — Africa, where Christianity spread fastest during the past century, now is the region where oppression of Christians is spreading fastest, a new report says. The two-year-old Arab Spring has toppled autocrats across Northern Africa, but it also has energized militant Islamist movements that have killed hundreds of Christians and endanger thousands more, according to the annual World Watch List, released Tuesday. The list, published by Open Doors International, a ministry... Read full story »
Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] Nigeria - 30 Christians killed in eve of New Year massacres. Two Borno State attacks 'target' Christians, each kills 15. London, January 7 (World Watch Monitor) — Thirty people were killed in two separate attacks carried out by armed men ahead of the New Year, in North-eastern Nigeria. 15 people were killed in a single attack which occurred on Sunday 30th, when armed men stormed a church service in Kyachi village, outside Chibok, near Maiduguri. According to Mohammed Kanar, the regional coordinator for the National Emergency Management Agency (NEMA), the victims were shot by the attackers. ... Read full story »
 Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] China's Christians seize internet opportunities. Sharing of faith, even challenging censor by speaking out on persecution. London, December 31 (World Watch Monitor) — Chinese Christians are sharing their faith on Weibo, China's giant, state-regulated, social network -- and some are beginning to challenge the censor by speaking out against religious persecution. When Christian band Rainbow Come appeared on China's equivalent of "The X Factor," Christians turned to social networking to drum up votes for the band so their music could reach more Chinese. Within a few days, thousands of votes had been posted for R... Read full story »
 Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!]. Gunmen kill 12 Nigerian Christmas-Eve worshipers. Boko Haram suspected. Potiskum, December 25 (World Watch Monitor) — UPDATE: In two separate attacks, gunmen shot and killed12 worshippers who had gathered for Christmas-Eve services. One attackoccurred in the northeaster Nigerian state of Yobe. Among the dead was the church's pastor, according to news reports. The second attack occurred at a Baptist churchin Maiduguri, the capital of Borno state. World Watch Monitor has used Storify to assemblea roundup of early news coverage of thekillings.Read full story »

 • Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] India: India: Persecution Briefs. Kenya: Kenyan religious groups ready to work with President-elect, despite his war crime indictment. Burma: Warning against euphoria over reforms, as military targets minorities. Pakistan: Government condemns attacks on Lahore Christians. Nigeria: Widest church grouping raises funds for Boko Haram's almost 800 victims during 2012. Vietname: Two steps back? Tanzania: Burned church is latest in string of Tanzanian attacks. India: Attack on Indian revival meeting sends Christians underground. Pakistani judge throws out blasphemy charge. Mali: For a church leader in Mali, relief and anxiety. India: 2 attacks prompt Christians to stop meeting at Indian church. Iran: Wife worries she won't hear husband's voice for 8 years. Kazakhstan: 90 DAYS TO FREEDOM. UK: Threat to burn Bibles in wake of Sultan's ban on word 'Allah'.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] Turkey: Police break up plot to assassinate pastor. Pakistan: Supreme Court confirms decision to drop blasphemy case. Mali: Hope rises with international military intervention. Colombia: Colombia: Murdered evangelist's widow also killed after threats. US: Book review: To find true persecution, look overseas. Syria: Christians targeted for their politics or their faith?. Bangladesh, Church Leaders Beaten at Police Station. China, Authorities Plan to Eradicate House Churches. Egypt, Christian's Six-Year Sentence Upheld. India, Islamic Extremists Beat, Mock Christians. Indonesia, President Sidesteps Church Controversy. Iran, Crackdown Hits Official Churches. Iraq, Islamic Rioters Attack Christian Shops in Kurdish North. Laos, Officials Arrest Five Christians in Southern Village. Mexico, Missionary Couple Slain; Peace Pact in Puebla.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] Morocco,. Convert Serving 15 Years for His Faith. Nigeria,. Church of Christ in Nigeria reeling from massacre. Pakistan, Case against Rimsha's dramatic turn prompts Pakistan religious leaders to debate blasphemy law. Somalia, Islamic Extremists Behead Another Convert. Tanzania, Christians Live in Cloud of Fear in Zanzibar. Vietnam, Christians Injured in Attack Denied Medical Care. Kano bus bomb prompts religious leaders to joint call for urgent measures Lagos, March 22 (World Watch Monitor) — A car bomb attack in a Christian enclave of Kano, the largest city in mainly-Muslim Northern Nigeria, has heightened religious and ethnic tensions throughout the country. At least 25 people have been killed and at least 60 others .... Full coverage: Kano
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs] [Jakarta on the Indonesian Island of Java] Libyan human-rights official flees country after death threats. March 21 (World Watch Monitor) — The head of the Libyan Parliament's Human Rights Committee has resigned and fled to London, saying he's received death threats. Hassan Al Amin, prominent for his long opposition to the Gaddafi regime, recently spoke out against armed gangs and.. .. Full coverage: Human Rights Committee. [Jakarta on the Indonesian Island of Java] Church walls go up, then torn down by local government. The Bekasi subdistrict of Jakarta dispatched a backhoe to the Batak Protestant Church on March 21 to knock down church walls that had been under construction since January 2013. (Photo: World Watch Monitor) Muslims protest construction; Indonesian town says church lacked permit.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [Murderous criminals: silence dogs, stone idol moon] Taman Sari, March 25 (World Watch Monitor) — Cheers went up as a backhoe tore down the barely finished walls of the Batak Protestant Church near Jakarta, Indonesia on Thursday. The pile of rubble that remained was only the latest setback to Christians trying to retain a toehold in the world's most populous Muslim country. The church, in the Bekasi subdistrict of Jakarta on the Indonesian Island of Java, had been meeting in a residential house every Sunday for the past 13 years. When the congregation swelled to about 600 members, Pastor Adven Leonard Nababan applied early this year for a building permit. The church obtained signatures of 60 non-Christian neighbors, as required by law.
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  03/26/2013. MIDDLE EAST [The Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] Rebels get Syria seat at the Arab League, but cracks appear. After resigning, the National Coalition president says he wants to give a speech "on behalf of the Syrian people." Whilst Qatar is accused of trying to dominate the opposition, its emir calls for action to protect the "Arabness of Jerusalem." Doha (AsiaNews) - The Arab League kicked off its summit in Doha (Qatar) today with Syria's opposition at the top of its concerns. Following its November 2011decision to suspend Bashar al-Assad's regime, the League gave Syria's seat to his opponents. As expected, the Assad regime reacted angrily, slamming the decision to give its seat "to bandits and thugs", but even within the League the decision was anything but quiet.[[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] National Coalition leader Ahmed Moaz al-Khatib announced his resignation on Sunday, allegedly due to tensions within the body caused by charges against Qatar that it wants to dominate the opposition. Still, inside the group, his resignation is likely to be rejected. However, despite his decision to quit, Khatib said he would address the summit "in the name of the Syrian people." Yet, the rebel coalition's own prime minister, Ghassan Hitto, a member of the delegation to Doha, is also in a position to speak to the meeting. The uncertainty is a sign of internal divisions within the opposition but also of broader cracks within the Arab League itself. The decision to hand the seat to the opposition has in fact had its detractors, with reservations expressed by Iraq, Algeria and Lebanon.[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  MIDDLE EAST [The Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] The absence, ostensibly for health reasons of King Abdullah of Saudi Arabia, a strong backer of the two-year-old Syrian rebellion, and of Iraq's President Jalal Talabani, who is more ambivalent on the seat issue, is an another indication of divisions within the organisation. Notwithstanding its importance, Syria is not the only item on the League's agenda. Arab leaders are also set to discuss the peace process between Israel and Palestine, currently at a standstill, especially in light of the silence on the 2002 Arab initiative that offered recognition to the Jewish state in exchange for a return to the 1967 borders. On this issue, Qatar Emir Hamad bin Khalifa Al Thani said in his welcome speech that, in addition to support for a "political solution" [[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • UniusRei1
  UniusRei1 ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  MIDDLE EAST [The Arab League is all a conspiracy! have you seen? have again planned to invade Israel to treason!] to the Syrian crisis, he wanted to see the League do something to protect the "Arabness of Jerusalem." In this regard though, he acknowledged that past promises to aid the Palestinians have gone unfulfilled. --- ANSWER -- these international criminals, these religious maniacs, for sharia horror, these complottist for do: the worldwide caliphate, they are used, by their lies, their terrorists, to do all sorts, of genocide, predation and evil! the destruction of all human rights, will soon be hell, to swallow all their, heart evil and soul bad. [[murderers, idol moon stone, not only, from, Jerusalem, but, from all over the world: will be eradicated! ]
 • stardefinibusterrae
  stardefinibusterrae ha pubblicato un commento
  4 ore fa
  [case CYPRUS is the only solution!] is the only solution, to the imbalances, of the criminal monetary system: Masonic Private. SpA, the bank seigniorage, cult talmud 666 .. otherwise? will be, quickly, the World War III! money from god-Rothschild is created of the "nothing"? then: there is no interest, that, must be given, for this nothing, then: is the debt: public, and, as the debt: private, are the greatest wear, usury, of the story. Therefore: the case of Cyprus, was planned: to "punish" Russia! in fact, as: it is easy to show: there are too many steps: where it is essential, to do the accounting fraud: into monetary system .. Because: the money is created out of nothing, but, then when, IMF take titles: BOT bonds CCT, by Governments, then his budget is closed:to zero! it is slavery, it is the end, of mankind, why, the first 100%: of money of all world, is been stolen (Source: scientist Giacinto Auriti)
 • stardefinibusterrae
  stardefinibusterrae ha pubblicato un commento
  5 ore fa
  [Arab League is a international criminal conspiracy: vs: all Nations] Iran ranks third as the country's more, crime against innocent Christian martyrs, together with Saudi Arabia, the Arab League is a criminal conspiracy, only. and, if, in Jordan and Syria, That Is, in the most tolerant countries, a Muslim, is do apostasy for converting to Christianity Himself? Islamists, annul his marriage, and steal, too, the children .. if you, not, remove, the Sharia, to make a real secular state, can not be saved from extermination, all Muslims country (in fact this is what the IMF has designed), Because this is the truth, Muslims today, are the most dangerous criminals all over the planet! in fact, it is not expedient, for Rothschild, his victory, but, the most widespread and more: destruction, so that, the monetary, new cycle parasitic, of banking seigniorage, can last as long as possible.

Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] Book review: To find true persecution, look overseas. To find true persecution, look overseas. Colorado Springs, December 21 (World Watch Monitor) — By Steve Rabey Jesus warned his followers that they would experience persecution, a prediction that was already coming true before the books of the New Testament were completed. Today, Shortt argues, "the greatest curbs on religious freedoms take place in Muslim majority countries." Take Egypt, where Christianity grew deep roots in the centuries before Mohammed. Today, there are more than 10 million Christians among a population of more than 80 million. But Christians... Read full story »
Finally, Istanbul gives Syriac Christians a place to build: a cemetery. Syriacs call it a ploy to pit Christian communities against each other. Istanbul, December 18 (World Watch Monitor) — Three years after a Syrian Orthodox foundation applied to build a church in Istanbul, the Greater Istanbul Municipality has granted them a large plot of land and a building permit. Banner headlines in the Turkish media praised the early-December decision as "a first in the history of the Republic," declaring that never before had Turkey allowed a non-Muslim minority to build an official new house of worship. Stil... Read full story »
 Compass Direct News [murderous criminals, hidden among the nations! kill them all with my own hands!] Likely to lose constitution vote, Egyptian Christians gird for long struggle. Religious freedom will have to be won within Islamic system of laws. Cairo, December 14 (World Watch Monitor) — Politically connected Christians in Egypt give credit to the Muslim Brotherhood for one thing: they can win elections. The Brotherhood got 13 million ordinary Egyptians, many of them poor, rural and illiterate, to the polls in June to vote for their presidential candidate, Mohamed Morsi. Governing has been a different matter. "What is helping us today is that the Muslim Brotherhood and political Islam are not always clever," said Hassan Ismail, secretary ... Read full story »

last night (just 8 hours ago): I have seen my youngest son: to read the Bible, and if my children, they're not too tired?, they remember, always, spontaneously, to read the Bible, before going to bed, (after all, subrogated so, in this way, the absence of a father in their life) ... he was reading chapter 43: the prophet Isaiah! of course, today YHWH, the Holy speaks with love: both unius REI: in v. 8-9, as well as, to his Jewish people: in all the other verses ..
 King of Saudi Arabia - my friend! who might be: so dumb(until, at this point), so as to: transform: in his big friend, more affectionate, as: unius REI,.. in his more: big enemy, ie, UNIUS REI: which YHWH God, today, HE has given to him? Who is: so: silly: so much idiot: from become: turn bad, all good: that: is coming to him? Of course, the Bildenberg Emma Bobino? she would not be so stupid! Because if today unius REI, that: he is just a man: any, of the road [like all: 7 billion people on the planet]: everyone wants him, as a friend, today! ... So who would not want to be friends with unius REI today? and, what will happen when all the governments of the world will be forced to recognize him as unius REI, publicly? yet, it is a real ruin, which, today, there are: in all the world, so many: criminals idiots, that, own, them are not, still, smart as Emma Bonino Bildenberg!

because, I have given you, a good example! [Because we have to think, that the Pharisees: Illuminati IMF: they are so bad, Satanists, and cruel enough to desire the destruction of Israel: and do: World War III (already cited by Albert Pike, to Mazzini, in 1800): that is, they are all Satanists: the will specifically: in mode: intentional, make rise: the empire of Satan in the world? no! the Illuminati are people like us, but totally full of scared!] and if their own: they are the main victims of this mechanism the IMF? and: they are not more able: to be able to stop: this mechanism: of IMF 666: III WW, alone? So who can protect: their lives: and the whole human race? only, a higher power: in all other powers: can!
 BrotherhoodUniversal ha pubblicato un commento 13 ore fa Segnala spam because, I have given you, a good example! [Who can prevent that, the collapse of the: IMF, not: to become: a tragedy without precedent? only: unius Rei could have the power: To do this, rescue, ie: only: a universal power: shared condivise: and more higher: over any other power!, a power: all over the world, a power: which is not never existed, and which could not, never more exist: again! if this: unius REI: can not be created: by love? World War III: it will be inevitable because the war world: is the structure: of the IMF! .. but, this disaster would have been only: an your responsibility, because, I have given you a good example!

if the Illuminati, 666 Pharisees IMF: if they stop the run: forced: inevitable: of IMF-NWO? to save Israel, and FOR, avert: World War III? then: all bank deposits will be disintegrated! 100,000,000 people: die: for heart attack, and, 2 billion people: die of hunger, and other 2 billion people will die: in the inevitable: civil wars and revolutions .. all Enlightened Pharisees: they will all be killed, along with everyone: politicians, and all Masons, and all the rich, that is, first, that, the governments of the world, they can find a solution to the problem --- ANSWER - - so it is much more logical, to thinking can affrontale: world War III: to allow: a new monetary cycle: [paralyzed and devitalizing, based on the currency of the debt, stolen the sovereignty of all nations: that is, seigniorage bank, ie the triumph of Satan over the world] who can BE ABLE TO RISE! after all, who has the power to stop Satan?

I have worked: 1. for four years: [satan-is-faggot. blogspot. com]. of lorenzojhwh. Date of entry 30/mar/2008, Israel Country] 2. for: 8 hours at day: about: 365 days a year .. why? - Why? why? for love of God, and: for love of all: 7. billion: of precious human beings of my time, all the precious creatures made ​​by God YHWH, for "the image and likeness of God", so that none of them is lost! and I, I am only a servant of God like so many! but this is a time much too important! I have worked to reach this moment, for this moment: now, I only today, I can conclude, and: find the political consequences: rational and shared: so universal, of all this mine enormous work

Synnek1 posted a comment 1 hour ago Report spam The exclusion and rejection of God - ANSWER - no! God and unius REI, do not exclude anyone! no matter the seriousness of the misconduct (idolatry, satanism, cannibalism, seigniorage banking, ecc..), but , to all people: must be given the chance to redeem his own life for the last time, for other once again: only! this is the time of salvation, you do not lose touch: with me!

[What is more important for me: unius REI]: lol. you must not think that, I do not discourage, me, but, I can never .. only that, I can not afford: to myself, to be discouraged, because the task of the columns of the Temple, is to not give up! so, we must all be prepared spiritually to withstand all: that: it can be in the world! previous generations have fought, and have sent to us, life in the midst of incredible difficulties, and also, we have a duty to pass: the relay of life for future generations! but the Satanist: he is already dead, he has no children to leave: behind him! Also from this point of view: the activities of the Satanist can be solto: destructive and parasitic: therefore with the atheist Benedetto Croce: I beg all atheists: "save the cultural value: 1. both of symbols, which, civilization Christian! "because the Pharisee IMF wants to cut our roots (Judeo-Christian) in order to make of all: us his predation

[What is more important for me: unius REI]: 1. to stay on this page, and be the educator (the reference point) of all peoples? to protect all people from despair, imminent, that the Pharisee of the IMF, has designed: to destroy Israel. or, 2. to go to Jerusalem and to do, the king of the Jews, to add: my voice, to that, of all the others? 3. but, I do not have a problem with the power, I am already unius REI, and my ministers are deadly: although for me, every life must be preserved, however, the traitors of my Kingdom (accomplices of Satan) must be stopped, somehow!

 [What is more important for me: unius REI]: 4. now, Jesus said: "My kingdom is not of this world!" Jesus said it, so, because he was not a politician, as instead I am! but instead, I am a politician, and my kingdom: it is also, in this world (in my time) .. 5. so will be: always, the demands of political justice: to prevail for me! because, the life of the rich criminal, should, for me, the most precious, of the: innocent poor, that is, his victim? In this way, I have a duty to impose an immediate justice, and my ministers "invisible" will execute, my judgments, it is inevitable, then, that my methods are different from those of God
king Saudi Arabia: King of criminals! 666 DAMN, Satanists, hoes, rats, lizards, spiders, lice, parasites, cannibals, voodoo witches, monsters, aliens, freemasons, demons, evil, halloween, devil, Marduk, Enlightened, sharia, 322: Freemasonry, IMF FED ECB, COCKROACHES, SCORPIONS, globalists, aliens abductions, micro chip, corporations, SNAKE, THEY ARE wAITING FOR ME TO LEAVE: FROM THIS PAGE, IN ORDER TO SHOW UP! but, is the sewer, their world? is all scam fake! but, this is my kingdom, ie universal brotherhood!
 BrotherhoodUniversal ha pubblicato un commento 21 ore fa Segnala spam Saudi Arabia: king of criminals
I'm like Rothschild, I am not intervene, in mode invasive manner in the States, then, why you prefer that parasite 666, usurer, 322 IMF, NWO, aliens abductions of: World War III, which makes you pay even money at interest, instead of: prefer me?

 01/11/2013[another criminal sharia] IRAQ Mgr Sako: torn and violent, Iraq is in an "Arab winter" for Christians and Muslims. The archbishop of Kirkuk slams the use of religion for "political purposes" and the danger of sectarian division of the country. Ten years after the fall of Saddam, the situation is worse and people are "disheartened". He calls on the Church and the next patriarch to be sources of unity, dialogue and a guarantee for the Christian presence in the Middle East. Rome (AsiaNews) - In Iraq, religion plays an essential role but is used for "political purposes". Following the fall of Saddam Hussein's regime, a "sectarian mindset" has set in, pushing communal identity over national unity, this according to Mgr Louis Sako, who spoke to AsiaNews in a long interview about the recent history of Iraq, the Middle East and his country's Christians.

01/12/2013 VIETNAM Carmelite monastery and Church property targeted, archbishop of Hanoi says In a letter to government and municipal authorities, the prelate reiterates legitimate Catholic rights. He condemns the demolition of an historic sacred place whose religious function should be preserved. He appeals to the faithful to pray and defend the Church's "rightful rights". 01/12/2013 KYRGYZSTAN Kyrgyzstan to restrict further religions, boost penalties and limits on worship Kyrgyzstan's State Commission for Religious Affairs and its National Security Committee propose tougher measures to restrict freedom of worship. Activist is concerned the authorities want to raise money at the expense of religious communities, including youth prayer groups.

Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.] The case concerns Nadia Mohamed Ali, a mother of eight children, born Christian, but converted to Islam to marry her husband. After his death, she decides to return to her original religion with her children. The authorities accuse her of having changed names on documents to skip procedure.
Cairo (AsiaNews / Agencies) - The criminal court of Beni Suef (115 km south of Cairo) has sentenced an entire family to prison for converting to Christianity.

Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.] Nadia Mohamed Ali and her children Mohab, Maged, Sherif, Amira, Amir, and Nancy Ahmed Mohamed abdel-Wahab will spend 15 years in prison. Seven other people involved in the case were sentenced to five years in prison. The case of the family of Nadia Ali Mohamed began in 2004 when, after the conversion, she and her children decided to replace their Muslim names on their identity cards with their Christian names and city of residence change. To do this she was aided by seven Registry office employees e. Born Christian, she had changed her religion to marry her husband Mustafa Mohamed Abdel-Wahab. After the man's death in 1991, Nadia decided to return to her religion of origins and to push her seven children to convert. In 2006, one of the boys was arrested by police in an information center in the city of Beni Suef.

Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.]  Suspicious of the young man from the documents he as carrying, where he had changed its name to Bishoy Malak Abdel-Massih, police agents interrogated him for hours until he confessed his conversion to Christianity as desired by the mother. The judges then decide to stop not only the woman, but all of her children and seven clerks from the registration office, responsible for changing the documents. An individuals religious faith is listed in Egyptian identity cards. Christians, converted to Islam for various reasons that attempt to return to the religion to which they belong have enormous difficulty in correcting their names on the documents. This leads many people to forge them, risking prison. The reverse process, ie the transition from Christianity to Islam is not hindered, and in many cases is favored by the very Registry officials.


IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The archbishop of Mosul is dead. Bishop of Arbil: "A heavy Cross for our Church, ahead of Easter". The cause of death is still unknown. The pope's expression of sorrow. Mosul (AsiaNews) - The Chaldean archbishop of Mosul is dead. Archbishop Faraj Rahho was kidnapped last February 29 after the Stations of the Cross. His kidnappers gave word of his death, indicating to the mediators where they could recover the body of the 67-year-old prelate. "It is a heavy Cross for our Church, ahead of Easter", Bishop Rabban of Arbil tells AsiaNews in response to the news. Leaders of the Chaldean Church, including Bishop Shlemon Warduni, brought the body to the hospital in Mosul to ascertain the causes, still unknown, of the archbishop's death.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The funeral will be held tomorrow in the nearby city of Karamles. Archbishop Rahho will be buried near Fr Ragheed, his priest and secretary killed by a terrorist brigade on June 3, 2007, while leaving the church after celebrating Mass. The archbishop had been very sick. He had suffered a heart attack a few years ago, and since then he had needed to take medication every day. The difficult negotiations for his release carried forward over the past 14 days of his kidnapping had immediately raised concern because of the total absence of direct contact with the hostage. The conditions posed by the kidnappers - sources in Mosul tell AsiaNews - in addition to an outrageous ransom on the order of millions of dollars, had also included the provision of weapons and the liberation of Arab prisoners held in Kurdish prisons.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!]The news of Archbishop Rahho's death "profoundly wounds and saddens" the pope, says the director of the Vatican press office, Fr Federico Lombardi. Benedict XVI hopes that "this tragic event may renew once again and with greater force the efforts of all, and in particular of the international community, for the pacification of this greatly tormented country". Three times in recent days, the pope had launched an appeal for the liberation of the bishop. Numerous Muslim leaders had also spoken out for the prelate's release, both Sunnis and Shiites, in Iraq, Lebanon, and Jordan, and also condemned the action as "contrary to Islam". 06/03/2007 20:13 IRAQ A Chaldean priest and three deacons killed in Mosul Fr Ragheed Ganni, 34, was hit by gunfire in front of the Church of the Holy Spirit. Three deacons, who served as his aides, were also killed.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!]Baghdad (AsiaNews) -- An armed group gunned down and killed Fr Ragheed Ganni and three of his aides. The murder took place right after Sunday mass in front of the Church of the Holy Spirit in Mosul where Father Ragheed was parish priest. Sources told AsiaNews that hours later the bodies were still lying in the street because no one dared retrieve them. Given the situation tensions in the area remain high.For some time since the fall of Saddam Hussein Christians have become victims of what amounts to an open campaign of persecution often denounced by Chaldean and Orthodox bishops. Father Ragheed himself had been targeted several times in previous attacks. The Church of the Holy Spirit has also been repeatedly attacked and bombed in the last few years, the last time occurred but a few months ago.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Father Ganni was a great friend of AsiaNews. He had studied in Italy and was fluent in Arabic as well as Italian, French and English. In 2005 he had visited Italy where he gave testimony during the Vigil to Eucharistic Congress in Bari. (Photo: Father Ragheed, first left, participating in a priestly ordination in Mosul). 01/08/2013 17:30 IRAQ. More Christian blood in Mosul, car bomb kills Christian university student The bomb went off in front of a supermarket near the local university. The medical student, who was in his last year of study, was killed instantly. Dozens of other people were hurt in the blast, which caused widespread material damage. The violence, sources tell AsiaNews, is the result of a power struggle between Sunni, Shia and Kurdish groups to divide the country into enclaves.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Mosul (AsiaNews) - More Christian blood was shed today in Mosul, northern Iraq. A Christian university student was in fact killed by a car bomb, a day after the body of a 54-year-old Christian teacher, Shdha Elias, was found, her throat cut. These deaths, involving members of the Christian minority, are an illustration of the rising tensions in the city and across the country as Sunnis, Shias, Arabs, Kurds and Turkmen vye for power and control. Against a backdrop of a Kurdish president, Jalal Talabani, still in poor health after suffering a stroke last month, and persistent political uncertainty, tensions are fast rising. The inability of the central government in Baghdad to cope with terrorist attacks is not helping either. In Mosul, the car bomb exploded this morning in front of a supermarket in al Alamia, near the city's university, local sources told AsiaNews.

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The dead man was Ayyoub Fauzi Auyyoub Al Sheikh, a Christian medical student on his last year of study. Eyewitnesses said he died instantly, and that dozens of people were wounded from the blast, which caused major material damages. For the past two weeks, the atmosphere in the city has been getting worse, the more so since the local administration and the central government in Baghdad have been involved in a tug-of-war. The city's governor, Athil Al Nujjaifi, is a member of an Islamist party close to the Muslim Brotherhood. He is also the brother of Ussama Al Nujjaifi, speaker of the National Assembly. "Sunnis control the cities of Anbar, Diala, Salah addin', Tikrit, Mosul and Kirkuk with Kurdish support," Iraq experts explained. Their alliance is in opposition to Prime Minister Nouri al Maliki, who is a Shia. Their aim is "to divide the country into enclaves."

[IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Minorities are the biggest losers from all this, including Christians who have no power base or group that can defend their interests. Since the US invasion of 2003, which led to the fall of Saddam Hussein, Iraq's Christian community lost more than half of its members. In the case of the Christian teacher, whose body was found yesterday, other anonymous sources said that she "lived alone" and was "an easy target for criminals." For them, she "was probably killed during a robbery." Yesterday, after her body was recovered and prepared, she was buried right away. In the past, Mosul saw other major Christian figures murdered, including abducted Bishop Faraj Rahho, and Fr Ragheed Ganni. (DS)


    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    1 secondo fa

    Isaiah 43.12. I have revealed and saved and proclaimed -> WHO INVENTED THE IMF: seigniorage banking: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? wanted to destroy: all the whole human race! wanted to destroy: the Judeo Christian has absolutely hated the human race, and had no respect for his children, he is the same: that, in 1200, through black magic: 1. gave a body to demons: to make the aliens, and is the same, That, 2. has Achieved: the sheet Shroud: of Turin: to Represent impossible to hope: for ALL the souls of hell! Israel's Only Savior - my YHWH .. LISTEN TO ISRAEL: "THE LORD IS OUR GOD, THE LORD IS ONE" .. TO YOUR TENTS: JACOB, GATHER YOUR: YOUR ARRAYS .. DO NOT MISS YOU, again. against you (HOLOCAUST, Holocaust) again. against: YOUR PRECIOUS CHILDREN EVEN THIS TIME! YOU DO NOT MISS ISRAEL AGAIN, AGAIN: EVEN THIS TIME! HALLELUJAH - GLORY TO GOD FOREVER! - ISAIAH 43

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    29 secondi fa

    Isaiah 43. But now, this is what the Lord says— he who created you, Jacob, he who formed you, Israel: "Do not fear, for I have redeemed you; I have summoned you by name; you are mine. WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? 2. When you pass through the waters, I will be with you; and when you pass through the rivers, they will not sweep over you. When you walk through the fire, you will not be burned; the flames will not set you ablaze.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    1 minuto fa

    Isaiah 43.. But now, this is what the Lord says—3. For I am the Lord your God, the Holy One of Israel, your Savior; I give Egypt for your ransom, Cush[a] and Seba in your stead. 4. Since you are precious and honored in my sight, and because I love you, I will give people in exchange for you, nations in exchange for your life. 5. Do not be afraid, for I am with you; I will bring your children from the east and gather you from the west.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    2 minuti fa

    WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? 6. I will say to the north, 'Give them up!' and to the south, 'Do not hold them back.' Bring my sons from afar and my daughters from the ends of the earth— 7. everyone who is called by my name, whom I created for my glory, whom I formed and made." 8. Lead out those who have eyes but are blind, who have ears but are deaf. 9. All the nations gather together and the peoples assemble. Which of their gods foretold this and proclaimed to us the former things? Let them bring in their witnesses to prove they were right, so that others may hear and say, "It is true."

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    2 minuti fa

    WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? 10. "You are my witnesses," declares the Lord, "and my servant whom I have chosen, so that you may know and believe me and understand that I am he. Before me no god was formed, nor will there be one after me. 11. I, even I, am the Lord, and apart from me there is no savior. 12. I have revealed and saved and proclaimed. I, and not some foreign god among you. You are my witnesses," declares the Lord, "that I am God. 13. Yes, and from ancient days I am he. No one can deliver out of my hand. When I act, who can reverse it?" God's Mercy and Israel's Unfaithfulness

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    3 minuti fa

    WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? 14. This is what the Lord says— your Redeemer, the Holy One of Israel: "For your sake I will send to Babylon and bring down as fugitives all the Babylonians,[b] in the ships in which they took pride. 15. I am the Lord, your Holy One, Israel's Creator, your King." 16. This is what the Lord says, he who made a way through the sea, a path through the mighty waters, 17. who drew out the chariots and horses, the army and reinforcements together, and they lay there, never to rise again, extinguished, snuffed out like a wick: 18. "Forget the former things; do not dwell on the past.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    4 minuti fa

    WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? 19. See, I am doing a new thing! Now it springs up; do you not perceive it? I am making a way in the wilderness and streams in the wasteland. 20. The wild animals honor me, the jackals and the owls, because I provide water in the wilderness and streams in the wasteland, to give drink to my people, my chosen, 21. the people I formed for myself, that they may proclaim my praise. 22. "Yet you have not called on me, Jacob, you have not wearied yourselves for[c] me, Israel. 23. You have not brought me sheep for burnt offerings, nor honored me with your sacrifices. I have not burdened you with grain offerings nor wearied you with demands for incense.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    4 minuti fa

    WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism?. 24. You have not bought any fragrant calamus for me, or lavished on me the fat of your sacrifices. But you have burdened me with your sins and wearied me with your offenses.25. "I, even I, am he who blots out your transgressions, for my own sake, and remembers your sins no more.26. Review the past for me, let us argue the matter together; state the case for your innocence.27. Your first father sinned; those I sent to teach you rebelled against me.28. So I disgraced the dignitaries of your temple; I consigned Jacob to destruction[d] and Israel to scorn.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    6 minuti fa

    Isaiah 43.12. I have revealed and saved and proclaimed - WHO INVENTED THE IMF: banking seigniorage: owl, 666 Marduk Baal 322: freemasonry, and Satanism? wanted to destroy:all the whole human race! wanted to destroy: the Judeo Christian has absolutely hated the human race, and had no respect for his children, he is the same: that, in 1200, through black magic: 1. gave a body to demons: to make the aliens, and is the same, that, 2. has achieved: the sheet Shroud: of Turin: to represent a hope impossible: for ALL the souls of hell! CHI HA INVENTATO IL SATANISMO DEL FMI? ha voluto distruggere: tutto il genere umano! ha voluto distruggere: la civiltà giudeo cristiana: ha odiato in modo assoluto il genere umano, e non ha avuto nessun rispetto per i suoi figli, lui è lo stesso che: nel 1200, attraverso, la magia nera: 1. ha dato un corpo ai demoni: per fare gli alieni, ed è lo stesso, che, 2. ha ottenuto: il lenzuolo sindonico di Torino:

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    20 minuti fa

    Israel's Only Savior -- my JHWH

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    22 minuti fa

    LISTEN TO ISRAEL: "THE LORD IS OUR GOD, THE LORD IS ONE" .. TO YOUR TENTS: JACOB, GATHER YOUr: YOUR ARRAYS .. DO NOT MISS YOU, again. against you (HOLOCAUST, Shoah) again. against: YOUR PRECIOUS CHILDREN EVEN THIS TIME! YOU DO NOT MISS ISRAEL AGAIN, AGAIN: EVEN THIS TIME!! HALLELUJAH - GLORY TO GOD FOREVER! - ISAIAH 43

    KAINXIHD

    KAINXIHD ha pubblicato un commento

    24 minuti fa

    Morning to some night to other, different time zones duh. 8:15 AM

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    27 minuti fa

    [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The archbishop of Mosul is dead. Bishop of Arbil: "A heavy Cross for our Church, ahead of Easter". The cause of death is still unknown. The pope's expression of sorrow. Mosul (AsiaNews) - The Chaldean archbishop of Mosul is dead. Archbishop Faraj Rahho was kidnapped last February 29 after the Stations of the Cross. His kidnappers gave word of his death, indicating to the mediators where they could recover the body of the 67-year-old prelate. "It is a heavy Cross for our Church, ahead of Easter", Bishop Rabban of Arbil tells AsiaNews in response to the news. Leaders of the Chaldean Church, including Bishop Shlemon Warduni, brought the body to the hospital in Mosul to ascertain the causes, still unknown, of the archbishop's death.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    27 minuti fa

    [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The funeral will be held tomorrow in the nearby city of Karamles. Archbishop Rahho will be buried near Fr Ragheed, his priest and secretary killed by a terrorist brigade on June 3, 2007, while leaving the church after celebrating Mass. The archbishop had been very sick. He had suffered a heart attack a few years ago, and since then he had needed to take medication every day. The difficult negotiations for his release carried forward over the past 14 days of his kidnapping had immediately raised concern because of the total absence of direct contact with the hostage. The conditions posed by the kidnappers - sources in Mosul tell AsiaNews - in addition to an outrageous ransom on the order of millions of dollars, had also included the provision of weapons and the liberation of Arab prisoners held in Kurdish prisons.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    27 minuti fa

    [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!]The news of Archbishop Rahho's death "profoundly wounds and saddens" the pope, says the director of the Vatican press office, Fr Federico Lombardi. Benedict XVI hopes that "this tragic event may renew once again and with greater force the efforts of all, and in particular of the international community, for the pacification of this greatly tormented country". Three times in recent days, the pope had launched an appeal for the liberation of the bishop. Numerous Muslim leaders had also spoken out for the prelate's release, both Sunnis and Shiites, in Iraq, Lebanon, and Jordan, and also condemned the action as "contrary to Islam". 06/03/2007 20:13 IRAQ A Chaldean priest and three deacons killed in Mosul Fr Ragheed Ganni, 34, was hit by gunfire in front of the Church of the Holy Spirit. Three deacons, who served as his aides, were also killed.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    27 minuti fa

    [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!]Baghdad (AsiaNews) -- An armed group gunned down and killed Fr Ragheed Ganni and three of his aides. The murder took place right after Sunday mass in front of the Church of the Holy Spirit in Mosul where Father Ragheed was parish priest. Sources told AsiaNews that hours later the bodies were still lying in the street because no one dared retrieve them. Given the situation tensions in the area remain high.For some time since the fall of Saddam Hussein Christians have become victims of what amounts to an open campaign of persecution often denounced by Chaldean and Orthodox bishops. Father Ragheed himself had been targeted several times in previous attacks. The Church of the Holy Spirit has also been repeatedly attacked and bombed in the last few years, the last time occurred but a few months ago.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    28 minuti fa

    [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Father Ganni was a great friend of AsiaNews. He had studied in Italy and was fluent in Arabic as well as Italian, French and English. In 2005 he had visited Italy where he gave testimony during the Vigil to Eucharistic Congress in Bari. (Photo: Father Ragheed, first left, participating in a priestly ordination in Mosul). 01/08/2013 17:30 IRAQ. More Christian blood in Mosul, car bomb kills Christian university student The bomb went off in front of a supermarket near the local university. The medical student, who was in his last year of study, was killed instantly. Dozens of other people were hurt in the blast, which caused widespread material damage. The violence, sources tell AsiaNews, is the result of a power struggle between Sunni, Shia and Kurdish groups to divide the country into enclaves.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    28 minuti fa

    [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Mosul (AsiaNews) - More Christian blood was shed today in Mosul, northern Iraq. A Christian university student was in fact killed by a car bomb, a day after the body of a 54-year-old Christian teacher, Shdha Elias, was found, her throat cut. These deaths, involving members of the Christian minority, are an illustration of the rising tensions in the city and across the country as Sunnis, Shias, Arabs, Kurds and Turkmen vye for power and control. Against a backdrop of a Kurdish president, Jalal Talabani, still in poor health after suffering a stroke last month, and persistent political uncertainty, tensions are fast rising. The inability of the central government in Baghdad to cope with terrorist attacks is not helping either. In Mosul, the car bomb exploded this morning in front of a supermarket in al Alamia, near the city's university, local sources told AsiaNews.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    29 minuti fa

    [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] The dead man was Ayyoub Fauzi Auyyoub Al Sheikh, a Christian medical student on his last year of study. Eyewitnesses said he died instantly, and that dozens of people were wounded from the blast, which caused major material damages. For the past two weeks, the atmosphere in the city has been getting worse, the more so since the local administration and the central government in Baghdad have been involved in a tug-of-war. The city's governor, Athil Al Nujjaifi, is a member of an Islamist party close to the Muslim Brotherhood. He is also the brother of Ussama Al Nujjaifi, speaker of the National Assembly. "Sunnis control the cities of Anbar, Diala, Salah addin', Tikrit, Mosul and Kirkuk with Kurdish support," Iraq experts explained. Their alliance is in opposition to Prime Minister Nouri al Maliki, who is a Shia. Their aim is "to divide the country into enclaves."

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    29 minuti fa

    [IRAQ: Sharia horror: Saudi Arabia Imperialism: christians 1200.000, with Saddam, today: 200.000!] Minorities are the biggest losers from all this, including Christians who have no power base or group that can defend their interests. Since the US invasion of 2003, which led to the fall of Saddam Hussein, Iraq's Christian community lost more than half of its members. In the case of the Christian teacher, whose body was found yesterday, other anonymous sources said that she "lived alone" and was "an easy target for criminals." For them, she "was probably killed during a robbery." Yesterday, after her body was recovered and prepared, she was buried right away. In the past, Mosul saw other major Christian figures murdered, including abducted Bishop Faraj Rahho, and Fr Ragheed Ganni. (DS)

    liiiilliiiil

    liiiilliiiil ha pubblicato un commento

    38 minuti fa

    埃及,沙特帝国主义[2013年1月14日的恐怖伊斯兰教]埃及:15年在监狱中的母亲和七个孩子,皈依基督教此案涉及纳迪娅·穆罕默德·阿里,八个孩子的母亲,出生基督教,但改信伊斯兰教她的丈夫结婚。他去世后,她决定回到她和她的孩子的原始宗教。当局指责她改了个名字的文件,跳过程序。开罗(亚洲新闻 /通讯社) - 刑事法院(开罗以南115公里的贝尼苏韦夫)判处整个家庭监狱皈依基督教。

    liiiilliiiil

    liiiilliiiil ha pubblicato un commento

    38 minuti fa

    埃及,沙乌地帝国主义[2013年1月14日的恐怖伊斯兰教]埃及:15年在监狱中的母亲和七个孩子,把他作为承载,在那里他了更名为Bishoy的基督教]可疑的年轻男子从文件。马拉克·阿卜杜勒·Massih,警方人员询问了他几个小时,直到他承认他皈依基督教的母亲所期望的。法官决定停止不仅是女人,但她的孩子和7的登记办公室文员,负责改变的文件。个人对宗教信仰的上市,在埃及的身份证。基督徒皈依伊斯兰教,由于种种原因,试图返回到宗教,他们属于哪家有巨大的困难,纠正他们的名字的文件。这导致很多人伪造,冒着监狱。相反的过程,即从基督教到伊斯兰教的过渡,不妨碍,在很多情况下是非常的书记官处官员的青睐。

    liiiilliiiil

    liiiilliiiil ha pubblicato un commento

    39 minuti fa

    埃及,沙特帝国主义[2013年1月14日的恐怖伊斯兰教]埃及:15年在监狱中的母亲和七个孩子,转换为基督教] Nadia和她的孩子们,马吉德·穆罕默德·阿里Mohab,谢里夫,阿米拉,阿米尔和南希·艾哈迈德穆罕默德·阿卜杜勒 - 瓦哈卜将花费15年的监禁。七,其他人涉案人员分别被判处5年徒刑。阿里·穆罕默德·纳迪亚的家庭的情况下,开始在2004年的时候,在转换后,她和她的孩子决定他们的身份证,以取代他们的穆斯林名字与他们的基督教的名称和城市的居住变化。要做到这一点,她是7个登记处员工Ë出生于基督教的帮助下,她改变了她嫁给她的丈夫穆斯塔法·穆罕默德·阿卜杜勒 - 瓦哈卜的宗教。纳迪亚人的死亡在1991年后,决定回到她的宗教起源和她的七个孩子推到转换。 2006年,城市贝尼苏韦夫在信息中心的一个男孩被警方逮捕。

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    40 minuti fa

    Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.] The case concerns Nadia Mohamed Ali, a mother of eight children, born Christian, but converted to Islam to marry her husband. After his death, she decides to return to her original religion with her children. The authorities accuse her of having changed names on documents to skip procedure. Cairo (AsiaNews / Agencies) - The criminal court of Beni Suef (115 km south of Cairo) has sentenced an entire family to prison for converting to Christianity.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    40 minuti fa

    Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.] Nadia Mohamed Ali and her children Mohab, Maged, Sherif, Amira, Amir, and Nancy Ahmed Mohamed abdel-Wahab will spend 15 years in prison. Seven other people involved in the case were sentenced to five years in prison. The case of the family of Nadia Ali Mohamed began in 2004 when, after the conversion, she and her children decided to replace their Muslim names on their identity cards with their Christian names and city of residence change. To do this she was aided by seven Registry office employees e. Born Christian, she had changed her religion to marry her husband Mustafa Mohamed Abdel-Wahab. After the man's death in 1991, Nadia decided to return to her religion of origins and to push her seven children to convert. In 2006, one of the boys was arrested by police in an information center in the city of Beni Suef.

    kingIsraelUniusREI

    kingIsraelUniusREI ha pubblicato un commento

    40 minuti fa

    Egypt, saudi imperialism [ 01/14/2013 horror sharia ] EGYPT: 15 years in prison for mother and seven children, converts to Christianity.] Suspicious of the young man from the documents he as carrying, where he had changed its name to Bishoy Malak Abdel-Massih, police agents interrogated him for hours until he confessed his conversion to Christianity as desired by the mother. The judges then decide to stop not only the woman, but all of her children and seven clerks from the registration office, responsible for changing the documents. An individuals religious faith is listed in Egyptian identity cards. Christians, converted to Islam for various reasons that attempt to return to the religion to which they belong have enormous difficulty in correcting their names on the documents. This leads many people to forge them, risking prison. The reverse process, ie the transition from Christianity to Islam is not hindered, and in many cases is favored by the very Registry officials.

イスラエルに聞く: "主はわれわれの神で、主は、唯一の主である" ..あなたの天幕へ:ジェイコブ、あなたの情報を収集:アレイを..もう一度、あなたをお見逃しなく。再び(ホロコースト、ショアー)あなたに対して。対策:あなたの貴重​​な子供でも、この時間!あなたは再び、もう一度イスラエルをお見逃しなく:EVEN、この時間を!
HALLELUJAH - 永遠に神に栄光! - イザヤ書43
エジプトナチは、信教の自由に違反した。違反した、自由意志!すべてのイスラム教徒は、今のところ、全てが、殺されなければならない(MUST)、カットオフ!この結論に、IMFが666を働いたということでした! IEのは、イスラム教徒はすべてサラフィーのイスラムであり、したがって、彼らはナチスより悪い! EGITTOナチ。
 コンパスダイレクトニュース[国家間隠さ残忍な犯罪者!私自身の手でそれらすべてを殺す!]。国際的な軍事介入とマリ上昇でお願い致します。北朝鮮に追い詰め、キリスト教徒がイスラム教徒サウスの進歩を恐れる。ロンドン、1月15日(ワールドウォッチモニタ) - フランス軍は南に北にある彼らの基地からイスラム主義の前進を止めることを目指して、マリ共和国の軍事作戦を開始した。フランスの介入は空爆で1月11日(金曜日)で開始し、前日にイスラム教徒によって占有がこんなに可愛いわけのcental町の制御を取り戻すためにマリの軍を可能にした。それ以来、フランスの戦闘機は、他の場所で北のトンブクトゥ、ガオとでイスラム主義の立場を爆撃されています。の半分以上...全文を読む»
 コンパスダイレクトニュース[国家間隠さ残忍な犯罪者!私自身の手でそれらすべてを殺す]コロンビア:脅威も後に殺さ殺害伝道師の未亡人。 3 ELNのゲリラの行動によって孤児、死の脅迫は継続しています。 、1月9日(ワールドウォッチモニタ) - 民族解放軍(ELN)のゲリラが、過激派は彼らの脅威に良好なものと、殺害伝道師の妻に報告して北東コロンビアの揮発性アラウカ部門で彼女の家を放棄する彼らの最初の需要を送った4ヶ月後ドアを開けて近い筋、迫害キリスト教徒省。家族の牧師は未亡人アリシアCastillaの家で夜の祈りを終えた2013年1月7日(月曜日)に、暗殺者は家に入り、彼女のワットに発砲し...全文を読む»
コンパスダイレクトニュース[国家間隠さ残忍な犯罪者!私自身の手でそれらすべてを殺す!]アフリカは最悪の迫害者のワールドウオッチリストに上昇します。アラブの春には、過激派イスラム運動を支援します。ワシントンD.C.、1月8日(ワールドウォッチモニタ) - キリスト教は過去の世紀の間最速を広げるアフリカは、今のキリスト教徒弾圧が最速広がっている領域であり、新しい報告書は述べている。 2歳のアラブの春は北アフリカで独裁を倒したが、それはまた、火曜日放出回ワールドウォッチリストによると、キリスト教徒の数百人が死亡し、数千人を危険にさらしている過激派イスラム運動を通電しています。オープンドアーズインターナショナル、環境省リスト、...全文を読む»
コンパスダイレクトニュース[国家間隠さ残忍な犯罪者!私自身の手でそれらすべてを殺す]ナイジェリア - !新年の虐殺の前夜に殺さ30キリスト教徒。二つボルノステート攻撃 "ターゲット"キリスト教徒、それぞれが15を殺す。ロンドン、1月7日(ワールドウォッチモニタ) - 30人が北東部ナイジェリアで、先に新年の武装した男たちによって行われ、2つの別々の攻撃で殺された。 15人が武装した男たちがマイドゥグリ近くChibok外Kyachi村で教会の礼拝を襲撃日曜日30日に発生した単一の攻撃で殺された。モハメッドKanar、消防防災庁(NEMA)のための地域のコーディネーターによると、被害者が攻撃者によって射殺された。 ...全文を読む»
 コンパスダイレクトニュース[国家間隠さ残忍な犯罪者!私自身の手でそれらすべてを殺す!]中国のキリスト教徒は、インターネットの機会をつかむ。迫害に出て話すことによって検閲でも挑戦し、信仰の共有。ロンドン、12月31日(ワールドウォッチモニタ) - 中国のキリスト教徒はWeibo、中国の巨大な、状態調節、ソーシャルネットワーク上で自分たちの信仰を共有している - といくつかの宗教的迫害に反対して話すことで、検閲に挑戦し始めている。クリスチャンバンドレインボーの中国の同等に登場してくるときに "Xファクター、"キリスト教徒は、彼らの音楽がより多くの中国に達する可能性があるので、バンドのための票を獲得するためにソーシャルネットワーキングに転じた。数日以内に、票の数千は、R.のために掲載されていた..全文を読む»
 コンパスダイレクトニュース[国家間隠さ残忍な犯罪者!私自身の手でそれらすべてを殺す!]。武装集団がナイジェリアの12クリスマスイブの礼拝者を殺す。ボコハラムが疑われる。ポチスクム、12月25日(ワールドウォッチモニタ) - UPDATEは:2つの別々の攻撃では、武装集団が撃たれ、クリスマスイブサービスのため集まっていたkilled12参拝。一つはYobeの北東の強風ナイジェリアの状態でattackoccurred。死者の中にニュースの報道によると、教会の牧師であった。 2回目の攻撃はバプテストchurchinマイドゥグリ、ボルノ州の州都で発生した。ワールドウォッチMonitorはthekillings.Readフルストーリーの初期報道のassemblea検挙にStorify使用しています»
コンパスダイレクトニュース[国家間隠さ残忍な犯罪者!すべて私自身の手でそれらを殺す]書評:真の迫害を見つけるには、海外に求める。本当の迫害を見つけるには、海外に求める。コロラドスプリングス、12月21日(ワールドウォッチモニタ) - スティーブRabeyイエスによって、彼らは迫害、すでに新約聖書の書籍が完了した前にtrueに来ていた予測を経験するだろうと彼の信奉者に警告した。今日、ショートは "宗教の自由に最大の縁石はイスラム教徒が多数の国々で行われています。"と主張キリスト教はモハメッド前世紀に深く根を成長エジプトを取る。今日では、8000万以上の人口のうち、1000万人以上のキリスト教徒が存在します。しかし、キリスト教徒...全文を読む»
墓地:最後に、イスタンブールは、シリアのキリスト教徒を構築するための場所を提供します。 Syriacsはお互いにキリスト教共同体を戦わせるために策略を呼び出す。イスタンブール、12月18日(ワールドウォッチモニタ) - イスタンブールの教会を構築するために適用されたシリア正教会基盤後3年間は、大イスタンブール市は、彼らに土地と建築許可の大きなプロットを付与している。トルコのメディアのバナーの見出しはこれまでにないトルコは、非イスラム教徒の少数派が礼拝の公式新しい家を建てることができたことを宣言し、 "共和国の歴史の中で最初の"早ければ、12月の決定を賞賛した。 STIL ...全文を読む»
 コンパスダイレクトニュース[国家間隠さ残忍な犯罪者!私自身の手でそれらすべてを殺す!]憲法の票を失う可能性、エジプトのキリスト教徒の長い闘いのために身構える。宗教の自由は法律のイスラムのシステム内で獲得しなければならないでしょう。カイロ、12月14日(ワールドウォッチモニタ) - エジプトにおける政治的に接続されたキリスト教徒は一つのことをムスリム同胞団に信用を与える:彼らは選挙に勝つことができます。同胞団は彼らの大統領候補、モハメドMorsiに投票する6月のポールに、それらの多くは、貧しい農村部や文盲1300万普通のエジプト人を、得た。理事は別の問題であった。 "何が今日の私たちを支援していると、ムスリム同胞団と政治的イスラムは常に賢いではないということです"と、ハッサンイスマイル、秘書が言った...全文を読む»

昨夜(ちょうど8時間前):私は私の最年少の息子見ています:聖書を読むために、私の子供たちは、彼らはあまりにも疲れていないのであれば、彼らが聖書を読むために、自発的に、常に覚えて、寝る前に? (結局のところ、彼らの生活の中で父親の不在は、このようにしますので、代位)...預言者イザヤ:彼は第43章を読んでいました!両方unius REI:もちろん、今日、YHWHは、神聖な愛をもって話す対8-9と同様、彼のユダヤ人の人々に:他のすべての詩の..
 サウジアラビアのキング - 私の友人!誰が次のようになります。変換:〜となるように、(まで、この時点では)ので、口のきけない彼の大きな友人、それ以上の愛情のように:unius REI、..大きな敵、すなわちUNIUS REI:彼以上にYHWHの神、今日、彼は彼に与えられたのか?誰ですか:そう:愚か:そんなに馬鹿:すべての良い、悪いターン:になることから:彼に来ている?もちろん、Bildenbergエマボビノ?彼女はとても愚かではない!今日unius REIの場合があるため、その:任意の、道路の[すべてのように:地球上で70億人]:彼はただの人間であり、誰もが今日、友人として、彼を望んでいる! ...だから誰が今日unius REIと友達になりたいとは思わないでしょう?そして、世界のすべての政府が公的に、unius REIとして彼を認識するように強制されたときに何が起こるのだろうか?まだ、それは、ありますが、今日は本物の廃墟である:すべての世界では、非常に多くの:犯罪者の馬鹿は、自分自身のことを、彼らはまだ、エマBonino Bildenbergとしてスマートではありません!

なぜなら、私は、良い例を与えている!イルミナティ国際通貨基金(IMF):彼らはとても、悪い悪魔、イスラエルの破壊を望んでいるのに十分残酷です:私たちはパリサイ人たちがいること、考えなければならない[ので以下を実行してください。第三次世界大戦(すでに1800年に、マッツィーニに、アルバート·パイクが引用した):つまり、彼らはすべての悪魔のとおりです具体的には以下となります。モード:世界のサタンの帝国:意図的に、立ち上がりを作る?ない!イルミナティは、私たちのような人ですが、怖がっての完全フル]と自分の場合:彼らはこの機構IMFの主な犠牲者となっている?と:彼らはより多くのことができません。停止できるようにする:このメカニズム:国際通貨基金(IMF)の666:III WW、単独で?自分たちの生活を:だから誰が守ることができると全人類?唯一、高い電力:他のすべての力では:することができます!
 BrotherhoodUniversalヘクタールpubblicato国連commento 13鉱石FA Segnalaスパムなぜなら、私は、良い例を与えている! [Whoのを防ぐことができ、崩壊:国際通貨基金(IMF)、ではない:なるために:前例のない悲劇?のみこれを行うには、救出、すなわち:uniusレイパワーを与える可能性がありますのみ:ユニバーサル電源:共有ライブラリ以下:より高い:他の電力以上、電源:世界中の、パワー:ない決して存在しなかった、そして、より多くの決して存在しないことができなかった:再び! unius REI::この場合は作成することはできません:愛に?第三次世界大戦:国際通貨基金(IMF):構造体である:戦争の世界はので、それは避けられないでしょう! ..しかし、この災害だけだっただろう:あなたの責任は、私はあなたに良い一例を与えているので!

イルミナティ、666パリサイIMFの場合:強制:避けられない:彼らは実行を停止した場合、IMF-NWOの?イスラエルを救うため、そして回避、ために:第三次世界大戦?その後:すべての銀行預金が崩壊されます!億人の心臓発作のために、そして、20億人:死ぬ餓死、および他の20億人が死ぬ:不可避で:市民戦争と革命..は、まず、世界の政府は、彼らが問題の解決策を見つけることができるされている政治家、そしてすべての石工、すべての豊かな、---回答:すべての啓発されたパリサイ人たち:彼らはすべての皆さんと一緒に、殺される - そう、それははるかに論理的、思考することができますaffrontaleにある:第三次世界大戦:許可する:新しい金融サイクル:[麻痺し、すべての国の主権を盗まれた、債務の通貨に基づいて、無気力にする:それは、通貨発行益です銀行は、世界中でサタンの勝利をIE]上昇することができることができる人!結局、誰がサタンを停止する力を持っている?

私が働いている:1。 4年間:[サタン-IS-ファゴット。 Blogspotの。 com]は。 lorenzojhwhの。エントリー30/mar/2008日、イスラエル国] 2。用:一日8時間:約:365日..なぜですか? - なぜですか?なぜですか?神の愛のために、と:すべての愛のために:7。億ドルは:私の時間の貴重な人間で、 "神の似姿"の神YHWHによって行われたすべての貴重な生き物が、ので、それらのどれもが失われることはありません!そして私は、私は非常に多くのように、神の唯一のしもべです!しかし、これはあまりにも重要な時間です​​!私はこの瞬間のために、この瞬間に到達するために取り組んできました今、私は今日だけは、私は結論付けている、とすることができます。政治的帰結を見つける:合理的かつ共有:ので、普遍的な、すべてのこの巨大な鉱山の仕事

答え - は - no Synnek1はスパム神の排除と拒絶反応を報告するコメント1時間前に投稿!神とunius REIは、誰を排除するものではありません!どんなに不祥事の深刻さ(偶像崇拝、悪魔主義、共食い、シニョレッジ、銀行、ECC ...)、しかし、すべての人々には:もう一度、他のために、最後の時間のための彼自身の人生を償還する機会を与えられていないされている必要がありますのみ!これは救いの時間です、あなたはタッチを失うことはありません:私と一緒に!

[私にとってより重要である何:unius REI]:笑。あなたは、私は、私を思いとどまらないと思ってはいけません、しかし、私は決してすることができます..唯一のことは、私は余裕がないこと:自分自身に、お勧めできないことに、神殿の列のタスクは、あきらめないことであるので!そう、我々はすべてのすべてに耐えるように精神的に準備する必要があります:それは世界になることができますように!前の世代が戦ってきた、と私たちに送信されました、信じられないほどの困難の真っ只中での生活、また、私たちは渡す義務があります将来の世代のための生命のリレーを!しかし、悪魔主義者:彼の後ろに:彼はすでに死んでいる、彼が残して子供を持たない!また、このような観点から:破壊と寄生:サタニストの活動がsoltoすることができるので無神論者ベネデット·クローチェと:私はすべての無神論を請う: "文化的価値を保存します。1シンボルの両方、これは、キリスト教の文明!"パリサイ人IMFはすべてのようにするために私たちのルーツ(ユダヤ·キリスト教)をカットしたいので:私たち彼の捕食

[何が私にとってより重要である:unius REI]:1。このページに滞在し、すべての人々の教育​​者(基準点)ことですか?差し迫った、絶望からすべての人々を保護するために、国際通貨基金(IMF)のパリサイ人という、設計しました:イスラエルを破壊する。または、2。エルサレムに行くことと行うことは、ユダヤ人の王は、追加するには:私の声が、それには、すべての他のもの? 3。しかし、私は電源に問題を持っていない、私はすでにunius REI、わたしの閣僚は致命的です:私のために、すべての生命を維持する必要があるが、しかし、私の王国(サタンの共犯)の裏切り者を停止する必要があり、どうにかして!

 [何が私にとってより重要である:unius REI]:4。今、イエスは言った: "私の王国はこの世のものではありません!"彼は政治家ではなかったので、イエスは私が代わりとして、ので、それを言った!その代わりに、私は政治家、わたしの王国:それは、この世界では、またです(私の時間で).. 5。ので、次のようになりますいつも、政治的正義の要求:私のために勝つために!なぜなら、豊かな犯罪者の生活が、万一、私のための、最も貴重な:無実の貧しい人々、それは、彼の被害者ですか?このように、私は即座に正義を課す義務がある、と私の閣僚は "見えない"私の方法は、神のものと異なっていること、それから、それは避けられないが、、私の判断が実行されます
王サウジアラビア:犯罪者の王! 666くそー、悪魔主義、くわ、ネズミ、トカゲ、クモ、シラミ、寄生虫、人食い、ブードゥー教の魔女、モンスター、エイリアン、フリーメーソン、鬼、悪、ハロウィン、悪魔、マルドゥク、悟り、シャリア、322:フリーメイソンは、国際通貨基金(IMF)、FED、ECB MEが帰宅する、ゴキブリ、サソリ、グローバリスト、エイリアンによる誘拐、マイクロチップ、企業、ヘビ、彼らは待っている:このページから、表示させるために!しかし、下水道、彼らの世界ですか?すべての詐欺偽です!しかし、これは私の王国、すなわち普遍的な兄弟愛です!
 BrotherhoodUniversalヘクタールpubblicato国連commento 21鉱石FA Segnalaスパムサウジアラビア:犯罪者の王
あなたもお金を払うなり、第三次世界大戦、:あなたはその寄生虫666、高利貸し、322 IMFは、NWOのエイリアンによる誘拐を好む、なぜ私はロスチャイルドのように、私は、その後、米国内モード侵襲的に、介入していないです金利ではなく、:私を好きですか?

 2013年1月11日[別の刑事シャリア]イラクMGRの佐古:破れや暴力、イラクは、キリスト教徒やイスラム教徒のための "アラブの冬"になっています。キルクークの大司教は "政治的目的"のために宗教を利用し、国の宗派間の分裂の危険を叩きつけ。十年サダムの崩壊後、状況は悪化していると人々は "がっかり"されています。彼は教会と団結、対話と中東でのキリスト教の存在のための保証の源となるために次の家長で呼び出します。ローマ(AsiaNews) - イラクでは、宗教が重要な役割を果たしているが、 "政治的目的"のために使用されます。サダム·フセイン政権崩壊後、 "宗派の考え方は、"このイラクの最近の歴史についての長いインタビューでAsiaNewsに話を聞いたMGRのルイ佐古、中東によると、国家統一の上に共同体のアイデンティティを押す、に設定していると彼の国のキリスト教徒。

2013年1月12日ベトナムカルメル会修道院と教会の財産は、ターゲット、ハノイの大司教は、政府や自治体当局への手紙の中で、高位聖職者が正当なカトリック教徒の権利を改めて述べています。彼は宗教的な機能に保存されるべき歴史的聖地の解体を非難します。彼は教会の "正当な権利"を守るために祈り、忠実に訴える。 2013年1月12日キルギスキルギスは信仰の自由を制限する厳しい措置を提案し、さらに宗教、ブースト罰則や宗務の礼拝キルギスタンの国家委員会の限界とその国家安全保障委員会を制限する。活動家は、当局が青少年の祈りのグループを含む宗教的なコミュニティを犠牲にして資金を調達したい懸念している。

エジプト、サウジアラビアの帝国主義は[2013年1月14日ホラーシャリア]エジプト:母親と7子供のための刑務所で15年には、キリスト教に変換]のケースはナディアモハメド·アリ、キリスト教が生まれ8人の子供の母親を、、に関するものですが、イスラム教に改宗した。夫と結婚する。彼の死の後で、彼女は彼女の子供を持つ彼女の元の宗教に戻すことにしました。当局は、この手順をスキップするための文書に変更後の名前を持って彼女を非難している。
カイロ(AsiaNews /エージェンシー) - ベニスエフの刑事裁判所(カイロから南に115km離れたロケーション)は、キリスト教への変換のための刑務所に家族全員を宣告しました。

エジプト、サウジアラビアの帝国主義は[2013年1月14日ホラーシャリア]エジプト:母親と7子供のための刑務所で15年には、キリスト教に変換]ナディアモハメド·アリと彼女の子供たちMohab、Maged、シェリフ、アミラ、アミール、ナンシー·アフメド·モハメド。アブデルWahabは刑務所に15年間を過ごすことになります。事件に関わった他の七人は懲役5年の判決を言い渡された。変換後に、彼女と彼女の子供たちは、クリスチャンネームと居住地の変更の都市で彼らのアイデンティティカード上のイスラム教徒の名前に変更することを決定したときに、ナディアアリモハメドファミリーの場合は、2004年に始まった。これを行うには彼女が7登記所の従業員の電子によって助けられた。クリスチャン生まれ、彼女は彼女の夫ムスタファ·モハメド·アブドル - Wahabと結婚する彼女の宗教を変えていた。 1991年には男性の死後、ナディアは起源の彼女の宗教に戻ることと変換するために彼女の七人の子供をプッシュすることを決めた。 2006年には、男子の1はベニスエフ市内のインフォメーション·センターで警察に逮捕されました。

エジプト、サウジアラビアの帝国主義は[2013年1月14日ホラーシャリア]エジプト:母親と7子供のための刑務所で15年には、キリスト教に変換]の文書から、若い男の不審な彼はBishoyに社名を変更した場合には、帳簿として彼。母が望むように、彼はキリスト教への改宗を告白するまでMalakアブデルMassih、警察のエージェントは、時間のために彼を尋問した。裁判官は、次に女性が、ドキュメントの変更を担当する登録事務所から彼女の子供と7店員のすべてだけでなく、を停止することを決定。個人の信仰はエジプトIDカードに記載されています。彼らが所属する宗教に戻ろうと様々な理由でイスラム教に改宗したキリスト教徒は、文書に自分の名前を修正するのに膨大な難しさを持っています。これは、刑務所を危険にさらして、多くの人々がそれらを偽造につながる。逆のプロセスでは、キリスト教からイスラム教への移行、すなわち阻害されない、多くの場合、非常にレジストリ職員で愛用されています。


イラク:シャリアホラー:サウジアラビア帝国主義:サダムとキリスト教徒1200.000、今日:200.000]モスル大司教が死んでいる。アルビルのビショップ: "私たちの教会のために重い十字架、復活祭の先駆け"。死の原因はまだ不明です。悲しみの法王の表現。モスル(AsiaNews) - モスルのカルデア大司教は死んでいる。大司教Faraj Rahhoは十字架の道行きの後に最後の2月29日拉致された。彼の誘拐犯は、彼らが67歳の高位聖職者の身体を回復することができるメディエーターに示すことは、彼の死の知らせを与えた。 "それは先にイースターの、私たちの教会のために重い十字架である"、アルビルの司教Rabbanはニュースに反応してAsiaNewsに指示します。ビショップShlemon Warduni含むカルデア教会の指導者たちは、大司教の死のまだ未知の原因を、確かめるためにモスルの病院に身体を持って来た。

[イラク:シャリアホラー:サウジアラビア帝国主義:サダムとキリスト教徒1200.000、今日:200.000]葬儀がKaramlesの近くの街で明日開催されます。大司教は非常に病気だったミサを祝った後、教会を残しながら、大司教RahhoはFR Ragheed、2007年6月3日のテロ旅団に殺され、彼の司祭と秘書の近くに埋葬されます。彼は数年前に心臓発作を起こしていたし、それ以来、彼は毎日薬を服用する必要があった。彼の解放のための困難な交渉が直ちにため人質との直接接触の合計不在の懸念を提起していた彼の誘拐の過去14日間の繰越。誘拐犯によってもたらされる条件 - ソースモスルではAsiaNewsを伝える - 何百万ドルものオーダーの法外な身代金に加えて、武器の提供やクルドの刑務所で開催されたアラブ人の囚人の解放が含まれていた。

[イラク:シャリアホラー:サウジアラビア帝国主義:サダムとキリスト教徒1200.000、今日:200.000] Rahho大司教の死 "深く傷と悲しく"のニュース法王、バチカンプレスオフィスのディレクター、神父フェデリコ·ロンバルディ氏は述べています。ベネディクト16世は "この悲劇的な出来事が再び、この大いに苦しめ国の宣撫のためのすべての努力、そして国際社会の、特に大きな力で更新することができる"ことを期待している。最近三回は、法王が司教の解放のためのアピールを開始した。多数のイスラム教徒の指導者たちはまた、イラク、レバノン、ヨルダンでは、高位聖職者の釈放のためにスンニ派とシーア派の両方を話され、また、 "イスラムに反する"として行動を非難していた。 2007年6月3日20時13分イラクカルデア司祭とモスル神父Ragheed Ganni、34で殺さ3助祭は、聖霊教会の前で銃撃に襲われた。彼の側近を務めた三執事も、殺された。

[イラク:シャリアホラー:サウジアラビア帝国主義:サダムとキリスト教徒1200.000、今日:200.000!]バグダッド(AsiaNews) - 武装集団に射殺とFr Ragheed Ganniを殺害し、側近の3。殺人は父Ragheedが教区司祭であったモスルで聖霊教会の正面に日曜日マス後に行われた。ソースは誰もそれらを取得しないため、あえて時間後に遺体がまだ道に横になったことAsiaNewsに語った。地域の状況の緊張が残るhigh.For与えフセインキリスト教徒の秋以降、いくつかの時間は、しばしばカルデアと正教会の司教によって非難迫害のオープンキャンペーンに何金額の犠牲者となっています。父は自身が以前の攻撃で複数回狙われていたRagheed。聖霊教会も繰り返し攻撃し、ここ数年で爆撃された、最後の時間が発生しましたが、数ヶ月前。

[イラク:シャリアホラー:サウジアラビア帝国主義:サダムとキリスト教徒1200.000、今日:200.000]父GanniはAsiaNewsの偉大な友人だった。彼はイタリアで学び、アラビア語に堪能なだけでなく、イタリア語、フランス語、英語でした。彼はバーリの聖体議会への祈りの間に証言をしたところ2005年に彼はイタリアを訪れていた。 (写真:父がモスルで聖職者の叙階に参加して、まず左から、Ragheed)。 2013年1月8日午後5時30分イラク。モスルでもっとキリスト教の血、自動車爆弾は、爆弾が地元の大学近くのスーパーの前で消えたキリスト教系の大学の学生を殺す。研究の彼の最後の年にあった医学生は、即死した。他の数十人は、広範な材料の損傷の原因となった爆発で怪我をしました。暴力、ソースAsiaNewsを伝えるには、飛び地に国を分割するスンニ派、シーア派とクルド人グループ間の権力闘争の結果である。

[!イラク:シャリアホラー:サウジアラビア帝国主義:サダムとキリスト教徒1200.000、今日:200.000]モスル(AsiaNews) - その他キリスト教の血がモスル、イラク北部で今日流された。キリスト教系の大学の学生が自動車爆弾によって殺害され、実際にあった、54歳のクリスチャンの先生、Shdhaエリアスの本体の後の日は、彼女の喉カットを発見された。キリスト教の少数のメンバーが関与するこれらの死亡例は、パワーとコントロールのためにスンニ派、シーア派、アラブ人、クルド人とトルクメンvyeとして市内で、全国の高まる緊張のイラストです。クルドまだストローク先月に苦しんで後に体調不良で社長、ジャラル·タラバニ、および永続的な政情不安を背景に、緊張が速く上昇している。テロ攻撃に対処するため、バグダッドの中央政府の無能のどちらか支援されていません。モスルでは、自動車爆弾がアルカイダAlamiaのスーパーマーケットの前で今朝爆発し、市内の大学の近くに、地元の源はAsiaNewsに語った。

[イラク:シャリアホラー:サウジアラビア帝国主義:サダムとキリスト教徒1200.000、今日:200.000]死んだ男がAyyoub Fauzi Auyyoubアルシェイク、研究の彼の最後の年にキリスト教の医学生だった。目撃者たちは、彼は即死し言って、人々のその数十は、主要な物質的損害を引き起こした爆発から負傷した。過去2週間の間、街の雰囲気が悪くなっており、より多くのようにバグダッドの地方行政と中央政府以来の綱引きに関与してきた。市内の知事、AthilアルNujjaifiは、ムスリム同胞団に近いイスラム主義政党のメンバーである。彼はまたUssamaアルNujjaifi、国会議長の兄弟である。 "スンニ派がクルド人をサポートしているアンバル、Diala、サラーのアドイン '、ティクリート、モスルやキルクークの都市を制御し、"イラクの専門家は説明した。彼らの同盟はシーア派である首相ヌーリ·アル=マリキ、に反対しています。彼らの目的は、 "飛び地に国を分割すること"です。

[イラク:シャリアホラー:サウジアラビア帝国主義:サダムとキリスト教徒1200.000、今日:200.000]少数民族は自分たちの利益を守ることができない権力基盤またはグループを持たないキリスト教徒を含むすべてこれからの最大の敗者である。サダム·フセインの秋につながった2003年の米国の侵攻以来、イラクのキリスト教共同体は、そのメンバーの半分以上を失った。ボディ昨日発見されたキリスト教の教師の場合には、他の匿名の情報源は、彼女は "一人で住んでいた"とあったことを言った "犯罪者にとって格好の標的。"彼らのために、彼女は "おそらく強盗の間に殺されました。"彼女の体を回収し、調製した後、昨日は、彼女はすぐに埋葬された。過去には、モスルは、他の主要なキリスト教の数字が誘拐ビショップFaraj Rahho、およびFR Ragheed Ganni含む、殺害を見た。 (DS)